Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujenii de la Fortech, cifră de afaceri de peste 20 mil. euro

Dezvoltatorul clujean de software la comandă Fortech, controlat de antreprenorul Călin Văduva, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de peste 20 mil. euro, mai mult cu 9% faţă de anul anterior, potrivit calculelor ZF pe baza datelor furnizate de companie şi a celor de la Ministerul Finanţelor.
„Am dobândit experienţă solidă pe verticale de business din zona industriilor de automotive, retail, comerţ electronic şi IT“, a declarat pentru ZF Transilvania Călin Văduva, fondatorul şi CEO-ul Fortech.
Compania dezvoltă soluţii software la comandă, preponderent pentru firme din străinătate care activează în industrii precum auto, comerţ electronic, telecom, media şi sănătate. Portofoliul de clienţi ai companiei numără 130 de companii din Europa şi SUA, potrivit informaţiilor de pe site-ul Fortech.
În primele nouă luni din 2016, dezvoltatorul software a câştigat 15 clienţi, majoritatea din SUA, reuşind pătrun¬de¬rea pe noi pieţe, în special în Suedia, Olanda şi Israel, scrie sursa citata.
Sediul central al Fortech se află la Cluj-Napoca, însă compania şi-a extins anul trecut prezenţa pe piaţa locală, deschizând birouri în Oradea şi la Iaşi.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

NRCC-BRCC Night of the SMEs 2017 in Cluj

Articolul următor

Grupul de firme Luca, vânzări de 17 milioane de euro

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share