Alba Industrie

Una din cele mai mari instalatii de turnare a betonului din lume, made in Alba

O firmă din Alba a produs componente pentru cea mai mare instalație care a intervenit în urma accidentului nuclear de la Fukushima din 2011.
O parte din componentele celei mai mari instalatii mobile de turnare a betonului din lume care a fost utilizata pentru interventia din Japonia, pentru a stabiliza temperatura reactoarelor centralei nucleare si ulterior pentru turnarea betonului necesar izolarii reactoarelor centralei nucleare Fukushima Daiichi, au fost produse de pema electrotehnic Romania, potrivit informațiilor publicate pe site-ul pema-electrotehnic.ro.
Mega-pompa era angajata intr-un proiect pe un santier unde guvernul american ridica o fabrica de combustibil MOX.
Pema Electrotehnic gmbh si-a inceput activitatea in anul 1977 fiind unul dintre cei mai important jucatori din domeniul ingineriei electrice. Compania detine o filiala si in Romania, Pema electrotehnic Romania, si dezvolta parteneriate de succes cu companii din Cehia si Slovacia.
Pema Electrotehnic s.r.l. a fost infiintata in anul 2006 cu capital german ca urmare a extinderii capacitatii de productie a companiei mama. Incepand cu anul 2011, Pema Electrotehnic Romania dezvolta in paralel proiecte de outsourcing astfel: asamblarea produselor din carton, metal, cauciuc, echipamente mecanice si nu in ultimul rand proiecte specializate in domeniul injectarii maselor plastic.
Compania Pema electrotehnic România a inaugurat, la finalul lui 2016, noul sediu, odată cu împlinirea a 10 ani de activitate. Construcția pentru noua fabrică a început în anul 2014, iar în primăvara anului 2016 şi-a început activitatea de producție și în noua unitate, ce are o suprafață de 1.600 mp.

Related posts

Romgaz câștigă un contract de peste 33 milioane lei cu Oltchim

Stefana Muresan

Grupul Taparo va produce 10 milioane de măști pe lună

Nora Dumitrescu

Zona Industrială Vest Sibiu: Grupo Antolin – cea mai mare creștere a cifrei de afaceri, Marquardt – cea mai mare creștere a profitului

Stefana Muresan

Leave a Comment