Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Una din cele mai mari instalatii de turnare a betonului din lume, made in Alba

O firmă din Alba a produs componente pentru cea mai mare instalație care a intervenit în urma accidentului nuclear de la Fukushima din 2011.
O parte din componentele celei mai mari instalatii mobile de turnare a betonului din lume care a fost utilizata pentru interventia din Japonia, pentru a stabiliza temperatura reactoarelor centralei nucleare si ulterior pentru turnarea betonului necesar izolarii reactoarelor centralei nucleare Fukushima Daiichi, au fost produse de pema electrotehnic Romania, potrivit informațiilor publicate pe site-ul pema-electrotehnic.ro.
Mega-pompa era angajata intr-un proiect pe un santier unde guvernul american ridica o fabrica de combustibil MOX.
Pema Electrotehnic gmbh si-a inceput activitatea in anul 1977 fiind unul dintre cei mai important jucatori din domeniul ingineriei electrice. Compania detine o filiala si in Romania, Pema electrotehnic Romania, si dezvolta parteneriate de succes cu companii din Cehia si Slovacia.
Pema Electrotehnic s.r.l. a fost infiintata in anul 2006 cu capital german ca urmare a extinderii capacitatii de productie a companiei mama. Incepand cu anul 2011, Pema Electrotehnic Romania dezvolta in paralel proiecte de outsourcing astfel: asamblarea produselor din carton, metal, cauciuc, echipamente mecanice si nu in ultimul rand proiecte specializate in domeniul injectarii maselor plastic.
Compania Pema electrotehnic România a inaugurat, la finalul lui 2016, noul sediu, odată cu împlinirea a 10 ani de activitate. Construcția pentru noua fabrică a început în anul 2014, iar în primăvara anului 2016 şi-a început activitatea de producție și în noua unitate, ce are o suprafață de 1.600 mp.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Grupul de firme Luca, vânzări de 17 milioane de euro

Articolul următor

Zitec dezvoltă un proiect inovator pentru Agenția Spațială Europeană

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share