Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Brașov – Două noi hoteluri de lanț

Brașovul va avea abia în 2019 două noi hoteluri de lanț, după Ramada, deschis în urmă cu câțiva ani. Astfel, deschiderea hotelului Mercure, de lângă Vesuvius este programată pentru 2019, hotelul urmând să aibă 120 de camere. De asemenea, hotelul Radisson din locul palatului telefoanelor, care va avea 105 camere, va fi deschis tot în 2019, potrivit bizbrasov.ro.
Hotelul de patru stele Mercure Braşov Hotel & Spa, care va avea 120 de camere, ar fi trebuit să fie deschis la finele lui 2017.
Noul hotel va dispune de un restaurant cu terasă, două baruri, patru săli de conferință și un centru de afaceri. Pentru divertisment și relaxare, noul Mercure va oferi oaspeților săi o zonă de wellness (saună, hammam etc.), spa, centru de fitness și piscină. Viitoarea deschidere este rezultatul unui parteneriat de tip franciză, încheiat cu Barbati Invest Real Estate, a anunțat Gilles Clavie, presedinte si CEO al Orbis Hotel Group, cel care operează brandurile Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles si ibis Budget în Europa de Est, potrivit sursei citate.
Hotelul Radisson va avea peste 100 de camere, iar nivelul de înălțime va fi de 5 – 6 etaje. De asemenea, hotelul va avea restaurante, spații de conferințe, bar, centru SPA & fitness. Investiția va genera în jur de 100 de noi locuri de muncă, spun investitorii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clifford Chance Badea isi extinde echipa

Articolul următor

Hunedoara: Dräxlmaier, peste 100 de noi angajări

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share