Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hunedoara: Dräxlmaier, peste 100 de noi angajări

Producătorul german de componente auto Dräxlmaier angajează în prezent 110 montatori de subansambluri pentru fabrica de cablaje din Hunedoara, potrivit site-ului Agenţiei Judeţene Pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Hunedoara.
Activitatea Dräxlmaier Hunedoara constă în producţia de cablaje electrice, piese din elastomer şi termoplast şi în asamblarea componentelor electro¬nice, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei. Dräxlmaier a anunţat la finele anului trecut că are în plan extinderea producţiei la fabricile din Hu¬ne-doara, Braşov şi Piteşti.
La Hunedoara a fost amenajat şi un atelier pentru elevii de la şcoala profesională, care vor învăţa să utilizeze aceste echipamente, po¬trivit unor informaţii furnizate anterior de companie. Programul de dezvoltare Dräxlmaier în România se datorează performanţelor înregistrate de unităţile de producţie locale, care în ultima perioadă au atras tot mai multe proiecte noi.
Dräxlmaier produce în fabricile din România cablaje electrice, componente electrice şi electronice, cablaje de înaltă tensiune, interioare (cockpit), console centrale şi panouri de uşi. Tot în România, Dräxlmaier oferă servicii care deservesc tot grupul, cum ar fi dezvoltare IT, design şi dezvoltare de produs, dar şi servicii de achiziţie. Germanii produc în fabricile locale sisteme electrice şi electronice, interioare de lux şi sisteme de bord pentru mărci premium din industria de profil, precum BMW, Jaguar, Mercedes-Benz sau Maserati.
DAR Dräxlmaier Automotive (cu sediul central la Timişoara şi punct de lucru la Hunedoara) a realizat în 2015 o cifră de afaceri de 147,9 mil. lei (peste 33 mil. euro), un profit net de 6,3 mil. lei (1,4 mil. euro), având un număr mediu de 2.471 de angajaţi, potrivit site-ului Ministerului Finanţelor. Cele şase companii din grupul Dräxlmaier au avut în 2015 afaceri totale de 924,3 mil.lei (circa 208 mil. euro), un câştig net de peste 40 mil. lei (aproximativ 9 mil. euro) şi un număr mediu de 13.606 angajaţi.
Concernul Dräxlmaier deţine peste 60 de fabrici şi unităţi de dezvoltare şi producţie în mai mult de 20 de ţări. La nivel global, Dräxlmaier a avut în 2015 vânzări totale de 3,7 mld. euro şi peste 55.000 de angajaţi.
Sursa foto: draexlmaier.com

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Brașov - Două noi hoteluri de lanț

Articolul următor

Sibiu: Carpatica Honey exportă miere de 1,7 milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share