Real Estate Timiș Ultimele stiri

Ness Digital Engineering – noul sediu in Openville

Ness Digital Engineering sărbătoreşte succesul Centrului de Inovaţie Tehnologică din Timişoara şi inaugurarea noului sediu de birouri.

Campusul din România – impulsionat de pepiniera extraordinară de talente din inginerie.

Cu ocazia aniversării unui an de prezenţă în Timişoara, furnizorul de soluții de transformare digitală şi servicii personalizate de inginerie software Ness Digital Engineering se mută oficial în noul şi mult mai spaţiosul său Centru de Inovaţie Tehnologică din Timişoara, situat în clădirea United Business Center 2 din ansamblul mutifuncțional Openville.

Centrul din Timișoara, o locaţie soră a Centrului Ness de Inovaţie Tehnologică din Iaşi, îi permite companiei să acceseze pepiniera abundentă de talente din domeniul automotive, big data, cloud şi platforme software din România, în vederea dezvoltării şi furnizării de soluţii, prin care să își ajute clienţii să se poziționeze în fruntea industriilor în care activează.

„În cursul anului trecut, echipa noastră din Timişoara a furnizat cu succes soluţii inovatoare pentru clienți din industria automotive, media și divertisment, respectiv marketing/publicitate online şi suntem încântați de faptul că aceasta se mută în noul sediu ultramodern”, a declarat Paul Lombardo, CEO al Ness Digital Engineering. „Avem resursele necesare pentru a accelera soluţiile de transformare digitală oferite clienţilor noştri şi să ne dezvoltăm cu succes în continuare”.

În cursul primului an de activitate al Centrului, echipa Ness din Timişoara și-a ajutat clienții în dezvoltarea de soluții inovatoare, printre care se numără următoarele:

• Sprijinirea Autoliv în crearea unor sisteme de siguranță activă de top pentru industria automotive, prin utilizarea datelor provenite de la diferiţi senzori auto.
• Suport oferit companiilor din industria de media și divertisment pentru monitorizarea profiturilor generate de surse multiple și distribuirea acestora în timp real către artiști.
• Sprijinirea retailerilor şi a reprezentanților din domeniul marketing în vederea creșterii veniturilor, prin personalizarea mixului de produse oferite clienţilor.

În prezent, Centrul de Inovaţie Tehnologică Ness din Timişoara are peste 60 de angajaţi şi previzionează o creștere de până la câteva sute de angajați în următorii trei ani. Centrul din Timișoara se axează pe furnizarea de soluţii premium atât clienţilor Ness din Statele Unite, cât şi celor din Europa. Timişoara este recunoscută pentru resursele de talente din domeniile Automotive şi Big Data. Pentru a facilita transformarea digitală a clienţilor săi, Ness urmărește să devină angajatorul preferat al celor mai străluciți ingineri din Timişoara, pe segmentele Automotive, Internet of Things, Big Data, sisteme integrate, dezvoltare web, mobile și Cloud, învăţare automată și altele.

Ness a ales noua clădire United Business Center 2 din Openville ca locație pentru sediul său în virtutea parteneriatului de succes, început în urmă cu mai mulți ani în Iași, cu grupul de companii IULIUS, precum şi datorită accesului la o gamă completă de servicii şi beneficii pe care îl oferă locația în proiectul multifuncțional Openville și Iulius Mall. Ness ocupă o suprafață de 2.800 mp în clădirea United Business Center 2.

Ness Digital Engineering proiectează şi dezvoltă platforme digitale şi soluții software care ajută organizațiile să își atragă clienţi, să își diferenţieze brandurile şi să își stimuleze creşterea veniturilor. Specialiştii în configurarea experienţei consumatorului, inginerii software şi experţii în prelucrarea datelor din cadrul companiei noastre colaborează cu clienţii la dezvoltarea instrumentelor pentru identificarea oportunităţilor actuale de creştere a valorii produselor şi serviciilor lor digitale.

Related posts

Semne bune în piața rezidențială: mai multe autorizații de construire

Nora Dumitrescu

Spitalele regionale, construite cu bani europeni

redactia

Program integrat de stimulare a antreprenoriatului în mediul urban din Regiunea Nord-Vest

Stefana Muresan

Cum arată primul kit complet de protecție 100% românesc: produs la o fabrică din Călan, județul Hunedoara

Ion Surdu

Nemții de la Reinert, investesc 5 milioane de Euro în Eurobusiness I Oradea

Traian Dan

Sinohydro, ultimul “mohican” din China de pe marile șantiere ale României

Nora Dumitrescu

Maramureșul va avea traseu Food & Bike

Nora Dumitrescu

Start-up-ul austriac Artivive, co-înființat de un mureșean, schimbă fața artei prin tehnologia realității augmentate

Stefana Muresan

FOTO: Promisiuni de încă 33,5 km din Autostrada Transilvania

Ligia Voro

ANCPI a înregistrat în 2018 peste 500.000 de imobile, cu peste 31% mai multe faţă de 2017

redactia

Care sunt cele mai asigurate județe din Transilvania la dezastre naturale

Nora Dumitrescu

Salvați Copiii face un apel către companii, să sprijine dotarea maternităților

Ligia Voro

Burleanu, numit de UEFA în grupul de lucru dedicat strategiei comerciale

Ligia Voro

Energynomics organizează la Brașov primul eveniment al anului dedicat eficienței energetice

Ligia Voro

IBF 2019 – oportunități pentru dezvoltarea capacității de export și a investițiilor românești pe piețele externe

Ligia Voro

Timișoara: Trotinete electrice pentru transport public

Stefana Muresan

Bistrițenii de la COMAUTOSPORT au urcat dealerul FORD din Mureș cu 50% în primul an

Stefana Muresan

Norvegienii de la Visma Software România au în plan angajarea a peste 100 de persoane

redactia

Contract de proiectare pentru un coridor de mobilitate urbană durabilă, semnat

Ligia Voro

CBRE se mută în Aviatorilor 8

redactia

Fitch a confirmat ratingul României la BBB minus, cu perspectivă stabilă

Papuc Irina

Comisia lansează inițiativa SURE: 100 de miliarde de EURO pentru menținerea locurilor de muncă și sprijinirea întreprinderilor

Papuc Irina

Soluții inovative pentru industria laptelui și a cărnii prezentate de firmele clujene la Expo-Conferința Meat.Milk

Stefana Muresan

Aeroportul Internațional Timișoara, investiții de 10 milioane de euro în domeniul securității, din fonduri europene

redactia

Leave a Comment