Real Estate Timiș Ultimele stiri

Ness Digital Engineering – noul sediu in Openville

Ness Digital Engineering sărbătoreşte succesul Centrului de Inovaţie Tehnologică din Timişoara şi inaugurarea noului sediu de birouri.

Campusul din România – impulsionat de pepiniera extraordinară de talente din inginerie.

Cu ocazia aniversării unui an de prezenţă în Timişoara, furnizorul de soluții de transformare digitală şi servicii personalizate de inginerie software Ness Digital Engineering se mută oficial în noul şi mult mai spaţiosul său Centru de Inovaţie Tehnologică din Timişoara, situat în clădirea United Business Center 2 din ansamblul mutifuncțional Openville.

Centrul din Timișoara, o locaţie soră a Centrului Ness de Inovaţie Tehnologică din Iaşi, îi permite companiei să acceseze pepiniera abundentă de talente din domeniul automotive, big data, cloud şi platforme software din România, în vederea dezvoltării şi furnizării de soluţii, prin care să își ajute clienţii să se poziționeze în fruntea industriilor în care activează.

„În cursul anului trecut, echipa noastră din Timişoara a furnizat cu succes soluţii inovatoare pentru clienți din industria automotive, media și divertisment, respectiv marketing/publicitate online şi suntem încântați de faptul că aceasta se mută în noul sediu ultramodern”, a declarat Paul Lombardo, CEO al Ness Digital Engineering. „Avem resursele necesare pentru a accelera soluţiile de transformare digitală oferite clienţilor noştri şi să ne dezvoltăm cu succes în continuare”.

În cursul primului an de activitate al Centrului, echipa Ness din Timişoara și-a ajutat clienții în dezvoltarea de soluții inovatoare, printre care se numără următoarele:

• Sprijinirea Autoliv în crearea unor sisteme de siguranță activă de top pentru industria automotive, prin utilizarea datelor provenite de la diferiţi senzori auto.
• Suport oferit companiilor din industria de media și divertisment pentru monitorizarea profiturilor generate de surse multiple și distribuirea acestora în timp real către artiști.
• Sprijinirea retailerilor şi a reprezentanților din domeniul marketing în vederea creșterii veniturilor, prin personalizarea mixului de produse oferite clienţilor.

În prezent, Centrul de Inovaţie Tehnologică Ness din Timişoara are peste 60 de angajaţi şi previzionează o creștere de până la câteva sute de angajați în următorii trei ani. Centrul din Timișoara se axează pe furnizarea de soluţii premium atât clienţilor Ness din Statele Unite, cât şi celor din Europa. Timişoara este recunoscută pentru resursele de talente din domeniile Automotive şi Big Data. Pentru a facilita transformarea digitală a clienţilor săi, Ness urmărește să devină angajatorul preferat al celor mai străluciți ingineri din Timişoara, pe segmentele Automotive, Internet of Things, Big Data, sisteme integrate, dezvoltare web, mobile și Cloud, învăţare automată și altele.

Ness a ales noua clădire United Business Center 2 din Openville ca locație pentru sediul său în virtutea parteneriatului de succes, început în urmă cu mai mulți ani în Iași, cu grupul de companii IULIUS, precum şi datorită accesului la o gamă completă de servicii şi beneficii pe care îl oferă locația în proiectul multifuncțional Openville și Iulius Mall. Ness ocupă o suprafață de 2.800 mp în clădirea United Business Center 2.

Ness Digital Engineering proiectează şi dezvoltă platforme digitale şi soluții software care ajută organizațiile să își atragă clienţi, să își diferenţieze brandurile şi să își stimuleze creşterea veniturilor. Specialiştii în configurarea experienţei consumatorului, inginerii software şi experţii în prelucrarea datelor din cadrul companiei noastre colaborează cu clienţii la dezvoltarea instrumentelor pentru identificarea oportunităţilor actuale de creştere a valorii produselor şi serviciilor lor digitale.

Related posts

Horváth & Partners a lansat în România Steering Lab

Ligia Voro

Producătorii clujeni s-au adaptat vremurilor: trec în mediul online

Nora Dumitrescu

ABSL a premiat online cele mai inovative proiecte ale industriei de business services

Papuc Irina

Uzina de la Mioveni, jumătate de secol de la fabricarea primului autoturism marca Dacia

Stefana Muresan

BCR a lansat plățile cu dispozitivele Garmin și Fitbit: cardul bancar, în portofelul virtual al utilizatorilor de ceasuri smart

Papuc Irina

La mulți ani Wessling România!

redactia

Prima ofertă TAROM din acest an: zboruri de 119 euro tur-retur de Valentine’s Day şi Dragobete

Papuc Irina

Baia Mare va avea rețea de reîncărcare a mașinilor electrice

Nora Dumitrescu

Producătorii clujeni, asalt la mall

Nora Dumitrescu

Primarii învață cum să aibă o administrație inteligentă

Nora Dumitrescu

ADR Centru: IJJ Sibiu este beneficiarul unui contract peste un milion euro, prin Programul REGIO 2014-2020

Stefana Muresan

„Baza intergalactică” de la Turda, liant între toate zonele turistice ale Transilvaniei

Stefana Muresan

Agenţia KLAIN oferă cadou un website unui ONG

Ionel Albu

Dumitru Budrala, directorul ASTRA Film Festival, decorat de președintele Iohannis

Ligia Voro

Ambasadorul Italiei în România, la Cluj: Românii, cea mai numeroasă comunitate de imigranți din Italia

Stefana Muresan

[Enjoy Transylvania!] Timisoara, a pole of excellence in the Central European cultural space

Transilvania Business

Frații Micula au pierdut cel de-al doilea proces intentat statului român

Traian Dan

Inseminări in vitro în cadrul noului spital public din Timiș

Stefana Muresan

Conductele companiei de termoficare din Timişoara, Colterm, schimbate de trei firme, reunite în două contracte diferite pentru 106 milioane de lei

Robert Bloancă

Un nou parc industrial prinde contur în Bihor

Stefana Muresan

E.ON vine la Sports Festival cu “E.ON Energy Lab” şi multe premii!

Ligia Voro

Doar masinile electrice nu sunt suficiente: trebuie combinate tehnologiile de propulsie pentru atenuarea schimbarilor climatice

Stefana Muresan

31 de proiecte europene trimise spre finanțare din “capitala” Sălajului

Nora Dumitrescu

BCR pune la dispoziția spitalelor și personalului medical mașini electrice

Traian Dan

Leave a Comment