Real Estate Timiș Ultimele stiri

Ness Digital Engineering – noul sediu in Openville

Ness Digital Engineering sărbătoreşte succesul Centrului de Inovaţie Tehnologică din Timişoara şi inaugurarea noului sediu de birouri.

Campusul din România – impulsionat de pepiniera extraordinară de talente din inginerie.

Cu ocazia aniversării unui an de prezenţă în Timişoara, furnizorul de soluții de transformare digitală şi servicii personalizate de inginerie software Ness Digital Engineering se mută oficial în noul şi mult mai spaţiosul său Centru de Inovaţie Tehnologică din Timişoara, situat în clădirea United Business Center 2 din ansamblul mutifuncțional Openville.

Centrul din Timișoara, o locaţie soră a Centrului Ness de Inovaţie Tehnologică din Iaşi, îi permite companiei să acceseze pepiniera abundentă de talente din domeniul automotive, big data, cloud şi platforme software din România, în vederea dezvoltării şi furnizării de soluţii, prin care să își ajute clienţii să se poziționeze în fruntea industriilor în care activează.

„În cursul anului trecut, echipa noastră din Timişoara a furnizat cu succes soluţii inovatoare pentru clienți din industria automotive, media și divertisment, respectiv marketing/publicitate online şi suntem încântați de faptul că aceasta se mută în noul sediu ultramodern”, a declarat Paul Lombardo, CEO al Ness Digital Engineering. „Avem resursele necesare pentru a accelera soluţiile de transformare digitală oferite clienţilor noştri şi să ne dezvoltăm cu succes în continuare”.

În cursul primului an de activitate al Centrului, echipa Ness din Timişoara și-a ajutat clienții în dezvoltarea de soluții inovatoare, printre care se numără următoarele:

• Sprijinirea Autoliv în crearea unor sisteme de siguranță activă de top pentru industria automotive, prin utilizarea datelor provenite de la diferiţi senzori auto.
• Suport oferit companiilor din industria de media și divertisment pentru monitorizarea profiturilor generate de surse multiple și distribuirea acestora în timp real către artiști.
• Sprijinirea retailerilor şi a reprezentanților din domeniul marketing în vederea creșterii veniturilor, prin personalizarea mixului de produse oferite clienţilor.

În prezent, Centrul de Inovaţie Tehnologică Ness din Timişoara are peste 60 de angajaţi şi previzionează o creștere de până la câteva sute de angajați în următorii trei ani. Centrul din Timișoara se axează pe furnizarea de soluţii premium atât clienţilor Ness din Statele Unite, cât şi celor din Europa. Timişoara este recunoscută pentru resursele de talente din domeniile Automotive şi Big Data. Pentru a facilita transformarea digitală a clienţilor săi, Ness urmărește să devină angajatorul preferat al celor mai străluciți ingineri din Timişoara, pe segmentele Automotive, Internet of Things, Big Data, sisteme integrate, dezvoltare web, mobile și Cloud, învăţare automată și altele.

Ness a ales noua clădire United Business Center 2 din Openville ca locație pentru sediul său în virtutea parteneriatului de succes, început în urmă cu mai mulți ani în Iași, cu grupul de companii IULIUS, precum şi datorită accesului la o gamă completă de servicii şi beneficii pe care îl oferă locația în proiectul multifuncțional Openville și Iulius Mall. Ness ocupă o suprafață de 2.800 mp în clădirea United Business Center 2.

Ness Digital Engineering proiectează şi dezvoltă platforme digitale şi soluții software care ajută organizațiile să își atragă clienţi, să își diferenţieze brandurile şi să își stimuleze creşterea veniturilor. Specialiştii în configurarea experienţei consumatorului, inginerii software şi experţii în prelucrarea datelor din cadrul companiei noastre colaborează cu clienţii la dezvoltarea instrumentelor pentru identificarea oportunităţilor actuale de creştere a valorii produselor şi serviciilor lor digitale.

Related posts

Rupack, gestionarea eficientă a cartonului la Reghin 

Ligia Voro

Programul de migrație a șomerilor: Nord-Vestul se dezvoltă cu forță de muncă din Nord-Est

redactia

ARL Cluj a finalizat varianta de ocolire a municipiului Carei. Investiție totală de peste 70 mil. lei

redactia

Palatul Principilor din Alba Iulia, în plin proces de restaurare. Lucrări de peste 16 milioane de lei

redactia

Proiecte cu finanțare europeană în valoare de 120 mil. euro pentru Baia Mare. Municipiul concurează cu Oradea și Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Workshop-uri în țară în urma unui parteneriat între BVB-Ministerul pentru Mediul de Afaceri

redactia

Guvernul a adoptat studiul de fundamentare pentru Autostrada Comarnic-Brașov

Ligia Voro

“Personalurile” arată jalnic din cauza subfinanțării

redactia

ADR Vest a semnat două noi contracte pe Programul Operaţional Regional, suma nerambursabilă finanţată fiind de zece milioane de lei

Robert Bloancă

Compania Coralia Com din Sighi­şoa­ra, afaceri de 7,5 mil. euro cu o reţea de opt magazine şi activităţi de distribuţie

redactia

Măsuri active pentru firmele care își mențin angajații și care fac angajări

Traian Dan

S IMMO successfully sells large office buildings in Vienna

Ionut Oprea

Investiţii de peste 600 milioane lei în reţeaua de apă şi canalizare din Alba

Stefana Muresan

Endava dublează numărul proiectelor din centrul de dezvoltare de la Cluj-Napoca

Stefana Muresan

700.000 de beculețe vor lumina Brașovul, începând cu 1 Decembrie, Ziua Națională a României

Papuc Irina

Producătorii clujeni s-au adaptat vremurilor: trec în mediul online

Nora Dumitrescu

Piața investițiilor imobiliare: Dintr-o piață de 1 miliard de euro, investitorii români și-au luat partea leului

redactia

S-a montat noua turlă a Palatului Episcopal Greco-Catolic din Oradea

Traian Dan

NEPI Rockcastle și Ovidiu Șandor anunță încheierea negocierilor cu Dedeman pentru preluarea proiectului The Office Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Altex și-a redeschis magazinele din Cluj

Nora Dumitrescu

Sunet profund fără difuzor: Continental și Sennheiser revoluționează sistemul audio din vehicul

Nicolae Pop

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj sărbătorește pasagerul cu numărul 2 milioane în anul 2018

redactia

Goldring a asistat Artprint, a V-a companie care face pasul pe piața de capital în 2020

Ligia Voro

Emerson a ajuns la peste 2.500 de angajaţi la Cluj şi mai recrutează 150 de oameni

redactia

Leave a Comment