Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CEC Bank – Creditul punte, pentru beneficiarii Măsurii 14T

CEC Bank continuă demersurile de susţinere a sectorului agricol, prin semnarea parteneriatului cu Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) privind finanţarea capitalului de lucru pentru desfăşurarea activităţilor curente de către beneficiarii Măsurii 14T – plăţi privind bunăstarea animalelor (porci şi păsări), potrivit unui comunicat al băncii.
Radu Graţian Gheţea, preşedinte director general CEC Bank a declarat: “Urmărind cu precădere finanţarea IMM-urilor şi sectorului agricol, CEC Bank continuă să se definească drept un susţinător activ al economiei româneşti. Prin parteneriatul cu APIA, devenit deja unul de tradiţie, banca noastră a acordat din 2009 şi până în prezent finanţări în valoare de aproximativ 2,5 miliarde lei, în sprijinul agriculturii româneşti”.
Reprezentanţii susţin: “În baza convenţiei încheiate, beneficiarii pot accesa credite de până la 90% din valoarea sumei calculate conform adeverinţei eliberate de APIA. Dobânda este foarte avantajoasă, fiind compusă din ROBOR 6M + marja 1,95% p.a. (dobânda actuală 3,06% p.a.), comisionul de acordare a creditului este de 0,95% din valoarea finanţării acordate, iar documentaţia aferentă acestui tip de credit este simplificată”.
Potrivit reprezentanţilor băncii, structura de garanţii este una flexibilă, inclusiv prin posibilitatea obţinerii garanţiei Fondului de Garantare a Creditului Rural (FGCR) sau a Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM). Finanţarea se acordă fără contribuţie proprie din partea clientului şi este exclusiv în lei, pentru prevenirea riscului valutar.

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

”Firmele italiene întâlnesc instituţiile statului”

Articolul următor

Mai multi bani in industria hoteliera din CEE

Citește și:
Citeste mai mult

FOTO: Ziua Porumbului Dafcochim 2021

Tradiționala locație din incinta fermei Kodagro, aflată în Seuca, sat aparținător comunei mureșene Gănești, a găzduit joi, 9…
Zi de Zi știri economice:
Total
0
Share