Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CEC Bank – Creditul punte, pentru beneficiarii Măsurii 14T

CEC Bank continuă demersurile de susţinere a sectorului agricol, prin semnarea parteneriatului cu Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) privind finanţarea capitalului de lucru pentru desfăşurarea activităţilor curente de către beneficiarii Măsurii 14T – plăţi privind bunăstarea animalelor (porci şi păsări), potrivit unui comunicat al băncii.
Radu Graţian Gheţea, preşedinte director general CEC Bank a declarat: “Urmărind cu precădere finanţarea IMM-urilor şi sectorului agricol, CEC Bank continuă să se definească drept un susţinător activ al economiei româneşti. Prin parteneriatul cu APIA, devenit deja unul de tradiţie, banca noastră a acordat din 2009 şi până în prezent finanţări în valoare de aproximativ 2,5 miliarde lei, în sprijinul agriculturii româneşti”.
Reprezentanţii susţin: “În baza convenţiei încheiate, beneficiarii pot accesa credite de până la 90% din valoarea sumei calculate conform adeverinţei eliberate de APIA. Dobânda este foarte avantajoasă, fiind compusă din ROBOR 6M + marja 1,95% p.a. (dobânda actuală 3,06% p.a.), comisionul de acordare a creditului este de 0,95% din valoarea finanţării acordate, iar documentaţia aferentă acestui tip de credit este simplificată”.
Potrivit reprezentanţilor băncii, structura de garanţii este una flexibilă, inclusiv prin posibilitatea obţinerii garanţiei Fondului de Garantare a Creditului Rural (FGCR) sau a Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM). Finanţarea se acordă fără contribuţie proprie din partea clientului şi este exclusiv în lei, pentru prevenirea riscului valutar.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

”Firmele italiene întâlnesc instituţiile statului”

Articolul următor

Mai multi bani in industria hoteliera din CEE

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Nordic Group investește și la Izvin

Nordic Group, una un jucător important în piața distribuției de produse alimentare premium în  rețele Retail, HoReCa și…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share