Cluj Eveniment

HR Summit Cluj-Napoca – Punctul de întâlnire al specialiştilor HR din Transilvania!

Sub sloganul “Difficult times? SuperHeRoes are here!” comunitatea de resurse umane HR Summit se întâlneşte la Cluj. Discutăm despre modele de urmat şi abilităţi de Iron Man sau Wonder Woman aplicabile în HR. Cum trasăm strategiile într-o companie? Cât de importantă este interacțiunea cu top managementul și cum eficientizăm acest proces? Devine HR-ul un business maker? La astfel de întrebări şi nu numai aflăm răspunsuri concrete şi soluţii practice de la reprezentanţi ai companiilor de renume precum: KPMG, L’Oreal, Noerr, Lyst, McDonald’s sau Great People Inside. Agenda completă poate fi consultată pe site-ul oficial al evenimentului: www.cluj.hrsummit.ro.
Când discutăm despre Captain America, Iron Man, Thor, Wonder Woman sau Jedi vorbim despre super puteri şi, mai mult decât atât, despre mindset. Prin abilităţile lor supra omeneşti şi imparţialitatea acţiunilor aceştia restabilesc echilibrul şi siguranţa societăţii.
Speakeri HR Summit Cluj
Franciza la nivel de HR şi model de business cu McDonald’s România
Al doilea cel mai mare angajator la nivel mondial, prezent în peste 120 de ţări de pe toate continentele, cu 1,5 milioane de anagajaţi, McDonlad’s formează cultura francizei şi a practicii unitare de mai bine de 77 de ani. Ce face brandul să se menţină în top? Cum recrutează şi care este traseul angajatului în companie, de la poziţia de entry level până la poziţii de management? Despre aceste aspecte discutăm cu reprezentantul McDonald’s România, la HR Summit Cluj.
Ligia Grigorean FOTO
Ligia Grigorean este Business Consultant la McDonald’s România, fiind resposabilă de coordonarea activităţii operaţionale a restaurantelor subordonate. Lucrează împreună cu Store Managerii pentru a asigura aplicarea standardelor McDonald’s în toate restaurantele de care răspunde. Din poziţia de Trainee Manager Ligia aduce un plus de experienţă de învăţare pentru tinerii aflaţi la început de carieră. Cu o experienţă în domeniu de peste 19 ani, Ligia Grigorean discută la Conferinţa de Resurse Umane HR Summit Cluj despre studiul de caz de Programul de dezvoltare al Managerilor Trainee @ Mc’Donald’s România.
Fondatorul celei mai utilizate platforme de evaluare în HR din România, Sorina Bradea, vine la HR Summit Cluj-Napoca!
Sorina Bradea FOTO
Sorina Bradea este antreprenor, trainer şi consultant în cadrul Romarketing. Având în portofoliu companii naţionale, multinaţionale, dar şi intreprinderi, aceasta coordoneaza activităţi de inovare în business şi resurse umane. Cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniu, Sorina discută la HR Summit Cluj despre modalitatea de recrutare a generaţiei Millennials, generaţie care promite mult potenţial, dorinţă de muncă şi implicare, dar care solicită o atenţie sporită din partea recrutorilor.
Despre HR Summit – cea mai importantă platformă de Resurse Umane şi Management
HR Summit Cluj-Napoca, eveniment organizat de Libero Events, aduce în faţa comunităţii clujene de HR reprezentanţi din companii de renume. Agenda conferinţei cuprinde subiecte şi tematici legate de relațiile de muncă sub impactul practicii judiciare, analiza de rețea organizațională în HR, talent management, beneficii pentru angajaţi sau mobilitatea forţei de muncă.
Conferinţa de Resurse Umane HR Summit Cluj-Napoca are loc în perioada 29-30 martie 2017, în incinta Impact Hub Cluj-Napoca. Prin structura sa, HR Summit Cluj-Napoca este o experienţă complexă, având în structura sa workshop-uri, prezentări, sesiuni de debate, zonă expoziţională şi oportunităţi de networking. Ultimele detalii despre speakei şi agenda pot fi găsite pe site-ul oficial al evenimentului: www.cluj.hrsummit.ro.
Conferinţa este susţinută de Mercer Marsh Benefits, Great People Inside, Popovici Nitu Stoica şi Asociaţii, Siveco România, Nestlers Group, Noerr, Black Card Events, HRM Force, Psychometric Systems, Hart Consulting, Edenred, Euro GSM, Kommio, Gentlab, United Business Center, Thomas International, Artwin.

Related posts

Sibiu Feeric Fashion Week de 10

Ionut Oprea

Guvernul va finanța Baia Mare dacă ajunge capitală a tineretului

Nora Dumitrescu

Nemţii de la Geiger, italienii de la Tirrrena Scavi şi firmele lui Dorin Umbrărescu, cele mai mari progrese pe șantierele de autostrăzi

Stefana Muresan

Ruta Cultural Turistică a Bisericilor de Lemn din România, lansată oficial

Traian Dan

Fosta fabrică Flacăra din Cluj, transformată

Ligia Voro

Leading solutions for future proof buildings

Ionut Oprea

Cluj-Napoca: Cum vor schimba spaniolii malurile Someşului

redactia

Trei informaticieni clujeni vor să internaționalizeze companiile locale

Nora Dumitrescu

Cerc de calculatoare la UTCN pentru pasionații de IT din licee

redactia

Banca Transilvania şi-a majorat capitalul social cu 695 milioane lei

Stefana Muresan

ASA Cons și-a modernizat fabrica de prefabricate din Turda

Nora Dumitrescu

”Romania Blockchain Summit”, unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din Sud-Estul Europei

Stefana Muresan

Pascal van den Noort speaker la PRIA Urban Innovation

Ionut Oprea

Banca Transilvania va lansa un documentar despre Simona Halep

Nora Dumitrescu

Proiect de finanţare europeană pentru 90 de idei de afaceri din Nord-Vest, lansat la Cluj

Stefana Muresan

Statele din afara Uniunii Europene vor finanța Muzeul Transilvaniei din Cluj

Nora Dumitrescu

IMWorld 2017 anunță primele soluții digitale: IoT, chatboți cu AI, softuri pentru IMM și tehnologii în premieră: “big brother”ul utilajelor de producție

Stefana Muresan

Un oraș în oraș: Proiect pe 237 de hectare, care va avea 15-20.000 de locuințe, la Cluj Napoca

redactia

Aria naturală protejată „Coasta Lunii” din Cluj, ținta unui proiect european de conservare

redactia

Tinca Celniu, speaker la MEET THE WOMAN!

Ionut Oprea

Best practices, tendințe și previziuni @HR Vibes, Timișoara

Stefana Muresan

NRCC Orange Night 2017 – meet, eat & party with the Dutch!

Ionut Oprea

tIMOn: premieră pentru Arena Națională!

Stefana Muresan

Siguranţa la incendiu a clădirilor și Directiva nr. 844/2018 în dezbatere la PRIA Fire Safety of Buildings, în 25 octombrie 2018

redactia

Leave a Comment