Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Oradea: Oasis, prima fază a parcului de retail de 12 mil. euro, în aprilie

Dezvoltatorul imobiliar Oasis Retail & Development Consulting, controlat de doi oameni de afaceri din Sibiu – Klaus Reisenauer şi Kurt Wagner -, va deschide pe 6 aprilie prima fază a proiectului Prima Shops din Oradea, un parc de retail de 10.000 de metri pătraţi construit cu o investiţie totală de 12 milioane de euro, potrivit zf.ro.
Prima fază a complexului comercial are 5.000 de metri pătraţi, urmând ca a doua, adică alţi 5.000 de metri pătraţi, să fie inaugurată în toamnă. Lucrările la cea de-a doua etapă au fost deja demarate. Investitorii au anunţat în trecut că noua galerie comercială va avea în total între 20 şi 25 de magazine. Chiriaşii anunţaţi până acum în Prima Shops Oradea sunt retailerul de modă Takko Fashion, cu 500 de metri pătraţi, lanţul de încălţăminte CCC, cu 630 de metri pătraţi, Pepco şi Deichmann, cu 500 de metri pătraţi fiecare. Şi retailerul electro-IT Flanco va inaugura un magazin în noul centru comercial, tot cu circa 500 de metri pătraţi. Astfel, împreună, cei cinci chiriaşi ocupă 2.630 de metri pătraţi, adică mai mult de jumătate din totalul primei faze.
Oasis Retail & Development Consulting are la activ peste 70 de proiecte finalizate pe o suprafaţă de 1,5 milioane de metri pătraţi de teren. Compania dezvoltă proiecte sub brandurile Prima Shops şi Family Center. În România, Oasis deţine parcuri de retail în Roman, Reghin, Făgăraş, Tecuci, Mangalia, Botoşani, Giurgiu şi Râmnicu Vâlcea, alături de 12 magazine închiriate de către Lidl.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fortech mizează pe o cifră de afaceri de 23 mil. euro

Articolul următor

Compa, nou sediu pentru recrutare și promovare în Sibiu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share