Bihor Real Estate

Oradea: Oasis, prima fază a parcului de retail de 12 mil. euro, în aprilie

Dezvoltatorul imobiliar Oasis Retail & Development Consulting, controlat de doi oameni de afaceri din Sibiu – Klaus Reisenauer şi Kurt Wagner -, va deschide pe 6 aprilie prima fază a proiectului Prima Shops din Oradea, un parc de retail de 10.000 de metri pătraţi construit cu o investiţie totală de 12 milioane de euro, potrivit zf.ro.
Prima fază a complexului comercial are 5.000 de metri pătraţi, urmând ca a doua, adică alţi 5.000 de metri pătraţi, să fie inaugurată în toamnă. Lucrările la cea de-a doua etapă au fost deja demarate. Investitorii au anunţat în trecut că noua galerie comercială va avea în total între 20 şi 25 de magazine. Chiriaşii anunţaţi până acum în Prima Shops Oradea sunt retailerul de modă Takko Fashion, cu 500 de metri pătraţi, lanţul de încălţăminte CCC, cu 630 de metri pătraţi, Pepco şi Deichmann, cu 500 de metri pătraţi fiecare. Şi retailerul electro-IT Flanco va inaugura un magazin în noul centru comercial, tot cu circa 500 de metri pătraţi. Astfel, împreună, cei cinci chiriaşi ocupă 2.630 de metri pătraţi, adică mai mult de jumătate din totalul primei faze.
Oasis Retail & Development Consulting are la activ peste 70 de proiecte finalizate pe o suprafaţă de 1,5 milioane de metri pătraţi de teren. Compania dezvoltă proiecte sub brandurile Prima Shops şi Family Center. În România, Oasis deţine parcuri de retail în Roman, Reghin, Făgăraş, Tecuci, Mangalia, Botoşani, Giurgiu şi Râmnicu Vâlcea, alături de 12 magazine închiriate de către Lidl.

Related posts

Rețeaua MBC se extinde la Tîrgu Mureș

Ionut Oprea

Transilvania Construcţii vrea să plătească dividende de 1,5 mil.lei pentru T3

redactia

Promenada Mall Târgu Mureş şi America House Bucureşti în vizorul Morgan Stanley

Ionel Albu

Leave a Comment