Arad Real Estate

Proiectul My Way Residence din Arad, poziție privilegiată

Proiectul My Way Residence face parte din portofoliul unui dezvoltator imobiliar din Arad şi beneficiază de o poziție privilegiată, având în preajmă tot ceea ce avem nevoie zilnic, economisind astfel timpul şi folosindu-l în avantajul nostru. Aici facem referire la retaileri prezenţi în vecinătatea proiectului, a şcolilor, sală de sport, Bistro, salon de înfrumuseţare, stadionul Gloria dar nu în ultimul rând este la 1 minut de teatrul Ioan Slavici ce se află în centrul Aradului.
Potrivit aradon.ro, ansamblul are acces la una din principalele căi de circulație ale oraşului. Mai mult, se află aproape și de stația de tranvai.
Proiectul My Way Residence situat în Calea Romanilor Nr 13, Arad: (Parter +ET I + ET II + ACCES ACOPERIS) mai are disponibil apartamentul de la Et II (150 MP ), fiecare nivel este compus dintr-un singur apartament.
Acoperişul poate fi transformat într-o gradină cu un view de 180°, o zonă intimă şi de liniste ce poate concura cu o zi de plajă la piscină.
Etajul I si II au la baza un concept de exclusivitate, doar două apartamente în bloc, unul/etaj. Fiecare etaj poate fi open space (gen Loft) sau compartimentat după preferinţele cumpărătorului. Aceste două apartamente sau Office au suprafeţe de 150 mp fiecare.

Related posts

ADR Vest organizează un nou eveniment de brokeraj internațional în Regiunea Vest

Stefana Muresan

C&W Echinox: Trei companii de IT au închiriat 6.500 mp de spaţii de birouri în Cluj

Stefana Muresan

Românii cheltuie, în medie, 8,7 euro pe lună pentru activități culturale și de recreere

Papuc Irina

Leave a Comment