Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Proiectul My Way Residence din Arad, poziție privilegiată

Proiectul My Way Residence face parte din portofoliul unui dezvoltator imobiliar din Arad şi beneficiază de o poziție privilegiată, având în preajmă tot ceea ce avem nevoie zilnic, economisind astfel timpul şi folosindu-l în avantajul nostru. Aici facem referire la retaileri prezenţi în vecinătatea proiectului, a şcolilor, sală de sport, Bistro, salon de înfrumuseţare, stadionul Gloria dar nu în ultimul rând este la 1 minut de teatrul Ioan Slavici ce se află în centrul Aradului.
Potrivit aradon.ro, ansamblul are acces la una din principalele căi de circulație ale oraşului. Mai mult, se află aproape și de stația de tranvai.
Proiectul My Way Residence situat în Calea Romanilor Nr 13, Arad: (Parter +ET I + ET II + ACCES ACOPERIS) mai are disponibil apartamentul de la Et II (150 MP ), fiecare nivel este compus dintr-un singur apartament.
Acoperişul poate fi transformat într-o gradină cu un view de 180°, o zonă intimă şi de liniste ce poate concura cu o zi de plajă la piscină.
Etajul I si II au la baza un concept de exclusivitate, doar două apartamente în bloc, unul/etaj. Fiecare etaj poate fi open space (gen Loft) sau compartimentat după preferinţele cumpărătorului. Aceste două apartamente sau Office au suprafeţe de 150 mp fiecare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CEH angajează 100 de mineri și electricieni la mina Vulcan

Articolul următor

Mediul de afaceri francofon investește în educația din Transilvania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share