Real Estate

Brașov: Doi ani de Coresi Shopping Resort

Coresi Shopping Resort a împlinit doi ani de la inaugurare. În 2016, Coresi a avut peste 9 milioane de vizitatori, iar în 2017 și-a propus să depășească cifra magică de 10 milioane de vizitatori, potrivit oficialilor.
În weekend-ul 24 – 26 martie, Coresi va sărbători doi ani de existent cu activități la tot pasul, cu premii la cumpărături prin aplicația Zoniz, dar și cu trei spectacole ancoră: DJ-ul german Sebastien mixează deep-house live, la scenă, vineri 24 martie de la ora 20:00. Sâmbătă, Mandinga va aduce pasiunea muzicii latino, iar duminică, Magicianul Robert Tudor se va afla pe scena Coresi cu un spectacol nou, pregătit și pentru copii, dar și pentru cei mari.
„ În primele trei luni ale acestui an avem o creştere de 20% în ceea ce priveşte numărul de vizitatori. Ceea ce trebuie remarcat este faptul că, în 2016, chiar dacă am înregistrat o creștere a traficului cu 25% față de 2015, am reușit o fidelizare a clienților, având în vedere faptul că am înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 30%. În 2016, Coresi Shopping Resort a avut o cifră de afaceri totală de 120 de milioane de euro (fără TVA)”, a susținut Iulian Turuianu, directorul Coresi Shopping Resort, citat de newsbv.ro.
Turiştii, aduși la mall cu autocarul
„30% dintre clienți sunt turiști, dintre care jumătate sunt străini. Avem încheiate mai multe parteneriate cu agențiile de turism, astfel încât anul trecut, în perioada iulie – august, am aut și câte 10-15 autocare care au venit la noi. Referitor la structura turiștilor, ne bucucrăm că se diversifică provenienaț acestora, cei mai mulți fiind israelieni, turci, germani, italieni, dar și asiatici”, a precizat Turuianu.
Sursa foto: facebook

Related posts

CTP wins ‘Best Warehouse Development and Developer’ and ‘Best Leadership’ awards in 2017

Ionut Oprea

MIPIM 2018 announces bumper edition for hotel & tourism

Ionut Oprea

Infineon Technologies, extindere in Novo Park

Transilvania Business

Leave a Comment