Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Brașov: Doi ani de Coresi Shopping Resort

Coresi Shopping Resort a împlinit doi ani de la inaugurare. În 2016, Coresi a avut peste 9 milioane de vizitatori, iar în 2017 și-a propus să depășească cifra magică de 10 milioane de vizitatori, potrivit oficialilor.
În weekend-ul 24 – 26 martie, Coresi va sărbători doi ani de existent cu activități la tot pasul, cu premii la cumpărături prin aplicația Zoniz, dar și cu trei spectacole ancoră: DJ-ul german Sebastien mixează deep-house live, la scenă, vineri 24 martie de la ora 20:00. Sâmbătă, Mandinga va aduce pasiunea muzicii latino, iar duminică, Magicianul Robert Tudor se va afla pe scena Coresi cu un spectacol nou, pregătit și pentru copii, dar și pentru cei mari.
„ În primele trei luni ale acestui an avem o creştere de 20% în ceea ce priveşte numărul de vizitatori. Ceea ce trebuie remarcat este faptul că, în 2016, chiar dacă am înregistrat o creștere a traficului cu 25% față de 2015, am reușit o fidelizare a clienților, având în vedere faptul că am înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 30%. În 2016, Coresi Shopping Resort a avut o cifră de afaceri totală de 120 de milioane de euro (fără TVA)”, a susținut Iulian Turuianu, directorul Coresi Shopping Resort, citat de newsbv.ro.
Turiştii, aduși la mall cu autocarul
„30% dintre clienți sunt turiști, dintre care jumătate sunt străini. Avem încheiate mai multe parteneriate cu agențiile de turism, astfel încât anul trecut, în perioada iulie – august, am aut și câte 10-15 autocare care au venit la noi. Referitor la structura turiștilor, ne bucucrăm că se diversifică provenienaț acestora, cei mai mulți fiind israelieni, turci, germani, italieni, dar și asiatici”, a precizat Turuianu.
Sursa foto: facebook

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Săpunul Cheia, relansat și exportat de un băimărean

Articolul următor

Star Transmission, filială Daimler, investiţie de 36 de milioane de euro la Cugir

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share