Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ralf Luchs, noul director al fabricii Continental din Timișoara

Continental, unul dintre cei mai mari furnizori internaționali de componente electronice, anunță numirea lui Ralf Luchs în funcția de director al fabricii de componente electronice din Timișoara. El îi urmează în funcție lui Franciscoxavier Pujol, care a ocupat această poziție timp de trei ani.
Dr. Ralf Luchs lucrează în cadrul Continental de aproape 20 ani. El a ocupat diferite poziții de conducere în mai multe fabrici din Germania, printre care se numără Ingolstat și Nürenberg. Înainte să preia managementul fabricii din Timișoara, dr. Ralf Luchs a ocupat funcția de director de producție start-up al Continental Automotive în Calamba (Filipine).
„Fabrica de componente electronice din Timișoara a cunoscut o evoluție extraordinară de la începerea producției, în anul 2006. Livrăm 15 milioane de unități în fiecare an. Lucrăm zi de zi la dezvoltarea industriei auto și furnizăm produsele noastre pentru clienții Continental din întreaga lume. Folosim echipamente și tehnologie de top, iar colegii mei sunt dedicați proiectelor la care lucrează. Toate acestea conduc la o creștere constantă și organică a locației prin adăugarea de noi activități, responsabilități și tehnologii ale viitorului”, a spus dr. Ralf Luchs, managerul fabricii de componente electronice din Timișoara.
Parte a rețelei globale a centrelor de producție a componentelor electronice din concernul Continental, unitatea din Timișoara produce în principal display-uri, unități de control airbag și instrumente de bord. Fabrica are peste 1.300 de angajați și a livrat peste 60 de milioane de componente clienților în cei peste 10 ani de activitate.
Continental dezvoltă tehnologii inteligente pentru mobilitatea oamenilor şi a bunurilor acestora. În calitate de partener de încredere, furnizorul internaţional de componente auto, producător de anvelope şi partener industrial oferă soluţii durabile, sigure, confortabile, individuale şi la preţuri accesibile. Prin cele cinci divizii ale sale, Chassis & Safety, Interior, Powertrain, Anvelope şi ContiTech, corporația a înregistrat în anul 2016 o cifră de afaceri de 40,5 miliarde de euro şi are în prezent peste 220.000 de angajaţi în 56 de ţări.
În perioada 1999-2015, Continental a investit 1,13 de miliarde de euro în activităţile din România. Toate cele 5 divizii Continental sunt reprezentate în România. Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de cercetare şi de dezvoltare în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi. Continental este partener al unui joint-venture în Slatina şi are un centru de distribuţie al anvelopelor în București. Continental avea la finalul anului 2015 aproximativ 16. 500 de angajaţi și și-a mărit echipa în 2016 cu peste 1.000 noi membri în România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Astra Trans Carpatic, tren care să circule de la Viena până la Constanţa

Articolul următor

Teraplast, majorare a capitalului social cu 29 milioane lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share