Cluj Turism

Clujul, promovat la Târgul de turism de la Milano

Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică (CNIPT) Cluj, serviciu de specialitate din cadrul Consiliului Judeţean Cluj, va participa în perioada 2-4 aprilie 2017, la cea de-a XXXVII-a ediţie a manifestării expoziţionale ,,Borsa Internazionale del Turismo” (BIT), eveniment ce va avea loc la Milano, în Italia, potrivit unui comunicat de presă al CJ Cluj.
Judeţul Cluj va fi promovat la ediţia din acest an a evenimentului prin intermediul unei game extrem de variate de materiale turistice specifice şi prin prezentarea instrumentelor digitale realizate şi disponibile în scopul accesării facile a ofertei turistice a judeţului. Reprezentanţii centrului de informare turistică vor urmări atragerea publicului vizitator şi prin desfăşurarea unor activităţi de promovare şi de cunoaştere a judeţului Cluj, de tipul unui concurs interactiv cu întrebări şi mici suprize oferite celor ce vor participa. În ceea ce priveşte publicul specialist, vor fi furnizate informaţii privitoare la potenţialul turistic şi cultural al judeţului, în vederea dezvoltării imaginii turistice a acestuia şi creării unei punţi de legătură cu specialişti din domeniu.
,,Prezenţa la acest eveniment de mare anvergură pentru piaţa de profil reprezintă ocazia ideală pentru a promova cele mai reprezentative obiective, atracţii şi valori ale Clujului precum şi pentru a interacţiona atât cu potenţialii turişti străini cât şi cu profesioniştii din domeniu prezenţi la târg”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.
Târgul de turism BIT de la Milano va reuni, şi în acest an, formatori de opinie, reprezentanţi şi experţi din industria turistică, provenind din diverse regiuni şi sectoare de profil, aceştia având la dispoziţie patru sectoare tematice pentru a-şi desfăşura activitatea, şi anume: Leisure (turism general), MICE (turism congresual), Luxury (turism de lux) şi Destination Sport (turism activ). Cu peste 2.000 de companii participante şi mai mult de 60.000 de reprezentanţi de profil asteptaţi, ediţia din 2017 se anunţă printre cele mai inovatoare organizate vreodată, având ca obiectiv principal reliefarea unor concepte esenţiale din industria turistică.
România este prezentă la această manifestare prin Ministerul Turismului cu un stand naţional a cărui temă se intitulează ,,Turismul city break şi wellness: noi destinaţii” şi în cadrul căruia vor fi promovate destinaţii şi produse turistice româneşti, punându-se accent pe cele cu impact major pe piaţa italiană: circuite culturale, turismul de tip city break, turism wellness şi în natură.
Organizat de Fiera Milano – cea mai importantă firmă organizatoare de manifestări expoziţionale şi congrese din Italia şi una dintre cele mai mari din lume – pe parcursul timpului, târgul de turism BIT a devenit o tradiţie pe piaţa italiană, acesta desfăşurându-se în fiecare an la Milano, începând cu anul 1980.

Related posts

CBRE: Dezvoltarea accelerată a Clujului atrage interes și pentru zonele învecinate

Ligia Voro

CJ | Specialiștii AgroTransilvania Cluster ajută fermierii în accesarea banilor europeni

Cele mai bune restaurante din București în 2018. Premiile Restocracy

redactia

Familia Buzoianu ridică o clădire office de 14 milioane de euro

Nora Dumitrescu

Apartamente mai scumpe în marile orașe ale Transilvaniei

Nora Dumitrescu

Companiile mari de comunicații din Cluj-Napoca și București, investiții pentru extinderea și modernizarea centrelor de date

Stefana Muresan

Directorul Aeroportului Internațional Cluj, David Ciceo, speaker la o conferință de la Munchen

Stefana Muresan

Constructorul a reînceput activitatea pe lotul 2 al autostrăzii Ogra – Campia Turzii

redactia

Donald Trump Jr., la vânătoare pe Valea Tîrnavei Mici

Stefana Muresan

Premieră în execuția de structuri cu cerință de beton aparent pentru noul sediu BT din Cluj-Napoca

Ionut Oprea

Fondatorul Albalact și-a vândut clădirile de birouri din Cluj

Nora Dumitrescu

Clădirea Primăriei Oradea va intra în reabilitare și va deveni atracție turistică

Stefana Muresan

Un startup românesc, ce învață copiii și părinții să se alimenteze sănătos, a fost selectat în acceleratorul Google for Startups

Papuc Irina

Zboruri Tarom de la Iaşi către Cluj şi Timişoara, de la sfârşitul lunii martie

Stefana Muresan

Banca Transilvania intră pe leasingul cu mașini electrice

Nora Dumitrescu

Aeroportul International Avram Iancu Cluj – un secol de activitate aviatică si primul milion de pasageri în 2017

Stefana Muresan

Defileul Crișului Repede, supravegheat și monitorizat cu 22 de camere video

Traian Dan

Clujul, legat de Bihor prin Munții Apuseni

Nora Dumitrescu

Clujul a luat peste 400 milioane de euro de la UE

Stefana Muresan

Harghita: Locurile de cazare ocupate pentru vizita Papei Francisc. Sunt așteptate un milion de persoane

redactia

New Media Castle și experiențe unice la Electric Castle 2019

Ligia Voro

Cluj: EVW Holding, cifră de afaceri de 24,7 mil. euro în T1

Stefana Muresan

Lecții gratuite de golf la Transilvania Golf Club în acest week-end

Ligia Voro

Ofertă mai mare de locuințe certificate GREEN HOMES

A. I.

Leave a Comment