Eveniment

Expoziţie de ambarcaţiuni şi rulote la Romexpo

În perioada 6-9 aprile 2017 se va desfăşura la Romexpo, în pavilioanele C4 şi C5, cea de a 9-a ediţie a Salonului Nautic Internaţional Bucureşti, un eveniment de referinţă pentru cei pasionaţi de sporturile nautice din România. Alături de ambarcaţiuni vor fi prezentate rulote şi autorulote ca urmare a asocierii acestor hobby-uri încă din 2010 într-un singur eveniment.
Expoziţia este dedicată deopotrivă persoanelor care îndrăgesc aceste hobby-uri sau celor care care sunt deschise să experimenteze un alt mod de petrecere a timpului liber, celor care iubesc natura şi mişcarea, în general persoanelor active.
Deşi aceste activităţi recreaţionale au fost privite mult timp ca fiind exclusiviste, organizatorii au demonstrat pe parcursul anilor împreună cu expozanţii că ele pot fi accesibile.
Publicul interesat de zona nautică va avea ocazia să descopere ofertele speciale valabile în cele patru zile de expoziţie la ambarcaţiuni de diferite tipuri, jetsky-uri, caiace, catamarane, plăci de SUP, windsurf, kitesurf, wakeboarding dar şi la cursurile şcolilor de navigaţie, de kitesurfing sau de scufundări. Cu această ocazie vor fi prezentate în premieră şi câteva ambarcaţiuni Made in Romania. Tot în premieră îşi vor face lansarea pe piaţa din România şi brand-uri noi din import, oferind diversitate pentru cei interesaţi.
În zona dedicată vehiculelor recreaţionale (RV) vor fi expuse rulote şi autorulote de diferite tipuri şi dimensiuni, dar fără îndoială, un element de atracţie va fi lansarea în premieră a primei rulote fabricată în România după 1989. Nu vor lipsi nici accesoriile pentru camping.
În calitate de invitat de onoare, vor fi prezente Forţele Navale Române continuând astfel o tradiţie începută chiar de la prima ediţie.
Salonul Nautic este un eveniment 100% românesc, în care toţi cei implicaţi au crezut şi au investit încă din faza de proiect. ”Astfel, am ajuns împreună la cea de a 9-a ediţie devenind între timp un loc în care cei pasionaţi se reîntâlnesc cu drag în fiecare an. Numărul de expozanţi (60) şi dimensiunea spaţiului de expunere (peste 5000 mp) reflectă în mod cert tendinţa de creştere a acestor domenii în România. Cele mai active companii vor fi bineînţeles prezente, conform obiceiului la expoziţie”, precizează organizatorii evenimentului într-un comunicat de presă.
Costul unui bilet este de 20 lei iar joi, 6 aprilie, toţi plătitorii de bilet vor primi cadou câte o brăţară nautică. De asemenea, organizatorii vor oferi gratuit 5000 de hărţi cu spaţiile de campare din România.

Related posts

Ce ii tine pe antreprenorii din Moldova în loc?

Monica Bârlădeanu vine la The Woman After 5pm! Oradea

Stefana Muresan

Au început înscrierile la Meat & Milk 2016!

Transilvania Business

NRCC-BRCC Night of the SMEs 2017 in Cluj

Ionut Oprea

ABSL invites you to Brașov Business Mixer, on May 22nd

Stefana Muresan

Cât costă biletele la concertul Metallica din august 2019

Ionel Albu

Prinţul Charles, lobby pentru pajiştile Târnavei Mari

41 Top Speakers at 2-day CEE Businesss Services Summit & Awards, 30-31 January, Warsaw

redactia

PIN Awards & Forum 2018

Ionut Oprea

B | RALF 2016, cu Emil Dumitru, Președintele PRO AGRO: Este esențial să fim prezenți la masa discuțiilor

Pack Show 2019, locul de întâlnire al industriei de packaging

Papuc Irina

Proiect Sudium Green pentru plantarea a 10.000 de arbori în Cluj Napoca

Ionel Albu

Sibiu – Premiile Cluburilor Francofone de Afaceri

Primele inovatii tehnologice, la Bucharest Technology Week

Stefana Muresan

B2B agenda in May

Peste 20 de companii de IT se aliniază la START-ul Regattei IT

Ligia Voro

Virgil METEA, un nou mandat de patru ani în fruntea ROMGAZ!

Stefana Muresan

Festivalul Italian la București, ediția 2017

Ionut Oprea

Intalnirile europene din Transilvania la UTCN, 14 – 16 martie 2018

Stefana Muresan

Ambasadori la Universitatea de Vest din Timisoara

Nicolae Pop

CEO Conference – Shaping the Future: Slowbalization – How Romanian CEOs are building the organizations of the future, 22 mai 2019, Stejarii Country Club, București

Stefana Muresan

Zilele IT Cluj 2017, eveniment de referință despre Inovare, Programare și Tehnologii

Stefana Muresan

Cel mai mare eveniment de arhitectura, în aceasta toamna, la Cluj-Napoca

Irina Margareta Nistor primeste la Cluj-Napoca Premiul The Woman pentru Intreaga Cariera

Stefana Muresan

Leave a Comment