Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Retailerul epiesa.ro, prezent în Oradea, investiție de 250.000 de euro

Retailerul online de piese şi accesorii auto epiesa.ro, care în prezent are cinci puncte de ridicare a comenzilor, vrea să-şi dubleze reţeaua până la finele anului printr-o investiţie de 250.000 de euro, potrivit zf.ro.
Compania a început extinderea de la nivel local la nivel naţional, primul magazin din afara Capitalei fiind inaugurat luna aceasta, la Oradea.
„Pentru a fi şi mai aproape de clienţii noştri, am deschis magazine Epiesa.ro, unde aceştia pot interacţiona direct cu echipa de consultanţi. Feedback-ul primit după deschiderea primelor trei puncte din Bucureşti a fost unul foarte bun, astfel încât, în foarte scurt timp, am decis să extindem reţeaua la nivel naţional. Am început, aşadar, cu cel din Oradea, care va fi urmat de cel puţin alte cinci magazine în marile oraşe ale ţării până la sfârşitul anului,” a declarat Ionuţ Cătălin Şuţu, director general al Epiesa.ro, potrivit sursei citate.
Fondată în 2011 de către antreprenorul Ionuţ Cătălin Şuţu, compania a înregistrat în cei 6 ani de activitate peste 1.000.000 de comenzi şi a obţinut anul trecut o cifră de afaceri de 10 mil. de euro.
Începând cu 2016, Epiesa.ro a început să dezvolte o reţea proprie de magazine în care clienţii pot face comenzi pentru piese noi sau pot ridica comenzile online si pot cumpăra uleiuri şi accesorii pentru maşină. În prezent, compania deţine 4 magazine în Bucureşti şi unul în Oradea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Schmidt Premium Cars, premiată în cadrul Rolls-Royce Motor Cars Global Dealer Awards

Articolul următor

Ford recrutează aproape 1000 de oameni la Craiova

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share