Auto

Schmidt Premium Cars, premiată în cadrul Rolls-Royce Motor Cars Global Dealer Awards

Schmidt Premium Cars, divizia de automobile de lux a MHS Holding, a fost premiată cu trei distincții în cadrul evenimentului Rolls-Royce Motor Cars World Dealer Conference. Premiile acordate companiei sunt Sales Dealer of the Year, Ownership Services Dealer of the Year și Bespoke Dealer of the Year, pentru contribuțiile importante aduse promovării și dezvoltării brandului Rolls-Royce, dealerul situându-se pe locul doi la nivel mondial, ca număr de premii primate.
„Suntem mândri că reprezentăm un brand puternic, cu o tradiție în performanță și lux, precum Rolls-Royce, însă acum avem un motiv în plus de mândrie. Cele 3 premii acordate delaerului Schmidt Premium Cars în cadrul Rolls-Royce Motor Car World Dealer Conference sunt o dovadă că ne facem treaba bine și că merităm să fim în ierarhia mondială a dealerilor auto Rolls-Royce. Pe lângă că ne onorează, aceste premii ne obligă să continuăm în același ritm și să le oferim clienților noștri aceleași servicii de top și aceeași atenție pentru dorințele și stilul lor de viață, ca până acum.” a declarat brașoveanul Michael Schmidt, președintele MHS Holding.
Distincțiile acordate de producătorii auto din portofoliu sunt confirmate și de clienți sau parteneri: în urma unui studiu efectuat de către prestigioasa publicaţie germană Auto Bild, compania Autohaus Michael Schmidt GmbH, din care Divizia Schmidt Premium Cars face parte, a fost nominalizată printre cei mai buni dealeri auto din Germania.
Divizia Schmidt Premium Cars deține reprezentanțe în România și în Germania, astfel că în București se găsește singurul service Rolls-Royce din sud-estul Europei, iar la München, în Germania, există atât un showroom Rolls-Royce, care deservește și clienții din România, cât și un centru de service dedicat doar posesorilor de automobile ale acestui brand.
Cele două centre service, din București și din München, oferă multiple avantaje clienților, inclusiv unii dintre cei mai buni tehnicieni auto pentru a face față cerințelor speciale ale posesorilor de Rolls-Royce.
Pe plan local, automobilele din portofoliul Rolls-Royce sunt prezentate frecvent potențialilor clienți, cea mai recentă ocazie fiind aniversarea de 10 ani a sediului Automobile Bavaria Băneasa, care include și service-ul Rolls-Royce din București. În toamna anului 2016, a fost prezentată, în premieră naţională, cea mai luxoasă decapotabilă Rolls-Royce a momentului: noul Rolls-Royce Dawn, precum și modelul Rolls-Royce Wraith.
În 2016, Schmidt Premium Cars a vândut 43 de modele Rolls-Royce noi şi 16 modele Provenance Pre-Owned-rulate, cu preţuri situate între 210.000 şi 600.000 euro/model.
Cel mai bine vândut model a fost Ghost SWB, iar cel mai interesant a fost Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe Peacock. La nivel mondial, există trei astfel de modele, iar Rolls-Royce Motor Cars München a reușit să livreze unul dintre ele: singurul model de culoare Peacock Blue.
De la lideri în diverse industrii la șefi de stat, vedete de cinema, muzicieni și alte staruri, echipa Rolls-Royce Bespoke este însărcinată să transforme visele în realitate pentru persoanele care au atins deja un succes dincolo de visele lor cele mai îndrazneţe. Programul Rolls-Royce Bespoke oferă clienţilor cele mai extravagante opţiuni de personalizare, la standarde inegalabile în industria de automobile. Caracterul unic al acestor automobile reprezintă îmbinarea perfectă a dorinţelor clienţilor cu ideile celor mai buni designeri şi ingineri din industria auto, de peste un secol.
MHS Holding cuprinde trei grupuri de companii, localizate în România și Germania: Automobile Bavaria Group, MHS Truck & Bus Group şi Schmidt Gruppe Deutschland. Cifra de afaceri totală a celor trei grupuri de companii a crescut în anul 2016 cu 64 milioane euro faţă de anul precedent şi a atins volumul de 374 milioane euro.

Related posts

Flodor Trans SRL face Autogara Marghita

Traian Dan

Univers T – staţie de încărcare a autovehiculelor electrice

Stefana Muresan

Încă un autobuz hibrid Mercedes-Benz, achiziționat pe fonduri UE, a ajuns la Oradea

Traian Dan

Peste 30 de retromobile, la Raliul „Drumul Vinului 2020” cu startul la Oradea

Traian Dan

Viitorul va fi electric sau nu va fi deloc

Ligia Voro

Antreprenorul băimărean Mircea Cirţ a deschis la Cluj un nou centru autorizat Mercedes-Benz

redactia

Fujikura construieşte o nouă fabrică de producere a cablajelor în Moldova

Stefana Muresan

Mihai Huzău, Director Executiv Olimpia Travel Group: Guvernul ar trebui să se îngrijească, în primul rând, de companiile cu perspectivă de creștere, adică singurele care pot pune în mișcare economia în următoarea perioadă.

Gruita Ienasoiu

Continental reia activitatea fabricilor din Timişoara, dar şi în alte locaţii din ţară

Robert Bloancă

Compania Continental a produs anvelopa cu numărul 250 de milioane la fabrica din Timișoara

Robert Bloancă

eMAG va livra produsele cu automobile 100% electrice

Papuc Irina

Americanii de la TE Connectivity au investit 6 mil. euro într-o fabrică de senzori la Giarmata

redactia

Sibiu Quality Days 2019, a 10-a ediție

Nicolae Pop

Autorizația de construire pentru VO Timișoara Sud, emisă

Ligia Voro

Continental și NVI­DIA fac po­si­bilă pro­duc­ția de auto­ve­hi­cule auto­nome do­tate cu in­te­li­gență ar­ti­fi­ci­ală

Stefana Muresan

O treime dintre autoturismele existente în parcul auto naţional erau, în 2019, Euro 6, electrice şi hibride

Papuc Irina

PMG Sinter, investiție de 10 milioane de euro în Brașov

Stefana Muresan

Auto Schunn România: Sprijinind tinerii, avem timpul de partea noastră!

Stefana Muresan

Ziua Studentului la fabrica Bosch din Blaj

Ligia Voro

Consiliul Judeţean Timiş continuă lucrările la centura rutieră alternativă de ocolire a Timişoarei

Robert Bloancă

Acțiunile producătorului de piese auto Compa Sibiu au urcat cel mai mult în ultima săptămână

Papuc Irina

Ford România- investiții de peste 200 mil. euro și crearea a 1500 de locuri de muncă noi, rezervate muncitorilor români

Stefana Muresan

Schimbări la conducerea filialelor Daimler în România

Stefana Muresan

Free Now ajunge în Brașov. Compania oferă servicii de taxi gratuite pentru primii 100.000 de pasageri

Papuc Irina

Leave a Comment