Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Capitalul social al BVB va urca la 80,7 milioane lei

Valoarea capitalului social al Bursei de Valori București (BVB) va fi majorată la 80,7 milioane lei, în urma deciziei Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor (AGEA) privind fuziunea prin absorbție cu SIBEX, se arată într-un anunț publicat pe site-ul operatorului pieței de capital.
‘Cu majoritatea voturilor acționarilor prezenți și reprezentați în adunare, se aprobă fuziunea prin absorbție dintre Bursa de Valori București, în calitate de societate absorbantă și SIBEX — Sibiu Stock Exchange, în calitate de societate absorbită, conform termenilor și condițiilor prevăzute în proiectul de fuziune datat 24 februarie 2017’, se arată în document.
SIBEX va fi dizolvată fără lichidarea patrimoniului care va fi transmis către BVB în schimbul atribuirii către acționarii SIBEX de acțiuni nou emise de societate.
Capitalul social al Bursei de Valori București urmează să fie majorat de la valoarea de 76,741 milioane lei la valoarea maximă de 80,755 milioane lei. Vor fi emise maxim 401.401 acțiuni noi, nominative, ordinare, dematerializate, fiecare acțiune având valoarea nominală de 10 lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Airbus Helicopters, angajări masive la Brașov

Articolul următor

Astra Vagoane Călători și Siemens - cele mai economice tramvaie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) a anunțat prelungirea perioadei de desfășurare a ediției din 2024 cu o zi față de datele comunicate inițial.
Citeste mai mult

TIFF atrage turiștii străini în Ardeal

70% dintre participații care nu sunt din Cluj vizitează orașul pentru TIFF, potrivit unui studiu al Universității Babeș-Bolyai…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share