Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Pe cine ar trebui să cunoști pentru a avansa mai ușor în cariera sau afacerea ta?

Primul pas este să îl cunoști pe Andy Lopata! Omul care îți va răspunde la această întrebare și la toate celelalte întrebări despre cum poți transforma relațiile sociale într-un bilet către succes.

Pe 24 și 25 aprilie, Black Card Events are onoarea de a-l găzdui pe cel supranumit “Mr. Network” de către publicația The Sun, în cadrul unui MasterClass dedicat celor care doresc să descopere secretele networking-ului, dintr-o perspectivă strategică.

Avem plăcerea de a vă invita să petreceți câteva ore prețioase în compania omului din spatele cărții “Recommended: How to sell through networking and refferals”.

Andy Lopata, cel care a ocupat timp de 8 ani funcția de director general al Business Refferal Exchange, grupul britanic de comunicare pe bază de recomandare ce reunește peste 2000 de companii membre, a concentrat în cele doua zile o serie de mesaje esențiale, dedicate celor care își doresc să transforme networking-ul într-un instrument de business.

În prima zi, Andy Lopata îi va învăța pe participanți cum să întemeieze relatii valoroase și cum să transmită mesaje eficient, precum și numeroase strategii prin care să câștige recomandări din partea celor cu care intră în contact. Așadar, prima zi este ideală pentru cei aflați în plină dezvoltare a carierei sau pentru antreprenorii care își doresc să le ofere angajaților oportunitatea de a deveni mai performanți în cadrul organizației.

Cea de-a doua zi este dedicată antreprenorilor, managerilor, liderilor care își doresc să exploateze resurse latente, de care de multe ori nici nu sunt conștienti, dar care au un potențial imens de a duce afacerea la nivelul următor.

Totodată, participanții sunt invitați la cocktailul de networking, care va avea loc începând cu orele 19:00.

Vă invităm să consultați programul evenimentului, datele de contact și modalități de a procura bilete, aici.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Astra Vagoane Călători și Siemens - cele mai economice tramvaie

Articolul următor

Primarii reședințelor de județ din Regiunea Vest, acorduri prin care vor putea primi finanțări de 150,37 milioane euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share