București Real Estate

Ce bugete pregătesc vizitatorii la expoziția Imobiliarium din Capitală

Mai sunt câteva zile până la deschiderea primei expoziții tehnologizate de locuințe, Imobiliarium (5-7 mai, Băneasa Shopping City). Pentru a avea acces cât mai facil, peste 4.000 de persoane s-au înregistrat deja pe site-ul www.imobiliarium.ro, oferind cu acest prilej și o serie de informații extrem de utile pentru a beneficia de o ofertă personalizată.
Astfel, conform datelor furnizate în formularul de înregistrare, 29% dintre persoanele care-și caută locuință dispun de un buget de 80.000 euro. În imediata apropiere se situează bucureștenii cu bugete de 55.000 euro (19%), iar pe locul 3 se află cei care sunt dispuși să plătească 100.000 euro pentru o casă sau un apartament. Relativ puțini (5%), dar ușor de remarcat, sunt vizitatorii care și-au exprimat opțiunea pentru imobile de peste 200.000 euro.
Când vine vorba de tipul locuinței, un procent semnificativ (30%) dintre vizitatori caută apartamente cu 3 camere, aproape la egalitate cu cei care își doresc apartamente cu 2 camere (29%). Visul de a avea o casă este împărtășit de 19% dintre cei înscriși la Imobiliarium.
De asemenea, în formularul de înregistrare, 10% au declarat că vin la Imobiliarium pentru a-și cumpăra o garsonieră, iar procentul este identic cu cei care caută apartamente cu 4 camere.
Există și un număr mic de vizitatori – 2%, care vor veni în perioada 5-7 mai la Băneasa Shopping City, pentru a achiziționa un duplex.
Pentru că cele mai multe companii au sediile în sectorul 1 al Capitalei, iar transportul prin București, în orele de vârf, este grevat de tot mai multe blocaje, aproape jumătate (49%) dintre cei înscriși pe imobiliarium.ro vor să-și cumpere locuință în sectorul 1. Pentru sectorul 3 au optat 19.40% și cam tot atâția (19%) își doresc să locuiască în sectorul 2.
„În contextul în care trăim o era a digitalizării, în care cea mai mare parte a activităților noastre a trecut în zona online, târgurile imobiliare reprezintă pentru noi oportunitatea perfectă de a lua pulsul pieței, de a avea contact direct cu potențialii clienți, de a comunica și de a vedea în mod nemijlocit ce-și doresc oamenii. La prima ediție a Imobiliarium, Greenfield Băneasa vine cu o ofertă nouă de apartamente ce vor fi livrate chiar în luna mai, apartamente de 2, 3 si 4 camere aflate în Cartierul Platanilor, cea de-a treia fază a proiectului”, a declarat Bartosz Puzdrowski, CEO Impact Developer & Contractor.
Expoziția Imobiliarium vine cu peste 6.000 de case și apartamente, dar și imobile-monument istoric și case de vacanță. Fiecare expozant va avea ochelari VR cu ajutorul cărora va putea vizualiza o parte din imobilele din oferte.
Intrarea este gratuită doar pentru persoanele care se înregistrează pe www.imobiliarium.ro, până joi, 4 mai, inclusiv. În perioada evenimentului, vizitatorii care nu dețin codul primit online vor plăti o taxă de 20 lei.
Imobiliarium este un eveniment marca Universum Events. Partener principal Storia.ro
Partener media principal Kiss FM. Parteneri media: Transilvania Business și Finzoom.ro
Despre Universum Events
Cu o experiență de peste 10 ani în organizarea de evenimente corporate premium, Universum Events și-a construit reputația de adevărat arhitect în industrie.
Compania are propriile mărci, precum Bucharest Technology Week, Internet & Mobile World și MyConnector și o divizie de evenimente personalizate: MICE (Meetings, Incentives, Conferences & Exhibitions), axată pe evenimente de amploare pentru clienți, precum Microsoft Summit si Cisco Connect dar și petreceri și zile ale companiei.
Compania deține cea mai mare licență de team building din lume, oferind partenerilor săi concepte unice, devenite celebre în Europa și peste Ocean.
Începând din acest an, Universum Events a adăugat portofoliului de concepte de succes, Hercules Trophy, cunoscut ca fiind cea mai cool competiție semi-atletică de pe planetă dedicată companiilor.
Despre Storia.ro
Storia.ro este platformă de anunţuri dedicat exclusiv sectorului imobiliar, lansată de OLX. Cu peste 100.000 de anunţuri, Storia.ro oferă peste 50 de filtre de căutare, o hartă completă a zonei alese cu puncte de interes multiple, precum şi un comparator de preţuri specifice fiecărei regiuni în parte. Platforma se poate accesa atât de pe desktop, cât şi din aplicaţiile mobile IOS şi Android.

Related posts

Șapte start-up-uri tech primesc o finanțare inițială de 350.000 de euro

Ligia Voro

Casele inteligente si protectia mediului

Greenfield Băneasa 4, ridicat de Electrogrup

Nora Dumitrescu

Marc O’Polo, primul magazin mono-brand din România în Bucureşti Mall

Ligia Voro

Shopping City Piatra Neamt, in portofoliul Optim PM

Ionut Oprea

Noi numiri aprobate astăzi de către Consiliul ASF

Ligia Voro

De la transport, la real estate. Nouă divizie Van Wijk la Cluj

Nora Dumitrescu

Bratislava Property Forum 2020 | Last seats – only 4 days left!

Ionut Oprea

„Stradale” se deschide in Oregon Park

Transilvania Business

IHG® Hotels & Resorts opens two new hotels in the heart of Poland’s capital

Ionut Oprea

Top 3 verificări inginerești la achiziția unui apartament nou

Stefana Muresan

Bucharest – skyline transformation 2025: One option? Or more united temptations?

Ionut Oprea

Europa a stabilit 10 ținte de atins în domeniul pădurilor până în 2040

Ligia Voro

AMAALA AND OCEANOSCIENTIFIC STEER ENVIRONMENTAL RESEARCH SAILING EXPEDITION

Ionut Oprea

Prime brute de 2,71 miliarde de lei subscrise de societățile de asigurare

Ligia Voro

Ansamblu rezidențial de 2 milioane de euro pentru tinerii din Baia Mare

Nora Dumitrescu

Griffes | Open space – a thing of the past?

Ionut Oprea

Guvernul Orban a depus jurământul de învestitură

Papuc Irina

Dezvoltatorul de hale industriale Mara Com Mixt, împrumut de 15 milioane lei pentru cel mai mare complex rezidențial din Timișoara

Stefana Muresan

EBRD supports development of sustainable industrial real estate in Romania

Papuc Irina

B | Ce conteaza in angajarea de juniori – specializarea studiilor sau programele de internship?

B | Pentru Romania, 2016 este un moment de rascruce

Ce organizează APMCR la Construct Expo?

Ligia Voro

Circa 190.000 mp de centre comerciale vor fi livrați în 2019

Stefana Muresan

Leave a Comment