București Real Estate

Ce bugete pregătesc vizitatorii la expoziția Imobiliarium din Capitală

Mai sunt câteva zile până la deschiderea primei expoziții tehnologizate de locuințe, Imobiliarium (5-7 mai, Băneasa Shopping City). Pentru a avea acces cât mai facil, peste 4.000 de persoane s-au înregistrat deja pe site-ul www.imobiliarium.ro, oferind cu acest prilej și o serie de informații extrem de utile pentru a beneficia de o ofertă personalizată.
Astfel, conform datelor furnizate în formularul de înregistrare, 29% dintre persoanele care-și caută locuință dispun de un buget de 80.000 euro. În imediata apropiere se situează bucureștenii cu bugete de 55.000 euro (19%), iar pe locul 3 se află cei care sunt dispuși să plătească 100.000 euro pentru o casă sau un apartament. Relativ puțini (5%), dar ușor de remarcat, sunt vizitatorii care și-au exprimat opțiunea pentru imobile de peste 200.000 euro.
Când vine vorba de tipul locuinței, un procent semnificativ (30%) dintre vizitatori caută apartamente cu 3 camere, aproape la egalitate cu cei care își doresc apartamente cu 2 camere (29%). Visul de a avea o casă este împărtășit de 19% dintre cei înscriși la Imobiliarium.
De asemenea, în formularul de înregistrare, 10% au declarat că vin la Imobiliarium pentru a-și cumpăra o garsonieră, iar procentul este identic cu cei care caută apartamente cu 4 camere.
Există și un număr mic de vizitatori – 2%, care vor veni în perioada 5-7 mai la Băneasa Shopping City, pentru a achiziționa un duplex.
Pentru că cele mai multe companii au sediile în sectorul 1 al Capitalei, iar transportul prin București, în orele de vârf, este grevat de tot mai multe blocaje, aproape jumătate (49%) dintre cei înscriși pe imobiliarium.ro vor să-și cumpere locuință în sectorul 1. Pentru sectorul 3 au optat 19.40% și cam tot atâția (19%) își doresc să locuiască în sectorul 2.
„În contextul în care trăim o era a digitalizării, în care cea mai mare parte a activităților noastre a trecut în zona online, târgurile imobiliare reprezintă pentru noi oportunitatea perfectă de a lua pulsul pieței, de a avea contact direct cu potențialii clienți, de a comunica și de a vedea în mod nemijlocit ce-și doresc oamenii. La prima ediție a Imobiliarium, Greenfield Băneasa vine cu o ofertă nouă de apartamente ce vor fi livrate chiar în luna mai, apartamente de 2, 3 si 4 camere aflate în Cartierul Platanilor, cea de-a treia fază a proiectului”, a declarat Bartosz Puzdrowski, CEO Impact Developer & Contractor.
Expoziția Imobiliarium vine cu peste 6.000 de case și apartamente, dar și imobile-monument istoric și case de vacanță. Fiecare expozant va avea ochelari VR cu ajutorul cărora va putea vizualiza o parte din imobilele din oferte.
Intrarea este gratuită doar pentru persoanele care se înregistrează pe www.imobiliarium.ro, până joi, 4 mai, inclusiv. În perioada evenimentului, vizitatorii care nu dețin codul primit online vor plăti o taxă de 20 lei.
Imobiliarium este un eveniment marca Universum Events. Partener principal Storia.ro
Partener media principal Kiss FM. Parteneri media: Transilvania Business și Finzoom.ro
Despre Universum Events
Cu o experiență de peste 10 ani în organizarea de evenimente corporate premium, Universum Events și-a construit reputația de adevărat arhitect în industrie.
Compania are propriile mărci, precum Bucharest Technology Week, Internet & Mobile World și MyConnector și o divizie de evenimente personalizate: MICE (Meetings, Incentives, Conferences & Exhibitions), axată pe evenimente de amploare pentru clienți, precum Microsoft Summit si Cisco Connect dar și petreceri și zile ale companiei.
Compania deține cea mai mare licență de team building din lume, oferind partenerilor săi concepte unice, devenite celebre în Europa și peste Ocean.
Începând din acest an, Universum Events a adăugat portofoliului de concepte de succes, Hercules Trophy, cunoscut ca fiind cea mai cool competiție semi-atletică de pe planetă dedicată companiilor.
Despre Storia.ro
Storia.ro este platformă de anunţuri dedicat exclusiv sectorului imobiliar, lansată de OLX. Cu peste 100.000 de anunţuri, Storia.ro oferă peste 50 de filtre de căutare, o hartă completă a zonei alese cu puncte de interes multiple, precum şi un comparator de preţuri specifice fiecărei regiuni în parte. Platforma se poate accesa atât de pe desktop, cât şi din aplicaţiile mobile IOS şi Android.

Related posts

Asociația de afaceri Belgia-România "BEROBA" devine Cameră de Comerț Bilaterală

Ionut Oprea

Grupul TeraPlast estimează creșteri de 15% la cifra de afaceri și de 32% la profitabilitate

Papuc Irina

Electrogrup, member of the E-INFRA group, launches its Smart City Division and aims leadership on the Romanian market

Stefana Muresan

Romania, consolidare pe harta industriei de outsourcing

Transilvania Business

Opportunities in regional Romanian cities

AFI Europe România a început procesul de alocare a spațiilor în proiectul de birouri AFI Park Brașov

Ionut Oprea

Peste 2500 de soluții digitale de business vor fi prezentate la GoTech World 2019

Ligia Voro

6 startup-uri românești creative, selectate pentru un marketing bootcamp internațional la Madrid

Stefana Muresan

Clujul și Timișoara sparg piața rezidențială a marilor orașe

Nora Dumitrescu

Jumbo se alatura West Park Retail

Stefana Muresan

Romania la ExpoReal 2016

Transilvania Business

Un nou tren produs în România, în probe pe ruta București-Predeal

Papuc Irina

Așteptările companiilor germane sunt tot mai reduse, conform sondajului AHK

Ligia Voro

Stabilitatea juridica, un factor decisiv

Ionut Oprea

Cities of Tomorrow #6: reconversie & revitalizare, structura mese rotunde

Ionut Oprea

Zbor inaugural București – Cracovia

Stefana Muresan

Valentin Morar, CEO Wallberg: Nu ne aflăm într-o criză clasică, iar o pauză de două luni de zile nu poate schimba și nici anula relații de durată

Robert Bloancă

Brașov: Dedeman, demersuri pentru al doilea magazin

Stefana Muresan

Business (r)Evolution Bucuresti

Ionut Oprea

”Digital Assembly 2019” începe mâine   

Ligia Voro

B | Sectorul sanitar public va trebui să-si privească prin lentile economice activitatea

Sectorul energetic și cel bancar, cele mai atractive pe bursă anul viitor

Stefana Muresan

A treia ediție a conferinței “Soluții prefabricate din beton” în toamnă

Ligia Voro

Top Ansambluri Rezidențiale, la Vivo Mall Cluj Napoca

Nicolae Pop

Leave a Comment