Auto

Continental România a angajat 1.700 de persoane în 2016

În anul 2016, Continental a investit circa 170 de milioane de euro în operațiunile sale din România. Peste 5.000 de ingineri lucrează pentru Continental în România.
Continental a investit aproximativ 170 de milioane de euro în 2016 în operațiunile sale din România. Principalele direcții de investiții au fost infrastructura, echipamentele și tehnologiile de ultimă generație atât pentru centrele sale de cercetare și dezvoltare, cât și pentru locațiile de producție.
„Compania a investit 1,2 miliarde de euro în România, în intervalul 1999-2016, în unități moderne de producție, echipamente de ultimă generație și tehnologii inovatoare, precum și în dezvoltarea competențelor angajaților săi“, a declarat dr. Christian von Albrichsfeld, directorul general al Continental România.
Continental fabrică anual în România peste 150 de milioane de produse pentru industria auto. Soluțiile și produsele de pionierat contribuie semnificativ la conducerea automată și la mobilitatea în condiții de siguranță. O gamă largă de autoturisme este echipată cu anvelope fabricate în România și cu produse ContiTech, cum ar fi curelele de transmisie și sistemul de ventilație și cel de aer condiționat.
“Continental are în România peste 5.000 de ingineri. Tehnologiile dezvoltate de specialiștii noștri, alături de produsele fabricate în unitățile noastre, generează o creștere organică. Echipa noastră lucrează la dezvoltarea conducerii automate și la soluții pentru sistemele integrate din cadrul mașinii“, a spus dr. Christian von Albrichsfeld.
„1.700 de colegi noi s-au alăturat echipei anul trecut. Continental, ca angajator progresist și atractiv, va crește în acest an cu aproximativ 1.500 de persoane. Posturile libere pe care le avem vizează ingineri cu experiență, specialiști software și hardware, ingineri mecanici precum și tineri absolvenți ai școlii profesionale pe care vrem să-i angajăm atât în centrele de cercetare și dezvoltare, cât și în fabricile noastre din România“, a declarat Anica Stoica, director de resurse umane Continental România.
Continental a planificat pentru 2017 o investiție la un nivel comparabil cu cel din anul precedent. Compania va investi în dezvoltarea oamenilor, în infrastructura locațiilor și în echipamente de ultimă generație.
Continental dezvoltă tehnologii și servicii inovatoare pentru mobilitatea sustenabilă și interconectată a oamenilor şi a bunurilor acestora. Compania cu profil tehnologic fondată în 1871 oferă soluții sigure, eficiente și accesibile pentru autovehicule, mașini, trafic și transport. Continental a realizat în 2016 o cifră de afaceri de 40,5 miliarde de euro și are în prezent peste 227.000 de angajați în 56 de țări.
In perioada 1999-2016, Continental a investit circa 1.2 miliarde euro în activităţile din România. Toate cele cinci divizii Continental sunt reprezentate în România. Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de cercetare şi de dezvoltare în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi. Continental este partener al unui joint-venture în Slatina şi are un centru de distribuţie a anvelopelor în București. Continental avea 18.200 de angajaţi la finalul anului 2016 și își va mări echipa cu aproximativ 1.500 noi membri în acest an în România.

Related posts

Investiţie de peste un milion de euro, pentru deschiderea unei noi benzinării în Moldova Nouă

Robert Bloancă

Continental: Tehnologia AllCharge face mașinile electrice să se potrivească la orice tip de stație de încărcare

Stefana Muresan

Delfingen Industry preia unele active şi acţiuni ale grupului Schlemmer din Satu Mare

Ion Surdu

Coindu, 140 de locuri de muncă disponibile pentru fabrica de lângă Arad

Stefana Muresan

Investiție de 1,8 milioane de euro făcută de Continental la Carei: o nouă stație de epurare a apei

Stefana Muresan

Dacia a reluat activitatea de producție

Nicolae Pop

Cum arată noul sediu al Groupe Renault Romania

Ligia Voro

Takata – 400 de noi angajari in fabricile din România și continuarea investițiilor

Stefana Muresan

Cifră de afaceri record pentru Grupul Marquardt

Stefana Muresan

Acțiunile Tesla au depășit pragul de 1.000 de dolari după ce Elon Musk a confirmat începerea producției de masă a camioanelor comerciale Tesla Semi

Ion Surdu

Unităţile de tip service auto din Timiş au mari probleme, fiind amendate cu sute de mii de lei de RAR

Robert Bloancă

Oradea facilitează accesul spre Satu Mare şi Autostrada Transilvania

Traian Dan

Cluj-Napoca: Prima administrație publică locală din România care dotează Poliția locală cu mașini electrice

redactia

Contractul pentru achiziția de 35 de noi troleibuze și autobuze hibrid în Brașov, semnat azi

Ligia Voro

Adunarea Generală Anuală a Grupului Schaeffler a aprobat dividendele și un nou sistem de remunerare

Ligia Voro

Continental Anvelope Timişoara are un nou director general

Robert Bloancă

Transalpina se închide sâmbătă și duminică, între Novaci și Rânca!

Ligia Voro

Sibiu Quality Days, de Centenar: Cum asiguri calitatea când provocarea cere dezvoltare

redactia

CNAIR are un nou director general. Provizoriu

Ligia Voro

Flodor Trans SRL face Autogara Marghita

Traian Dan

Parteneriat OMV-Petrom – Electrica, în sprijinul mașinilor electrice și hibride

Stefana Muresan

Faurecia Romania a avut un profit de 9 milioane lei în 2019 după 2 ani de pierderi

Ion Surdu

Tehnologii inovatoare prezentate de Continental la Timișoara

Stefana Muresan

Bosch, 100 locuri de muncă la Blaj

Stefana Muresan

Leave a Comment