Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Yazaki își dublează numărul de angajați la Timișoara

Producătorul japonez Yazaki Component Technology intenţionează să angajeze o sută de ingineri pentru centrul de cercetare şi dezvoltare din Timişoara. Yazaki caută ingineri în domenii precum software, electronică sau mecanică, care se vor alătura celor peste o sută de salariaţi existenţi deja în cadrul companiei, scrie zf.ro.
Pe piaţa timişoreană mai activează şi alte companii cu domeniu de activitate similar cu al celor de la Yazaki, astfel că, recrutarea de ingineri este „o provocare“ pentru companie.
Judeţul Timiş, cel mai mare judeţ al României din punctul de vedere al suprafeţei, a devenit în ultimii ani „kilometrul zero“ al industriei de componente auto din România, atrăgând giganţi precum Continental, Delphi Packard, TRW Automotive sau nemţii de la Hella. Pe lângă joburile pe care vor să le ocupe în următoarea perioadă, reprezentanţii centrului de cercetare şi dezvoltare din Timişoara au creat un program de internship pentru studenţi şi absolvenţi.
Furnizor global pentru industria auto, Yazaki a început activităţile de proiectare în Timişoara în 2009 ca punct de lucru al fabricii care funcţionează în Arad din 2004.
Misiunea Centrului de Cercetare-Dezvoltare din Timişoara este de a proiecta şi dezvolta echipamente electronice şi instrumente de bord împreună cu Centrele de Cercetare-Dezvoltare din Germania şi Anglia şi de a facilita transferul către producţia de serie în Arad a noilor produse.
De-a lungul anilor capabilităţile s-au dezvoltat în toate disciplinele precum software, electronică, mecanică, testare şi asigurarea calităţii, transformând biroul din Timişoara într-unul dintre principalele Centre de Cercetare-Dezvoltare ale Yazaki din Europa.
Yazaki Europe Ltd. este parte a Corporaţiei Yazaki, o companie de familie fondată în 1929 ca primul producător Japonez de cablaje auto.
Astăzi Yazaki este unul dintre principalii jucători pe piaţa globală de cablaje auto fiind furnizorul tuturor producătorilor de automobile din lume.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Afacerile Apulum au crescut cu 15% în T1

Articolul următor

AFIR: Fermierii au la dispoziție 680 de milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share