Real Estate

Velux – geam termoizolant din 3 foi de sticlă, la un preț extrem de atractiv

Velux România anticipează crearea unor noi fluxuri de cumpărare, prin creșterea cererii pentru ferestre de mansardă cu geam termoizolant alcătuit din 3 foi de sticlă.
Grupul VELUX investește în piața mansardelor din România de 20 de ani.
Datorită strategiei de dezvoltare pe termen lung, Grupul VELUX a avut în mod constant o creștere a veniturilor și a locurilor de muncă, iar anul trecut a fost un alt an de succes pe piața din România. În 2017, Grupul își continuă evoluția în creștere și introduce schimbări revoluționare în oferta sa, ceea ce va afecta în mod semnificativ piața ferestrelor de mansardă din România.
Grupul VELUX stabilește de ani de zile tendințele în industria ferestrelor de mansardă, lansând pe piață produse inovatoare care vin în întâmpinarea nevoilor clienților. Pentru următorul sezon de construcție, compania a pregătit o ofertă revoluționară care va permite clienților din România să ajungă la soluțiile care au fost prea scumpe și exclusive până în prezent.
În luna aprilie, VELUX România a lansat o nouă gamă de ferestre de mansardă eficiente energetic, cu geam termoizolant alcătuit din 3 foi de sticlă, la un preț extrem de atractiv. Scopul este de a reduce consumul de energie și de a ajuta fiecare proprietar să aibă o locuință călduroasă pe perioada iernii. O astfel de mișcare reprezintă răspunsul Grupului la așteptările tot mai mari ale clienților în ceea ce privește eficiența energetică și la reglementările europene care introduc cerințe mai stricte pentru ferestre, începând cu 2021. Noua ofertă VELUX va schimba piața ferestrelor de mansardă din România în favoarea clienților care caută soluții mai eficiente din punct de vedere energetic.
“Înainte, doar câțiva investitori își puteau permite ferestrele de mansardă cu geam termoizolant alcătuit din 3 foi de sticlă. Am decis să schimbăm această situație pentru ca soluțiile de înaltă calitate să fie disponibile tuturor. Suntem mândri că putem oferi clienților noștri ferestre de mansardă cu parametri excelenți, care oferă un confort deosebit pentru utilizatori și au prețuri accesibile”, subliniază directorul general al VELUX România, Noemi Ritea.
Preț extrem de atractiv
VELUX este prima companie din industrie care oferă fereastra de mansardă cu geam termoizolant alcătuit din trei foi de sticlă, la un preț extrem de atractiv și, prin urmare, reușește să satisfacă cererea din piață într-un mod cu totul nou. Clienții vor putea obține acest nou produs la un preț comparabil cu o fereastră de mansardă cu geam termoizolant alcătuit din două foi de sticlă, fără a face niciun compromis de la calitate.
“Ceea ce proprietarii de case percepeau până acum ca pe un lux, va fi acum disponibil pentru tot mai multe persoane. Cu noua noastră poziționare de produs, facem fereastra de mansardă cu geam termoizolant alcătuit din trei foi de sticlă, un produs accesibil pentru întreaga piață”, a declarat directorul general al VELUX România, Noemi Ritea.
Noile ferestre de mansardă VELUX sunt disponibile în diferite mărimi și tipuri de finisaje, lemn aparent sau îmbrăcat în poliuretan, care nu necesită întreținere, precum și cu sisteme de deschidere în partea de sus sau de jos.
Îmbunătățirea eficienței energetice
VELUX introduce această noutate ca răspuns la o creștere a cererii pentru soluții eficiente energetic a proprietarilor de case. Economisirea energiei și îmbunătățirea calității vieții s-au dovedit a fi doi factori principali atunci când proprietarii de case dezvăluie motivul pentru care doresc să renoveze casele lor (concluziile raportului VELUX Healthy Homes Barometer 2015).
“Costurile energetice reprezintă o preocupare majoră în rândul clienților noștri și noua noastră fereastră de mansardă este un partener pe care te poți baza în amenajarea locuințelor călduroase și eficiente energetic. Noua fereastră de mansardă cu geam termoizolant alcătuit din trei foi de sticlă este un produs al viitorului, și ne așteptăm ca această gamă să fie o zonă de creștere”, spune directorul general al VELUX România, Noemi Ritea.
Toate variantele de ferestre VELUX cu geam termoizolant alcătuit din trei foi de sticlă sunt echipate cu un sistem de izolație unic, ThermoTechnologyTM, oferind un scut suplimentar puternic și eficient energetic împotriva frigului și a curenților de aer. Valoarea U a izolării termice pentru noile ferestre este de 1,1 W/m2K și reprezintă o îmbunătățire cu 15% a valorii U pentru fereastra cu geam termoizolant alcătuit din două foi de sticlă.
Chiar dacă știrea cea mai importantă a anului se referă la fereastra de mansardă cu geam termoizolant alcătuit din trei foi de sticlă, VELUX a îmbunătățit și eficiența energetică a ferestrei de mansardă clasice, cu geam termoizolant alcătuit din 2 foi de sticlă și a crescut izolarea termică pe fereastră cu 7%, ajungând la o valoare U de 1.3 W/m2K.
“Întregul nostru program de produse a fost optimizat pentru a ne asigura că obțineți o eficiență energetică îmbunătățită, indiferent de alegerea tipului de fereastră și a sistemului de deschidere. Fiecare are dreptul la produse de calitate, la prețuri accesibile “, spune directorul general al VELUX România, Noemi Ritea.
VELUX Healthy Homes Barometer 2015 este un studiu trans-european al percepției europenilor despre legătura dintre sănătate și locuire.
Despre Grupul VELUX
De mai bine de 75 de ani, Grupul VELUX creează spații mai bune de locuit, aducând lumina naturală și aerul proaspăt în casele oamenilor din toată lumea. Programul de produse include atât ferestre de mansardă, cât și o gamă complexă de rulouri decorative și parasolare, rolete exterioare, tuneluri solare, ferestre pentru acoperiș terasă, ferestre cu funcții speciale (ieșiri pe acoperiș, ferestre pentru evacuarea fumului) și soluții automatizate. Pentru muncă, pentru studiu. Pentru joacă și pentru locuire.
Grupul VELUX are o prezență globală, având companii de vânzări și fabrici în 40 de țări, în care lucrează aproximativ 9 500 de angajați. Grupul VELUX este deținut de VKR Holding, o companie cu răspundere limitată care aparține fundațiilor și familiei.

Related posts

VGP expected to post substancial higher net profit for full year 2019

Papuc Irina

Top birouri in tara 2016

Ionut Oprea

It’s all about wellbeing

Ionut Oprea

Peste 500.000 mp se adaugă stocului de birouri din București în 2019 și în 2020

Ionut Oprea

MIPIM 2020 transforms

Ionut Oprea

Bucharest- skyline transformation 2025 | Colliers – Bucharest office market: more and taller is still better

Ionut Oprea

CEE M&A Awards, Warsaw, March 22nd

Ionut Oprea

Vox Technology Park, certificare finala, BREEAM – Excellent

redactia

Bucharest- skyline transformation 2025: KONE – the market in Romania is interested in innovations

Ionut Oprea

Aéroports de la Côte d’Azur: AG Real Estate, CityGate and Sheraton for first phase of Airport Promenade

Ionut Oprea

P3 România – peste 84.000 m2 de reînnoiri și contracte noi

Nicolae Pop

ERA PARK Iasi, extindere 30.000 mp

Transilvania Business

Speedwell a semnat un acord de finanțare cu Erste Group Bank pentru MIRO

Ionut Oprea

Proiect rezidențial de 3.000 de apartamente la Apahida

Nora Dumitrescu

Bucharest – skyline transformation 2025 | Nusco City, at home, near the office?

Ionut Oprea

Hilton Garden Inn Bucharest Airport a fost livrat cu succes de Optim PM

Stefana Muresan

CEE Summit 2017

Ionut Oprea

Bilantul PINUM confirma boomul de proiecte in rezidential

Nicolae Pop

Parcare office privată din Cluj, disponibilă public peste noapte

Nora Dumitrescu

Încă 10.000 de metri pătrați închiriați în faza a doua la ELI PARK 1

Papuc Irina

Colliers lansează Office 360°

Traian Dan

The sky is the limit in Romania… or is it?

Ionut Oprea

CEE BSC Executive Leaders Roundtable – 26 January 2021

Ionut Oprea

Imoteca: Fine&Country, lansare în România

Ionut Oprea

Leave a Comment