Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ţiriac Energy, primele patru benzinării; dintre care două, în Ardeal

Grupul de companii deținut de cel mai bogat român, Ion Țiriac, își face intrarea pe piața de distribuție a carburanților, prin deschiderea a patru stații în franciză. Planurile omului de afaceri este să ajungă la o rețea de 200 de stații, din care 150 vor fi stații inovatoare fără personal, iar 50 în sistem de franciză.
Conform unui comunicat remis de Țiriac Energy, divizia de energie a Grupului Țiriac, primele patru staţii în franciză vor purta numele Țiriac Energy- Sincro, reprezentanţii companiei anunţând că vor să ajungă la 50 de astfel de unităţi.
Cele patru staţii finalizate sunt poziţionate în Botoşani, Zalău, Șimleu-Silvaniei şi în comuna Dorobanţu din judeţul Constanţa.
În fiecare dintre cele patru staţii investiţia în branding s-a ridicat la valoarea de 50.000 de euro, Țiriac Energy impunând un set de standarde ridicate de calitate, conduită şi cu privire la aspectul vizual al punctelor de alimentare, se arată în comunicat.
“În România există căteva sute de staţii fără brand, care deşi sunt bine amplasate nu au vizibilitatea şi forţa necesare pentru a ieşi în evidenţă în raport cu lanţurile deja recunoscute. Reţeaua în franciză Țiriac Energy Sincro este soluţia la această problemă. Vizăm staţiile poziţionate atât în zone urbane, cât şi pe drumurile naţionale, pentru a crea o reţea puternică, 100% antreprenorială, care să livreze clienţilor calitate în acord cu numele pe care îl poartă.”, a declarat Remus Hîrceagă, Director General Țiriac Energy.
Compania mai anunţă că adiţional reţelei de benzinării în franciză Țiriac Energy – Sincro are în plan poziţionarea în zonele urbane, dar şi în cele de tranzit, a 150 de staţii de carburant. Acestea vor fi staţii inovatoare fără personal, self-service, care mizează pe rapiditate şi pe nevoia clienţilor de a alimenta uşor şi în proximitate. Cele 150 de staţii vor opera sub titulatura Țiriac Energy – Prompt.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aeroportul Iasi, pe lista proiectelor europene de succes; dezvoltare si modernizare in valoare de 56,7 mil. de euro

Articolul următor

Nuclearelectrica, profit net în creştere cu 26%, la 84 mil. lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share