Grupul de companii deținut de cel mai bogat român, Ion Țiriac, își face intrarea pe piața de distribuție a carburanților, prin deschiderea a patru stații în franciză. Planurile omului de afaceri este să ajungă la o rețea de 200 de stații, din care 150 vor fi stații inovatoare fără personal, iar 50 în sistem de franciză.
Conform unui comunicat remis de Țiriac Energy, divizia de energie a Grupului Țiriac, primele patru staţii în franciză vor purta numele Țiriac Energy- Sincro, reprezentanţii companiei anunţând că vor să ajungă la 50 de astfel de unităţi.
Cele patru staţii finalizate sunt poziţionate în Botoşani, Zalău, Șimleu-Silvaniei şi în comuna Dorobanţu din judeţul Constanţa.
În fiecare dintre cele patru staţii investiţia în branding s-a ridicat la valoarea de 50.000 de euro, Țiriac Energy impunând un set de standarde ridicate de calitate, conduită şi cu privire la aspectul vizual al punctelor de alimentare, se arată în comunicat.
“În România există căteva sute de staţii fără brand, care deşi sunt bine amplasate nu au vizibilitatea şi forţa necesare pentru a ieşi în evidenţă în raport cu lanţurile deja recunoscute. Reţeaua în franciză Țiriac Energy Sincro este soluţia la această problemă. Vizăm staţiile poziţionate atât în zone urbane, cât şi pe drumurile naţionale, pentru a crea o reţea puternică, 100% antreprenorială, care să livreze clienţilor calitate în acord cu numele pe care îl poartă.”, a declarat Remus Hîrceagă, Director General Țiriac Energy.
Compania mai anunţă că adiţional reţelei de benzinării în franciză Țiriac Energy – Sincro are în plan poziţionarea în zonele urbane, dar şi în cele de tranzit, a 150 de staţii de carburant. Acestea vor fi staţii inovatoare fără personal, self-service, care mizează pe rapiditate şi pe nevoia clienţilor de a alimenta uşor şi în proximitate. Cele 150 de staţii vor opera sub titulatura Țiriac Energy – Prompt.
Citește și:
Orădenii, consultați cu privire la strategia locală de alimentare cu energie termică
Primăria Oradea, prin Direcția Management Proiecte cu Finanțare Internațională (DMPFI), va găzdui marți, 12 decembrie, în sala mare…
8 decembrie 2023
Hidroelectrica semnează cu UCMR pentru transferul de afacere
Hidroelectrica a semnat astăzi contractul cadru pentru transferul de afacere de la Uzina Constructoare de Mașini Reșița (UCMR),…
8 decembrie 2023
Parc fotovoltaic pe Feleac
Comuna de lângă Cluj-Napoca are un proiect de 1,9 milioane de lei pentru realizarea obiectivului energetic din zona…
8 decembrie 2023
Studiu Crosspoint Real Estate despre consumul de energie al centrelor de date până în 2025
Cel mai recent studiu al Crosspoint Real Estate, Romania Data Centers, analizează atât atuurile cât și punctele slabe…
8 decembrie 2023
Mizele fondurilor de investiții în 2024: energia și băncile
Administratorii lor vor direcționa banii investitorilor mai ales către sectoarele energetic și financiar-bancar, dar și spre transportul maritim,…
7 decembrie 2023
Planul de Mobilitate Urbană Sfântu Gheorghe se mișcă bine
La Sfântu Gheorghe au sosit primele trei autobuze electrice, achiziţionate de Primăria municipiului în cadrul Planului de Mobilitate…
7 decembrie 2023
Bistrițenii de la Dimex investesc la Nepos într-un parc fotovoltaic
În incinta unității proprii de producție de la Nepos, județul Bistrița-Năsăud, Dimex 2000 Company va amenaja un parc…
7 decembrie 2023
Universitatea din Oradea tot mai performantă în domeniul sustenabilității
Universitatea din Oradea se evidențiază în ultimele clasamentele internaționale de prestigiu privind sustenabilitatea: UI GreenMetric World University Ranking…
7 decembrie 2023
Zi de Zi știri economice:
