Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Acțiunile Banca Transilvania, la maximul ultimilor ani

Titlurile “Banca Transilvania” (TLV) s-au remarcat, vineri, cu o creştere de 3%, la 2,915 lei/unitate, maximul ultimilor nouă ani, reiese din raportul zilnic al Prime “Transaction”. Totodată, acţiunile TLV au fost vineri şi cele mai tranzacţionate, schimburile pe acest simbol fiind în valoare de 10,42 milioane de lei.
Valoarea activelor Băncii Transilvania (BT) a depășit-o pe cea a activelor BRD, potrivit rezultatelor preliminare valabile pentru anul trecut. Astfel, a doua cea mai mare bancă din România a devenit Banca Transilvania.
Banca Transilvania a încheiat anul 2016 cu active în valoare de 51,77 miliarde de lei, în creștere cu peste 9% față de anul precedent, potrivit rezultatelor preliminare publicate pe site-ul Bursei de Valori București.
Banca Transilvania a inregistrat in primul trimestru al acestui an un profit net de 246,2 milioane lei (54,5 milioane euro), in crestere cu 7,7% fata de aceeasi perioada din anul precedent, potrivit datelor publice furnizate în aprilie de instituția finaniară.
Banca Transilvania este considerată un jucător cu potențial mare de a continua să achiziționeze portofolii sau chiar bănci mai mici din sistem.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Lucrări intense pe lotul 1 al Autostrăzii Sebeş – Turda

Articolul următor

INS: prognoze de crestere

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share