Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aeroportul Internațional Arad, două curse charter spre litoralul turcesc

Din luna iunie, Aeroportul Internațional Arad va avea două curse charter spre litoralul turcesc. Cele două curse sunt realizate de unele dintre cele mai importante și serioase agenții de turism din România, iar serviciile oferite turiștilor sunt de cinci stele.
Avantajele zborului de pe Aeroportul Internațional Arad sunt multiple. În primul rând, destinația este una de vis. Antalya e printre locurile cele mai apreciate, atunci când vine vorba de calitatea unui sejur, de peisajele de vis, de un concediu pe malul mării. Serviciile de cazare și masă sunt în hoteluri de patru și cinci stele, majoritatea pachetelor oferă Ultra All Inclusiv.
Nu în ultimul rând, cei interesați vor putea pleca în concediu de acasă. Aeroportul este la doar câțiva kilometri de Primărie, un drum cu taxiul până aici costă cel mult 15 lei, din orice punct al orașului. Pentru cei care vin cu mașina, parcarea încăpătoare oferă condiții excelente, siguranță și prețuri foarte convenabile pentru întreaga perioadă a sejurului.
Un alt argument îl reprezintă terminalul modern de pasageri, unul dintre cele mai noi din România. Condițiile aeroportuare sunt și ele, ca întregul concediu, de cinci stele, fără aglomerație, fără aer sufocant, cu facilități de ultima generație și în sala de așteptare, și la porțile de îmbarcare.
Cele două zboruri săptămânale de pe Aeroportul Internațional Arad spre Turcia vor atrage în sezonul estival turiști din toată regiunea de vest a României, estimeaza oficialii Aeroportului. Conducerea Aeroportului susține că face eforturi pentru permanentizarea zborurilor de la Arad.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

BVB își majorează capitalul social cu 3,7 milioane lei pentru fuziunea cu SIBEX

Articolul următor

AFIR: Până la 1,5 milioane de euro din fonduri europene pentru investiții în sistemele de irigații

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share