Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

FOTO: Golf, soare și tentația hole-in-one la Transilvania Business Challenger

Revista Transilvania Business a încheiat suita de evenimente derulate în perioada 18-20 mai, la SunGarden Golf & Spa Resort cu un turneu de golf, organizat în parteneriat cu gazdele noastre. 36 de golferi au răspuns invitației noastre și s-au bucurat de câteva ore plăcute de golf pe o vreme numai bună pentru rezultate mari. Cum ar fi un Audi Q5, premiul pentru o lovitură hole-in-one, provocarea pe care am lansat-o participanților împreună cu partenerul nostru Autoworld Cluj-Napoca.
 
La ora 10, era forfotă mare la terenul de golf de la SunGarden, un teren cu 9 cupe, înconjurat de minunata Pădure a Baciului și ale sale povești. Cei 36 de golferi invitați, numărul maxim de jucători pe acest teren, au fost împărțiți în flight-uri, astfel: Flight 1: Ioan Scridon, Alastair Liddell, Octavian Damian, Daciana Morariu; Flight 2: Călin Sîmpălean, Andrei Hossu, Răzvan Robotin, Vlad Florea; Flight 3: Kevin von Gamm, Jonathan Diamantino, Dan Pricăjan, Stelian Aldea; Flight 4: Szeplaki Attila, Simona Băltărețu, Gyuri Pascu, Alexandra Florea; Flight 5: Daniel Morar, Emil Goța, Ovidiu Crișan, Horațiu Someșfălean; Flight 6: Viorel Coman, Alexandru Bărbat, Cristina Petrovici, Dinu Criste; Flight 7: Mihaela Pal, Ionuț Matei, Călin Păcurar, Emilia Țepeș; Flight 8: Laurențiu Coman, Ioana Mezei, Romulus Diudea, Mircea Ilea; Flight 9: Florin Vinersar, Cosmin Limbean, Andrei Crișan, Janos Mezei.
Turneul s-a jucat la două categorii: Stroke Play, golferii cu un handicap între 0 și 18, respectiv Stableford, jucătorii cu un handicap între 18.1 și 36. În caz de egalitate, jucătorii urmau să fie departajați după handicap, așa cum avea, de altfel, să se întâmple.
Dincolo de premii și trofee, miza turneului pentru golferi a fost una ridicată și provocatoare în același timp, cum aveau să afle și la ședința tehnică: un Audi Q5, oferit de Autoworld Cluj-Napoca, partenerul revistei Transilvania Business, primului jucător care reușea să arunce din crosă mingea direct în cupa 1. Vorbim de peste 100 de metri și provocarea-provocărilor un lac, spaima golferilor.
Martor la această cupă timp de câteva ore, am trăit și eu suspansul fiecărei dintre cele 36 de lovituri și am oftat, mai ales, la cele care s-au apropiat la centimetri de cupa 1.
Deși nu am avut niciun câștigător al premiului care ne-a urmărit întreaga dimineață și o parte din după-amiaza de pe o culme din apropierea tee-ului de la primul traseu, premianți au fost. La categoria Stroke Play, locul I a fost ocupat de Florin Vinersar, urmat de Daniel Morar și Ioan Scridon. Categoria Stableford a fost adjudecată de Călin Sîmpălean. Pe locurile doi și trei s-au clasat Andrei Crișan și Ioana Mezei, care a câștigat și trofeul near to the pin, iar longest drive a fost reușită de Ionuț Matei.
Câștigătorii au fost recompensați cu abonamente la revista Transilvania Business, cupe și sticle cu vin din celebrul soi de struguri Neuburger, oferite de partenerul evenimentului, Crama Vie-Vin Lechința.
În timpul turneului, temerarii în a învăța golf au putut lua lecții pe driving range de la PGA Vince Kelly.
Ligia VORO
Foto: Carmin MOLDOVAN

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Școala Informală de IT se extinde la Brașov

Articolul următor

Barometrul de conjunctură economică CCIFER - iunie 2017

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share