Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Intalniri bilaterale internaționale la Agroalim – 8 septembrie 2017 – Expo Arad

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest anunță organizarea unui eveniment de brokeraj internațional, sub egida Enterprise Europe Network.
Evenimentul este dedicat industriei agro-alimentare și va avea loc în data de 8 septembrie 2017, între orele 10.30 – 13.00, în cadrul târgului AGROMALIM 2017 organizat de Camera de Comerț. Industrie și Agricultură la Expo Arad în perioada 7-10 septembrie 2017.
Obiectivul acestei sesiuni de Business-to-Business este de a sprijini companiile românești să acceseze noi piețe internaționale și să își crească rețeaua de parteneri strategici transnaționali..
Sesiunea de brokeraj este dedicată tuturor actorilor din industria agro-alimentară: producători de produse agro-alimentare, de utilaje sau de ambalaje, distribuitori, cercetători, etc.
Organizatorii au anunțat că se așteaptă să atragă participanți din Ungaria, Serbia, Austria, Bulgaria, Germania, Slovacia, și alte țări.
Participarea la evenimentul de brokeraj este gratuită.
Participanții cu cel puțin o întâlnire bilaterala validă la sesiunea de brokeraj vor avea acces gratuit la Târgul AGROMALIM pe toata durata desfășurării (7-10 septembrie) pe baza agendei personalizate pe care o vor primi pe e-mail in prealabil.
Începând cu 1 ianuarie 2015, Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest) este partener al Enterprise Europe Network – rețea europeană prezentă în peste 60 de țări, care are ca scop sprijinirea întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri) în dezvoltarea potențialului inovativ și de afaceri pentru creșterea competitivității și dezvoltare inteligentă și durabilă.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad reprezintă interesele a peste 58.000 de societăți economice din județul Arad. Una dintre prioritățile CCI Arad constă în organizarea de târguri și expoziții de anvergura națională și internațională, venind astfel în sprijinul mediului de afaceri în numeroase domenii. În aproape 20 ani de activitate, departamentul EXPO Arad a organizat anual zeci de târguri și expoziții și sute de evenimente private, reușind să își consolideze permanent poziția și recunoașterea.
Evenimentul de brokeraj constă în organizarea de întâlniri bilaterale între firme pe durata unor runde de câte 20 de minute. La acest eveniment se vor organiza 8 runde a câte 20 de minute, ceea ce presupune că fiecare firmă va putea programa 8 întâlniri. Pentru a putea participa la sesiunea de brokeraj, firmele vor trebui să introducă un profil care să conțină obligatoriu cererea si/sau oferta pe care o vor promova către ceilalți participanți, denumite pe site ” cooperation profiles”. Participarea la acest eveniment are valoare adăugată datorită posibilității de documentare asupra partenerilor cu care firmele pot solicita întâlniri, acceptarea sau respingerea întâlnirilor propuse, ceea ce duce la evaluarea concretă a posibilităților de colaborare imediată sau în viitorul apropiat între parteneri.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fabrică cu 200 de salariaţi din Bihor, furnizor pentru Marks & Spencer

Articolul următor

Partenerii germani Systec cumpără 7% din acțiunile AAGES Târgu Mureș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share