Agricultura Arad Eveniment

Intalniri bilaterale internaționale la Agroalim – 8 septembrie 2017 – Expo Arad

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest anunță organizarea unui eveniment de brokeraj internațional, sub egida Enterprise Europe Network.
Evenimentul este dedicat industriei agro-alimentare și va avea loc în data de 8 septembrie 2017, între orele 10.30 – 13.00, în cadrul târgului AGROMALIM 2017 organizat de Camera de Comerț. Industrie și Agricultură la Expo Arad în perioada 7-10 septembrie 2017.
Obiectivul acestei sesiuni de Business-to-Business este de a sprijini companiile românești să acceseze noi piețe internaționale și să își crească rețeaua de parteneri strategici transnaționali..
Sesiunea de brokeraj este dedicată tuturor actorilor din industria agro-alimentară: producători de produse agro-alimentare, de utilaje sau de ambalaje, distribuitori, cercetători, etc.
Organizatorii au anunțat că se așteaptă să atragă participanți din Ungaria, Serbia, Austria, Bulgaria, Germania, Slovacia, și alte țări.
Participarea la evenimentul de brokeraj este gratuită.
Participanții cu cel puțin o întâlnire bilaterala validă la sesiunea de brokeraj vor avea acces gratuit la Târgul AGROMALIM pe toata durata desfășurării (7-10 septembrie) pe baza agendei personalizate pe care o vor primi pe e-mail in prealabil.
Începând cu 1 ianuarie 2015, Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest) este partener al Enterprise Europe Network – rețea europeană prezentă în peste 60 de țări, care are ca scop sprijinirea întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri) în dezvoltarea potențialului inovativ și de afaceri pentru creșterea competitivității și dezvoltare inteligentă și durabilă.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad reprezintă interesele a peste 58.000 de societăți economice din județul Arad. Una dintre prioritățile CCI Arad constă în organizarea de târguri și expoziții de anvergura națională și internațională, venind astfel în sprijinul mediului de afaceri în numeroase domenii. În aproape 20 ani de activitate, departamentul EXPO Arad a organizat anual zeci de târguri și expoziții și sute de evenimente private, reușind să își consolideze permanent poziția și recunoașterea.
Evenimentul de brokeraj constă în organizarea de întâlniri bilaterale între firme pe durata unor runde de câte 20 de minute. La acest eveniment se vor organiza 8 runde a câte 20 de minute, ceea ce presupune că fiecare firmă va putea programa 8 întâlniri. Pentru a putea participa la sesiunea de brokeraj, firmele vor trebui să introducă un profil care să conțină obligatoriu cererea si/sau oferta pe care o vor promova către ceilalți participanți, denumite pe site ” cooperation profiles”. Participarea la acest eveniment are valoare adăugată datorită posibilității de documentare asupra partenerilor cu care firmele pot solicita întâlniri, acceptarea sau respingerea întâlnirilor propuse, ceea ce duce la evaluarea concretă a posibilităților de colaborare imediată sau în viitorul apropiat între parteneri.

Related posts

Vinvest Timisoara, intoarcerea granzilor

Cooperare transfrontalieră cu scopul creșterii ocupării forței de muncă în Arad și Békés

Stefana Muresan

TalentA – Program gratuit de instruire destinat femeilor inovatoare din agricultură, lansat în România

Transilvania Business

CUM ÎȘI VINDE ROMÂNIA PRODUCȚIA DE CIREȘE – PRIMUL GHID AGROTRENDS DEDICAT SECTORULUI POMICOL

Stefana Muresan

FOTOREPORTAJ: Tehnologii de succes prezentate de furnizorii de inputuri la Seuca, Mureș

Ligia Voro

Azerii de la Socar vor să opereze şase dintre benzinăriile Aral din Timişoara, Arad şi Sibiu

Robert Bloancă

Kaufland și Cooperativa Agricolă „Țara Mea”, program național pentru carne de porc 100% românească

Stefana Muresan

Proiecte noi The Woman in aceasta toamna

Stefana Muresan

România, invitată în marea familie a Bălţatei europene

Stefana Muresan

Fermierii campioni la rapiță cu hibrizii Pioneer

Stefana Muresan

Se finalizeaza pasajele de pe centura Aradului

Stefana Muresan

Clujul devine locul ideal pentru întâlnirea dezvoltatorilor de software și aplicații în cadrul PRIA IT&C and Intellectual Property Conference în 15 mai 2018

Ionut Oprea

UBB, singura universitate din România în clasamentul internațional al universităților Leiden Ranking

Stefana Muresan

Meat&Milk, ediția a VI-a

Tirdea Ionut

Gradul de absorbție a fondurilor europene în Agricultură în ultimii 6 ani a ajuns la 55%

Papuc Irina

15 ani AHK Romania – 15 ani de relații economice româno-germane de succes

Ionut Oprea

Valer Blidar – industriaș, bancher și viticultor la Tohani. Povestea fiului ultimului luptător anticomunist răpus de Securitate

redactia

VINVEST PREZENT LA TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI

redactia

Cel mai ieftin abonament la Untold va costa 100 de euro

Nora Dumitrescu

AFIR: Fondurile alocate pentru 2017 pentru investiții în sectorul agricol vegetal, epuizate

Stefana Muresan

Legendarul Brian Tracy revine in Romania

Transilvania Business

Rethink Strategy – Continuity, Challenges and Opportunities WEBINAR

Ion Surdu

USAMV atacă piața supermarketurilor

Stefana Muresan

Ultimele inscrieri la Architecture Conference&Expo 2016

Transilvania Business

Leave a Comment