Bistrița-Năsăud Investitii Ultimele stiri

Datacor vrea să investească 1,35 mil. euro în Parcul Industrial Bistrița

Compania Datacor, controlată de bistrițenii Bogdan și Cristian Bilegan, ar putea investi 1,35 mil. euro în Parcul Industrial Bistrița Sud, unde a concesionat încă de anul trecut o parcelă de 2800 mp.
Potrivit bistritabusiness, investitorii au depus un proiect pentru finanțare prin Programul Operațional Regional (POR) și așteaptă un răspuns pozitiv pentru a demara construcția unei hale de producție pe platforma de la Sărata.
Datacor este din 2002 furnizor de servicii și produse pentru industriile IT și telecom, având ca parteneri companii consacrate la nivel mondial. Firma a avut în 2016 o creștere spectaculoasă a cifrei de afaceri față de anul precedent, de la 9,1 mil. lei la 12,2 mil. lei. În același timp, profitul a crescut de la 1 mil. lei la 1,7 mil. lei și numărul de angajați de la 34 la 45, scrie sursa citată.
Potrivit site-ului propriu, Datacor a realizat backbone-ul de telefonie pentru Petrom City – noul sediu al companiei Petrom, o retea de 1.000 de porturi Cat.7 in cladirea Datacenter, backbone fibra optica miniduct de 48 de fibre – 30 de kilometri, 10.000 de suduri fibra optica si testari OTDR.
De asemenea, în cadrul Pipera Business Tower, Datacor a colaborat in realizarea sistemelor de detectie incendiu, control acces, supraveghere video si detectie efractie.

Related posts

Primul tractor agricol românesc, lansat în toamnă, la Reghin

Ligia Voro

Bistriţa: 35 de proiecte cu finanţare europeană, în valoare de 100 mil. euro

Stefana Muresan

O firmă cu capital maghiar va instala rachete anti-grindină în județul Satu Mare, investiție de aproape 2 milioane de euro

redactia

Leave a Comment