Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ACAROM organizeaza seminarul „Progress through Cooperation”, Bucuresti, 9-10 noiembrie 2017

ACAROM organizeaza, in zilele de 9 si 10 noiembrie 2017, seminarul cu participare internationala “Progress through cooperation”.
Seminarul are ca scop dezvoltarea coperarii, in scopul dzvoltarii afacerilor, intre OEM-urile din Romania & companiile auto mari din zona noastra geografica si furnizorii de componente/servicii.
Evenimentul este conceput astfel incat sa ofere managerilor si specialistilor din marile companii auto europene – constructori sau furnizori de rang inalt – o imagine proaspata a potentei retelelor de furnizori de componente si servicii din industria auto din zona noastra. Acestia din urma vor avea o foarte buna ocazie sa afle direct « de la sursa » cererile actuale si exigentele la zi ale sectorului auto.
Fara indoiala, in intalnirile programate si discutiile planificate pe parcursul evenimentului, vor fi stabilite multe contacte pe baza carora se vor putea construi noi afaceri. Totodata, prin intermediul partenerilor ACAROM si a Asociatiilor auto prietene din tarile din zona noastra am invitat firme straine interesate sa inceapa sau sa dezvolte afaceri in Romania.
La eveniment vor participa responsabili din Directiile de Cumparari ale DACIA si FORD, precum si din alte companii importante care doresc extinderea lanturilor proprii de furnizori.
In cadrul seminarului vor fi organizate 2 sesiuni de intalniri bilaterale axate pe 5 subiecte principale:
-Componente din mase plastice si cauciuc,
-Ansambluri si componente mecanice
-Tehnologii si utilaje tehnologice,
-Solutii IT avansate pentru R&D, conceptie si productie auto
-Logistica auto
-In a doua zi a evenimetului oferim celor interesati posibilitatea de a vizita uzina DACIA de la Mioveni, ocazie cu care cei interesati vor putea vedea liniile de productie si totodata sa dialogheze cu responsabilii locali.
PROGRAM preliminar eveniment:
Ziua 1: 9 noiembrie 2017 – BUCURESTI
Deschiderea Workshop-ului
Conferinta: “Necesitati si oferte de cooperare la zi in industria auto »
Sesiunea nr 1 B2B
Business Lunch
Sesiunea nr 2 B2B
Ziua 2: 10 noiembrie 2017
Deplasare cu autocarul Bucuresti – Mioveni, vizitarea uzinei DACIA, masa, intoarcere la Bucuresti cu sosire la ora 17.00 .

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Targ de Joburi si Cariere TransLogistica 2017

Articolul următor

Borsec, Gerovital și Arctic, pe primele poziții în top 100 cele mai puternice branduri românești 2017

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share