Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Targ de Joburi si Cariere TransLogistica 2017

TransLogistica Expo – Salonul International de Transport si Logistica, cel mai amplu eveniment de profil din regiune, organizeaza in premiera TARG DE JOBURI si CARIERE, sambata 14 octombrie, incepand cu ora 10.00, in pavilionul expozitional C5 din Romexpo!
Oferte de angajare in transport rutier, feroviar, maritim si aerian, logistica, intralogistica, manipulare, depozitare, IT. Evenimentul isi propune atat sa-i sprijine pe cei care au o meserie, sa-si gaseasca un job, dar si pe cei care doresc sa se specializeze in meserii din transporturi si logistica, sa descopere universitatile si scolile de formare in domeniu!
Astfel, in aceeasi zi are loc si traditionala dezbatere CARIERE in TransLogistica, la care vor participa cadre didactice, formatori, studenti si angajatori din transporturi, logistica si IT!
Vor participa la dezbateri cadre universitare de la Universitatea Politehnica Bucuresti, Academia de Stiinte Economice, Universitatea Tehnica Pitesti, Universitatea Artifex Bucuresti, Universitatea Politehnica Timisoara, Universitatea Ovidius Constanta, Universitatea de Petrol si Gaze Ploiesti.
Printre scolile de formare care au confirmat prezenta amintim: Centrul de pregatire si perfectionare in transporturi rutiere, Fundatia Academia de transport Intern si International, Centrul National de Calificare si Instruire Feroviara.
Angajatorii, mare parte expozanti TransLogistica, dar si companii care si-au exprimat dorinta de a sustine acest eveniment isi propun sa gaseasca personal care sa acopere joburile vacante si vor sa sustina un dialog viu cu studentii prezenti, astfel incat acestia sa fie cat mai pregatiti pentru startul unei cariere.
Sunt asteptati la TARGUL DE JOBURI si CARIERE TransLogistica: Romfract Grup, Group Feroviar Roman, Cargo Partner, Delamode Romania, Aquila Transport, EVW Holding, Vetro Design, TransFeroviar Calatori, KLG Romania, DSV Group, Tibbett Logistics, Unicom Group, DB Rail, DHL Romania, Transport Trade Service…
Pentru mai multe detalii despre TARGUL DE JOBURI SI CARIERE, agenda tuturor evenimentelor conexe si participarea, inscrie-te pe site-ul TransLogistica, scrie-ne la marketing@translogistica.ro sau suna la telefon 0740 227 448.
Echipa noastra de vanzari iti va transmite toate informatiile necesare!
Ai un post vacant? Vrei sa angajezi? Inscrie-te ACUM! marketing@translogistica.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Portland, bilant la 20 de ani

Articolul următor

ACAROM organizeaza seminarul „Progress through Cooperation”, Bucuresti, 9-10 noiembrie 2017

Citește și:
Populaţia rezidentă a județului Cluj, conform rezultatelor definitive ale RPL 2021, este de 679.141 persoane, în scădere cu 11.965 față de recensământul din octombrie 2011.
Citeste mai mult

Clujul a pierdut 12.000 de locuitori

Institutul Naţional de Statistică a publicat primele rezultate definitive ale Recensământului Populaţiei şi Locuinţelor (RPL), runda 2021. Populaţia…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share