Cluj Eveniment

Deco Days

Deco Center, membru al grupului de firme Mendola Investment Group, organizează în 28-29 septembrie 2017 la Cluj Napoca, a doua ediție a evenimentului Deco Days.
Hotărâți să dezvolte conceptul de anul trecut, promit o călătorie fascinantă între trecut și viitor, infuzată cu nuanțe și texturi mereu surprinzătoare. Evenimentul, atipic şi unic este un loc de întâlnire al artei și al textilelor, și aduce în faţa publicului său o expoziţie fascinantă de ţesături pentru perdele și draperii.
În cadrul celor două zile ale evenimentului, participanţii au ocazia să asiste la prezentări de business, conferinţe, expoziţii, urmate de o seară inedită de cocktail, într-o atmosfera feerică si exuberantă.
Mendola Investment Group este un business de familie localizat în Cluj Napoca care operează mai multe companii diferite cu focus pe home&deco. Deco Center fondat în 1994 face parte din grup având ca obiect de activitate producția și distribuția de textile pentru casă, core business-ul fiind perdelele și draperiile, sub brandul Mendola Fabrics.
Brandurile care alcătuiesc familia Mendola au fiecare un stil aparte şi o paletă de culori distinctă, încorporând o varietate extinsă de nuanţe clasice şi contemporane, dar în acelaşi timp, uşor de asortat cu orice interior. Creativitatea în alegerea materialelor, design-urilor şi cel mai înalt nivel de calitate pentru produse şi servicii formează etosul central al Deco Center.
De aproape trei decenii de la înfinţare, Mendola Investment Group se bazează pe o cultură entuziastă, care s-a născut din dorinţa de a crea strânse legături cu partenerii şi cu clienţii săi. Menţinerea acestei consideraţii a făcut din Mendola Investment Group să fie mai mult decât o companie, a transformat-o într-o familie. Succesul companiei provine dintr-o adevărată pasiune pentru produse şi dorinţa de a depăşi aşteptările clienţilor. Inspirate din diferite culturi şi stiluri de viaţă, produsele Deco Center au devenit un promotor al trendurilor internaţionale, care sunt îmbunătăţite continuu şi oferă calitate la superlativ. Pornind de la o afacere de familie, Deco Center a devenit o sursă de inspiraţie, cu o viziune creativă şi cu o dorinţa arzătoare de a oferi excelenţă atât în materie de produse textile cât şi în materie de profesionalism. Din 1994, Deco Center a devenit partenerul dumneavoastră de încredere.
Deco Days este singurul eveniment dedicat industriei textile organizat în Cluj-Napoca care atestă faptul că există o multitudine de abordări stilistice şi că domeniul are încă multe moduri de exprimare. Unicitatea acestui eveniment se confirmă atât prin nivelul profesional al creaţiilor cât şi prin calitatea materialelor utilizate în elaborarea instalațiilor de artă prezentate. Cu siguranţă putem vorbi despre calitațile artistice a textilelor, în acest caz a perdelelor și draperiilor.
Cu fiecare ediție organizată, Deco Days îşi propune să revoluţioneze industria textilă home&deco prin materialele de calitate atent selecţionate şi încrederea oferită partenerilor. Obiectivul Deco Center este poziționarea în top 3 din regiunea Europei Centrale şi de Est. Compania de anvergură internaţională, cu peste 100 de angajaţi şi capital 100% autohton, deţinut de familia Székely din Cluj-Napoca. În România, Deco Center colaborează cu peste 290 clienți, magazinele fiind specializate în perdele, draperii, tapet, mobilier, decorațiuni interioare sau designeri.
Doar la Deco Days vei putea avea experiența vizionării unei expoziții de artă utilizând ca pretext artistic materialele Mendola Fabrics.

Related posts

Un oraș în oraș: Proiect pe 237 de hectare, care va avea 15-20.000 de locuințe, la Cluj Napoca

redactia

Robotica, terapia viitorului

Stefana Muresan

Recrutările de personal din Ardeal se mută în spațiul virtual

Nora Dumitrescu

Argon Dental aduce sistemul german de implant dentar K3PRO în România

A. I.

Comunicarea internă – factor esențial pentru engagementul angajaților

Stefana Muresan

VINVEST PREZENT LA TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI

redactia

CJ | Conferinţa Best Marketing vine la Cluj

Transilvania Business

Patru companii specializate în iluminat vor scoate Zalăul din beznă

Nora Dumitrescu

Taxi pentru animale de companie, afacere inedită în Cluj Napoca

redactia

[Enjoy Transylvania!] Cluj County – The heart of Transylvania

Transilvania Business

Misiune economică în Iordania, organizată la Cluj, sub patronajul Casei Regale a României

Stefana Muresan

În An Centenar, AGROtrends sărbătorește campionii din sectorul românesc de legume fructe

redactia

Două străzi din Cluj-Napoca, transformate cu 10 mil. euro, bani europeni

Stefana Muresan

Intalnirile europene din Transilvania la UTCN, 14 – 16 martie 2018

Stefana Muresan

Liber la Baia Mare Shopping Park

Nora Dumitrescu

Specialiștii EY România analizează standardele IFRS 16 și IFRS 9 în cadrul „IFRS Workshop”

Stefana Muresan

Câţi bani primesc Autostrăzile Sebeş-Turda şi Transilvania în 2019

redactia

Univers T din Cluj Napoca, locul I în Topul Național al Firmelor

Stefana Muresan

BusinessMark: Specialiștii în resurse umane, din țară și străinătate, se reunesc pentru două zile la Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Lanţul internaţional Marriott deschide hotel de patru stele la Cluj-Napoca și Timișoara

redactia

Start de business la #BusinessChallenge!

redactia

INAUGURARE SHOWROOM CAAB HOME&OFFICE DESIGN

redactia

Europarlamentarul Daniel Buda: In Romania, peste 45% din terenurile agricole se afla in mainile strainilor

Stefana Muresan

Bancomatul care nu mai “înghite” carduri, instalat de BT

Nora Dumitrescu

Leave a Comment