Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Topul firmelor, organizat de CCIAT, la cea de-a 24-a ediție

Topul Firmelor din județul Timiș va ajunge anul acesta la cea de-a XXIV-a ediție. Evenimentul organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș va avea loc vineri, 27 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri, când va fi premiată performanța în materie de afaceri și nu numai.
Florica Chiriță, directorul general al CCIAT,a explicat pentru pressalert.ro că nu mai puțin de 11 premii speciale se vor acorda celor din județul Timiș.
„Trofeul de Excelență în afaceri se îndreaptă anum acesta către firma cu cea mai mare cifră de afaceri, PROFIROM, iar premiul va fi înmânat de directorul Direcției Regionale în Afaceri, Ioan Dragomir”, a explicat Florica Chiriță, pentru sursa citată.
Pe lista firmelor cărora li se vor acorda premii speciale se află Zoppas Industrias România, condusă de Carmen Rusmir, care va primi Trofeul de Excelență în afaceri pentru firma care a creat cele mai multe locuri de muncă în județul Timiș. Totodată, în cadrul Topul Firmelor 2017 va fi premiată deja celebra apă Aur’a, afacere din Timiș care a ajuns aproape peste tot în lume.
În cadrul Topul Firmelor va avea loc și o lansare de carte dedicată Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu titlul „101 premiere naționale, europene, mondiale, timișorene, până în 1946”, scrisă de istoricul timișean Ioan Hațegan, specializat în istoria Banatului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cea mai mare seră din România, investiție de peste 2,5 mil. de euro, inaugurată în Timiș

Articolul următor

Cea mai modernă Sală Polivalentă din țară va purta numele celei mai puternice bănci românești

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share