Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Firmele din Cluj se bat pentru angajaţi la Târgul de Cariere

Unele firme prezente la Târgul de Cariere care a început, marţi, la Cluj-Napoca, oferă pe lângă salarii cuprinse între 2.500 de lei şi 5.000 de lei bonusuri salariale care includ concedii exotice pentru angajaţi, masaj la locul de muncă, piscină sau săli de jocuri, potrivit Mediafax.
Valentina Sava, reprezentant al organizatorilor Târgului de Cariere, a declarat că angajaţii care sunt vorbitori de limbi străine mai rare, cum ar fi norvegiana, daneze sau olandeza, sunt mai bine plătiţi.
Companiile care fac producţie industrială au venit cu standuri cu prezentări de filmuleţe sau demonstraţii de producţie: Bosch, MMMAutoparts, EnergoBit, CSI, Saint-Gobain, Ulma Packaging, însă şi multinaţionalele de servicii sau IT au oferte generoase: E.ON, Vodafone, Steelcase, Sykes, Genpact, Office Depot. Din afara Clujului au mai venit producători industriali precum Leoni, TenarisSilcotub ori Star Transmission.
TdC Global are loc în perioada 24-25 octombrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, unde companii și organizații oferă oportunități de carieră celor care vor să facă următorul pas în viața lor profesională. Sunt prezente companii din inginerie, tehnologia informaţiei, retail, call centere, financiar, automotive, industria farmaceutică, transport, energie, hoteluri-restaurante. Evenimentul va fi urmat, în perioada 26-27 octombrie, de Târgul de Cariere în IT.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Italienii de la Ditre, angajări masive pentru fabrica din Arad

Articolul următor

Canadienii de la Litens Automotive, nouă unitate de producție lângă Timișoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share