Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Savini Due din Sebeş, cifră de afaceri de peste 18 mil. euro în primele nouă luni

Producătorul italian de mobilier pentru baie Savini Due din Sebeş, judeţul Alba, a realizat în primele nouă luni o cifră de afaceri de 86,4 mil. lei (18,8 mil. euro), mai mult cu 5% faţă de aceeaşi pe­rioadă a anului trecut. Potrivit zf.ro, compania a bugetat pentru acest an o creştere cu 8% a businesului faţă de anul trecut, susţinută atât de clienţii actuali, cât şi de pă­trunderea pe noi pieţe europene.
Compania din Sebeş produce mobilier pentru baie, dulăpioare suspendate, diferite tipuri de oglinzi, accesorii pentru mobilier şi suporturi pentru chiuvetă. Mobilierul produs la Sebeş este comercializat în reţelele de bricolaj Dedeman, Leroy Merlin, Hornbach, Brico Depot, Praktiker sau Romstal, dar şi pe piaţa externă, unde italienii livrează 60-70% din producţie.
Pe lângă reţelele de bricolaj, Savini Due colaborează şi cu magazinele mici de profil din ţară, italienii utilizând în producţia mobilierului diverse tipuri de materiale precum lemnul de plop, MDF şi PAL. Anul trecut, fabrica Savini Due din Sebeş a realizat 250.000 de corpuri de mobilier şi 900.000 de capace pentru WC, potrivit unor informaţii furnizate anterior.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Salina Turda, locul doi în Topul Național al Firmelor, cu afaceri de 14 milioane de lei

Articolul următor

Festivalul European al Şcolilor de Balet “Grand Assemblé”, Cluj-Napoca, 27-30 octombrie 2017

Citește și:
Pentru MedLife există varianta unei achiziții sau a unei investiții de la zero
Citeste mai mult

MedLife țintește piața Bistriței

Cel mai dinamic jucător din piaţa românească de servicii medicale, cu afaceri de 860 de milioane de lei,…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share