IT&C Satu-Mare Ultimele stiri

Bitdefender semnează un acord cu producătorul de routere Netgear

Bitdefender, cea mai mare companie autohtonă de software, a anunțat, astăzi, semnarea unui parteneriat de licențiere a tehnologiilor cu producătorul american de echipamente pentru rețele Netgear, care va include în produsele sale soluțiile de securitate pentru dispozitive smart, dezvoltate în România, sub denumirea Netgear Armor.
În contextul în care amenințările informatice avansate vizează tot mai frecvent dispozitivele inteligente, parteneriatul va oferi securitate suplimentară utilizatorilor la nivelul routerului WiFi, prevenind atacuri cibernetice și protejând datele sensibile de atacatori. Utilizatorii vor avea la dispoziție o tehnologie avansată capabilă să detecteze dispozitivele conectate la internet (IoT) aflate în raza de acțiune a routerului și să identifice vulnerabilități în timp util. Disponibilă în primă fază pe modelul Nighthawk AC2300 Smart WiFi (R7000P), tehnologia va ajunge în cursul anului, prin actualizări, și la utilizatorii familiilor de routere Orbi Whole și Nighthawk.
„Bitdefender este lider în piața de securitate pentru locuințe inteligente. Împreună, punem la dispoziția utilizatorilor această inovație pentru orice dispozitiv conectat la internet printr-un router Netgear. Beneficiul principal al Netgear Armor este acela că reprezintă o soluție centralizată de securitate care protejează toate dispozitivele de acasă în fața atacurilor cibernetice”, spune David J. Henry, vicepreședinte pentru Home Networking în cadrul Netgear.
„Integrarea soluțiilor Bitdefender în routerele Netgear va contribui decisiv la prevenirea breșelor catastrofale și a atacurilor informatice venite prin dispozitive inteligente, de la sonerii și termostate, la camere pentru monitorizarea bebelușilor și televizoare smart. Ne mândrim că lunga noastră istorie în care am dezvoltat tehnologii revoluționare este acum parte a unei noi oferte care va ajuta la protecția gadgeturilor de criminali informatici”, spune Ciprian Istrate, vicepreședinte pentru soluții consumer în cadrul Bitdefender.
Anul trecut, Bitdefender a semnat un parteneriat și cu compania japoneză BBSS pentru distribuția soluției de securitate pentru dispozitive smart Bitdefender BOX. BBSS este o subsidiară a grupului de companii Softbank, a treia cea mai mare companie listată din Japonia, după Toyota și Mitsubishi, cu activități în telecomunicații, comerț online, tehnologie, servicii financiare, marketing și media.
Bitdefender este prima companie din lume care a lansat în 2015 un dispozitiv de securitate ce prefigura tendințele unei piețe în care tot mai multe dintre aparatele electronice folosite zilnic se conectează la internet, fără ca utilizatorii să aibă posibilitatea să le protejeze de amenințări cibernetice. Noua versiune a Bitdefender BOX, produsă la Satu Mare, va fi lansată și în România în cursul anului 2018. Bitdefender BOX oferă un sistem avansat de protecție a datelor personale, care avertizează asupra amenințărilor periculoase și blochează încercările atacatorilor de a invada intimitatea utilizatorilor.

Related posts

Cel mai modern liceu tehnologic din țară, la Sebeș. Investiție de aproape 6 mil. euro, fonduri europene

Stefana Muresan

Companiile și spitalele investesc în sisteme de termoviziune pentru măsurarea temperaturii

Traian Dan

Salvați Copiii face un apel către companii, să sprijine dotarea maternităților

Ligia Voro

WATFORD Insurance se lanseaza oficial pe piata asigurarilor din Romania

redactia

Studiul pieței IT din Cluj lansat azi

Ionel Albu

CCIA Timiș, Climate-KIC Accelerator – program de finanțare de până la 45.000 de euro

Stefana Muresan

Petroșaniul intră în șantier pe bani europeni

redactia

Ryanair lansează primele zboruri din Cluj

Stefana Muresan

Zi fierbinte la ROMGAZ

Ligia Voro

Cooperativa Țara Mea investește 6 milioane de euro într-un abator destinat cărnii de oaie

redactia

S-a semnat contractul pentru înființarea Parcului Științific și Tehnologic Bihor

Traian Dan

XPN Live: Antreprenoriatul și soluțiile IT în era post COVID-19

Ionel Albu

Autostrada Transilvania, accelerată din birourile de la București

Nora Dumitrescu

Valer Blidar – industriaș, bancher și viticultor la Tohani. Povestea fiului ultimului luptător anticomunist răpus de Securitate

redactia

Asociaţia Română a Băncilor: „Intermedierea financiară, în România, este cea mai mică din Europa”

Papuc Irina

Majoritatea orădenilor au ales plata online a taxelor și impozitelor în 2020

Traian Dan

Audi și E.ON au pus în funcțiune cel mai mare sistem fotovoltaic de pe acoperiș din Europa

Traian Dan

Romgaz: Noua centrală termoelectrică de la Iernut, dată în folosinţă la începutul anului 2020

redactia

Cea mai modernă fabrică de pâine din Europa, în Câmpia Turzii, cu făină din Mureș și Hunedoara. Investiție de 50 mil. euro a grupului belgian La Lorraine

redactia

La Brașov taxele și amenzile se plătesc online, fără autentificare

Ion Surdu

[Enjoy Transylvania!] Povestea vinului (2) Podgoria Jidvei

Transilvania Business

BVB, profit net în creștere cu 180%, la 5,15 milioane lei, în primul semestru

Stefana Muresan

VIVO! în România

Transilvania Business

Armata inteligentă de la Poli. Universitatea care cumpără bănci

redactia

Leave a Comment