Cluj Industrie

AmbaFlex a deschis un nou punct de producție în Cluj-Napoca

AmbaFlex, producătorul global olandez al sistemelor SpiralVeyor®, și-a deschis un nou spațiu de producție pe o suprafață totală de 5.655 mp, în parcul logistic și industrial TRC Park Cluj dezvoltat de Transilvania Construcții în localitatea Jucu din județul Cluj. Tranzacția a fost intermediată de agenția imobiliară „Capitoliu”.
AmbaFlex dezvoltă, produce și asigură mentenanța sistemelor SpiralVeyor®, sisteme personalizate de manipulare a materialelor bazate pe tehnologia de transport spirală, ce garantează manipularea încărcăturii într-un ritm continuu și facilitează volumul mare de tranzitare chiar și într-un spațiu redus.
„Locația noului punct de desfășurare a activității AmbaFlex îndeplinește toate cerințele noastre: un parc industrial organizat, care se ridică la standarde europene. AmbaFlex este foarte încântată de colaborarea cu Transilvania Construcții. Transilvania Construcții este un partener profesionist, cu o bună gestionare a proiectului și asigură îndeplinirea cerințelor noastre.” , a declarat Ahmed Abdel-Sayed, Manager Producție România pentru AmbaFlex Specialty Conveyors.
Soluțiile tehnice dezvoltate în incinta TRC Park Cluj pentru facilitarea și sprijinirea activității AmbaFlex constă în spațiu industrial clasa A, stocuri de rulare, spații pentru desfășurarea activităților tehnice, spații de birouri și podele care susțin până la 5t / mp.
„Parteneriatul cu AmbaFlex a asigurat rate de ocupare de 100% a Halei 2 din parcul logistic și industrial TRC Park Cluj, un proiect complex și modern clasa A. Suntem foarte încântați să le urăm bun venit celor de la AmbaFlex, un partener de încredere în parcul nostru”, a declarat Andrei Timofte, Director General Transilvania Construcții.
Alături de AmbaFlex, în TRC Park Cluj sunt prezente companii cunoscute precum: DB Schenker, Purmo, eMag și Altex.
Despre TRC Park Cluj
Parcul logistic și industrial TRC Park Cluj dezvoltat de Transilvania Construcții este un proiect modern, localizat în comuna Jucu din Cluj-Napoca. Transilvania Construcții a dezvoltat până în prezent în cadrul proiectului TRC Park 30.000 mp spații de depozitare la cele mai actuale și performante standarde de calitate în construcții și are în plan extinderea parcului cu peste 50.000 mp, prin atragerea de noi chiriași atât din sectorul de depozitare și distribuție, cât și din domeniul producției.
Despre Transilvania Construcții
Dezvoltatorul Transilvania Construcții deține și administrează proprietăți imobiliare în România, oferind soluții flexibile și calitative. Împreună cu clienții companiei, Transilvania Construcții oferă și distribuie produse și servicii indispensabile climatului actual.
Datorită portofoliului variat și implicarea în proiecte importante ca principal contractor, dezvoltatorul Transilvania Construcții a devenit una dintre cele mai mari companii de construcții de pe piața din România, iar principalele proiecte dezvoltate sunt: Stadionul Cluj Arena, Stadionul CFR, clădirea de birouri Power Business Center și spații de depozitare ce se întind pe o suprafață de peste 100.000 mp. Transilvania Construcții este o afacere de familie care dezvoltă, deține și administrează proprietăți precum: Parcul Logistic Transilvania (TRC Park Transilvania), TRC Park Cluj și clădirea de birouri clasa A Novis Plaza.
Despre AmbaFlex
AmbaFlex este partenerul pentru sisteme personalizate de manipulare a materialelor bazate pe tehnologia de transport spirală. Sistemul unic SpiralVeyor® este utilizat într-o gamă largă de piețe și aplicații pentru transportul vertical, depozitare temporară și acumularea de bunuri unice și produse ambalate. AmbaFlex investesc continuu în inovarea produselor și dezvoltarea de soluții funcționale pentru a-și păstra poziția de lider și trend pe piața globală. Calitatea AmbaFlex este mai importantă decât cantitatea, diferențiindu-se de alți furnizori prin faptul că păstrează producția internă și nu emit nicio licență, astfel se oferă aceeași calitate în toată lumea.
Sursa foto: https://www.ambaflex.com/

Related posts

C-Voucher, schemă de finanțare pentru economia circulară dedicată IMM-urilor

Ligia Voro

După Airbus și Bell, și americanii de la Lockheed Martin ar vrea să producă elicoptere la Ghimbav

Stefana Muresan

Brașov: Vânzarea Rom Paper, estimată la 4,2 – 6,5 milioane de euro

Stefana Muresan

“Oamenii de la Star Transmission: Marius “Macku” Crîsnic – IT Operations Specialist”

redactia

Școala duală, peste universități, în Timișoara

redactia

Fabrica de prelucrare a lemnului Kastamonu din Reghin, afaceri de 117 mil. euro în T3

Stefana Muresan

Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (UBB-FSEGA) împreună cu NTT DATA Romania lansează programul de master „Sisteme de Asistare a Decizilor Economice”

Stefana Muresan

Autobuze electrice cu încărcare wireless, în Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Trenul Cluj Napoca – Viena intră în circulaţie

redactia

Solaris livrează Clujului troleibuze de 30 de milioane de euro

Nora Dumitrescu

Investiția Bosch ar putea crea 2.500 locuri de muncă în Simeria

Stefana Muresan

Platformă virtuală de internship, activată pentru companiile din zona Clujului

Nora Dumitrescu

Fostul rector al UMF, prof. univ. dr. Constantin Ciuce, director medical al Spitalului Regina Maria din Cluj

Stefana Muresan

Tehnologiile viitorului la Bosch Future Mobility Day 2019

Stefana Muresan

Un fost manager al RE/MAX și-a făcut agenție proprie

Nora Dumitrescu

UMF Cluj intră într-un proiect de 25 de milioane de euro

Nora Dumitrescu

Banca Transilvania, avans de aproape 50% al profitului net în primele nouă luni, până la 1,24 miliarde de lei

redactia

Clinică-spital Dr. Leahu, în Cluj Napoca, investiție de 2 milioane euro. Pacienții pleacă cu toți dinții puși într-o singură zi

redactia

Grupul Inditex și-a activat magazinele Zara din Vivo Cluj

Nora Dumitrescu

Dacia a lansat shoowcar-ul Dacia Spring – maşina 100% electrică

Traian Dan

Banca Transilvania, 75 mil. de euro de la BEI pentru finanțarea IMM-urilor

Stefana Muresan

Bosch dezvoltă programe educaționale dedicate studenților și elevilor pasionați de tehnologie

Ligia Voro

A VPK pledge put in practice for a sustainable present and a future proof living

Ionut Oprea

Centrul Cultural Clujean dă startul programului Culturepreneurs 2019

Stefana Muresan

Leave a Comment