Cluj Eveniment Uncategorized

Agile HR construiește valori între business, clienți și angajați

Adaptabilitatea, transparența, simplitatea și unitatea sunt doar câteva principii care îmbunătățesc rezultatele (HR service delivery) unui department de HR. În acest context, organizația este capabilă să schimbe mai ușor direcția, să creeze o cultură organizațională pliată pe nevoile angajaților și să ofere structurile de compensații și de managementul performanței potrivite nevoilor existente. În același timp, beneficiile unui sistem Agile acoperă și latura motivațională a angajatului, eliminând procesele time consuming, care nu dau rezultate.
Agile mindset – implementare și rezultate
“Agile HR este despre a te bucura de munca ta și despre a găsi un scop în ceea ce faci. Mai mult decât atât, este despre a construi și împărtăși valori între business, clienți și angajați”, declară  Natal Dank, Founder&Director, Southern Blue [UK]. Specialist în metodologia Agile, Natal  îndrumă organizațiile spre Agile mindset, contribuind astfel la crearea unor contexte de muncă sănătoase și la redefinirea culturii organizaționale ale companiilor cu care colaborează. “Cu cât asist mai mult la rezultatele metodologiei Agile aplicată în HR, cu atât sunt mai convinsă de puterea ei de reconstruire a unui mediu de muncă și mă refer aici la the future of the work.”
Speaker în cadrul ediției HR Summit care are loc în Cluj-Napoca pe 13-14 martie 2018, Natal discută despre modalitatea în care aplicarea metodologiei Agile oferă o perspectivă inovatoare în procesul de emoloyee engagement și al culturii organizaționale.
Despre motivare si wellbeing – strategii și instrumente de diagnoză
În procesul de construire a unui program integrat, complet și complex de wellbeing, care vine în sprijinul conceptului de Work Life Balance, este important să urmărim deopotrivă beneficiile angajatorului, dar și pe cele ale angajaților. Reducem stresul în rândul angajaților, dezvoltăm și  menținem o cultură organizatională constructivă, promovăm imaginea de angajator și în cele din urmă creștem nivelul de implicare a angajaților și gradul de retenție. Pe de altă parte, este esențial să urmărim dezvoltarea abilităților și intereselor angajaților, să creăm contexte potrivite networkingului pe baza de interse și să urmărim îmbunătațirea sănătății fizice și reducerea nivelului de stress.
Despre motivare din perspectiva PCM și provocări, tendințe și instrumente de diagnoză în materie de wellbeing, discută la HR Summit Cluj-Napoca, Dana Tudor Tănase, Managing Partner, Creative&Bright și Andreea Bădescu, Senior Trainer & Executive Coach, Creative&Bright.
Dana Tudor Tănase, Managing Partner, Creative&Bright are o experiență de peste 10 ani în team management, customer care şi 8 ani în managementul proiectelor. Experienţa ei de management corelată cu implicarea în formarea și dezvoltarea oamenilor se regăsesc în rezultate și parteneriate cu unele dintre cele mai mari companii precum: Oracle, IBM, VDF sau HP.
Andreea Bădescu, Senior Trainer & Executive Coach, Creative&Bright dezvoltă și implementează produse personalizate de management al lichidităților pentru clienți internaționali. De asemenea, Andreea susține cursuri de dezvoltare personală, comunicare și dezvoltare a echipelor, folosind instrumentul Process Communication Model® către reprezentanți Ipsos, DTZ, Telekom, Euroweb, IB Cargo, Petrom, Raiffeisen, Autonom Rent a Car, Actavis, Oracle.
Distorsiunile cognitive în procesul decizional de angajare
Cu un puternic caracter disfunțional, distorsiunile cognitive determină comportamente incongruente cu realitatea. Tendința de a trage concluzii în absența unor dovezi, elaborarea unei judecăți negative globale pe baza generalizării unei singure caracteristici sau extinderea caracteristicilor unui individ asupra unei întregi populații, sunt doar câteva dintre distorsiunile care pot afecta procesul decizional de angajare.
Despre efectul distorsiunilor cognitive în procesul decizional de angajare, discutăm la HR Summit Cluj cu Andra Crișan, Recruitment Partner @ Betfair România. Experiența ei profesională s-a dezvoltat în companii de IT, gestionând end-to-end procesul de recrutare și selecție. Andra înțelege nevoile de business existente și este concentrată pe atragerea talentelor prin strategii de recrutare competitive.
Despre HR Summit –  The SuperHeRoes Conference
HR Summit Cluj-Napoca are loc pe 13-14 martie 2018, in incinta Hotel Golden Tulip Ana Dome. Evenimentul este susținut de Creative&Bright, Ascendis România, Zucchetti România, P&M Furniture, Playful Learning. Detalii despre speaker și agenda evenimentului sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului: www.cluj.hrsummit.ro.

Related posts

„Vicii & Delicii”, târg de vinuri și salon gastronomic la Expo Arad

Stefana Muresan

Festivalul Italian la București, ediția 2017

Ionut Oprea

Cluj-Napoca găzduiește în 2019 conferința COTER, a Comitetului European al Regiunilor

redactia

Eveniment de brokeraj internațional, dedicat companiilor din industria agro-alimentară, organizat de ADR Vest

Stefana Muresan

The sum of all fears, variant 2018: when CEOs' lack of digital culture opens all gates to hackers.

Ligia Voro

Camelia Șucu, antreprenor de carieră: Eșecul – o lecție care îți deschide noi căi

Stefana Muresan

Viitorul transformării digitale pentru industria românească se discută pe 21 noiembrie la Brașov

redactia

NTT DATA Romania, premiul special al juriului în cadrul Transilvania Tech Industry Awards

Stefana Muresan

INAUGURARE SHOWROOM CAAB HOME&OFFICE DESIGN

redactia

Studiu: 60% din industria IT, controlată de marii investitori străini

Stefana Muresan

Emil Boc: Clujul ar putea avea metrou în 10-15 ani

Stefana Muresan

Asociația Română pentru Smart City lansează Carta România 2030 în cadrul celui mai important eveniment Smart City al anului

Ligia Voro

Bosch își recrutează angajații dintre viitorii economiști ai Clujului

Nora Dumitrescu

DAFCOCHIM, connecting people – liantul între fermieri și furnizorii de inputuri

Ligia Voro

NRCC KNOWLEDGE CENTER EMPLOYEE ENGAGEMENT & WORKPLACE

Transilvania Business

Cluj: 65 de km de drumuri judetene reabilitati si modernizati in 2017, 660 km pe care s-au executat lucrari de intretinere

Stefana Muresan

SEE Supply Chain & Logistics Forum & Expo, 31 octombrie @București

Ligia Voro

Go StarTech – provocarea lansată start-up-urilor tech de către GoTech World și Telekom Romania

Ligia Voro

UBB vizează cumpărarea sediului Băncii Transilvania

Stefana Muresan

ACI Europe celebrates 25 years

Ion Țiriac vrea să organizeze la Cluj Napoca cel mai mare turneu de tenis feminin din istoria României. Premii de 1 milion de euro

redactia

Bayer CropScience – Management integrat al tuturor agenţilor de dăunare

Ligia Voro

Oradea: Workshopul INDUSTRY 4.0 – Granița între ieri și mâine, parte din proiectul INDUSTRIA DE MÂINE

redactia

Situația IMM-urilor si a fondurilor europene

Ionut Oprea

Leave a Comment