București Eveniment Ultimele stiri

BusinessMark aniversează 5 ani de la organizarea primului eveniment B2B

BusinessMark, una dintre principalele companii de organizare evenimente B2B din România, sărbătorește 5 ani de activitate atât prin îmbunătățirea calității serviciilor și diversificarea portofoliului de clienți, cât și prin relansarea site-ului www.business-mark.ro.
 
De la perioada depășirii de Start-Up, la consolidarea pe piață și extinderea la nivel național
BusinessMark este o companie înființată în anul 2013, la inițiativa celor 3 parteneri de business care și-au propus să contribuie la dezvoltarea mediului de afaceri din România prin oferirea unui spațiu profesionist de discuții și networking. Până în prezent, BusinessMark a organizat peste 170 de evenimente cu focus pe diferite industrii și arii profesionale, ce au reunit aproximativ 1600 de speakeri, români și străini, și 12.000 de participanți în orașe precum: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța, Brașov și Iași.

Principala activitate a BusinessMark este organizarea de evenimente business „concept propriu”. Prin combinarea celor mai bune metode de comunicare și de business matchmaking, compania le propune clienților instrumente eficiente de dezvoltare, cât și acces la un mediu propice pentru crearea parteneriatelor strategice și conectarea cu profesioniștii din țară și străinătate. Totodată, compania oferă partenerilor săi servicii de Event Management și B2B Public Relations.
Provocări și reușite – Ce reprezintă 5 ani de BusinessMark pentru fondatori
„Când am pornit BusinessMark, în 2013, am avut ambiția de a aduce în prim-plan o definiție mai rar întâlnită a evenimentelor business. O definiție bazată pe ideea valorii intrinseci a unui eveniment bine conceput și organizat. Evenimentele B2B, în sine, sunt instrumente importante pentru mediul de afaceri, pentru progresul sectoarelor de business și chiar pentru dezvoltarea profesională a specialiștilor din cadrul companiilor. Am pornit cu dorința de a schimba o perspectivă demodată pe care o identificasem în piață – aceea a evenimentelor ca simple piese de completare a media plan-urilor. Credem cu tărie în importanța întâlnirilor de business precum cele pe care le organizăm și în puterea profesioniștilor de a colabora pentru a realiza experiențe valoroase. Consider că acesta a fost punctul zero pentru noi – acela în care ne-am decis să facem dreptate evenimentelor B2B și să le acordăm importanța pe care o merită, ghidându-ne întotdeauna după principii precum utilitate, echilibru, transparență”, a declarat Andreea Drăgan, Managing Partner, BusinessMark.
„Cred că piața românească de evenimente B2B este una relativ matură, în sensul în care mediul de business din România are așteptări ridicate la nivel de content, speakeri, organizare și o experiență bună de participare la conferințe. Mă aștept la o stabilizare la nivelul Bucureștiului, unde cred că piața permite câteva evenimente anuale cu focus pe majoritatea industriilor. La nivelul României, sunt încrezător într-un trend crescător și o diversificare a evenimentelor la nivel regional. În cadrul BusinessMark  am inclus în strategie, încă din 2016, dezvoltarea de proiecte în marile orașe ale țării. Din punct de vedere al industriilor și ariilor profesionale targetate cred că evenimentele ce acoperă schimbările fiscale, legislative, noile directive europene vor crește, piața fiind caracterizată de multe schimbări, atât în România, cât și la nivelul comunității europene.”, a declarat Daniel Drăgan, Managing Partner, BusinessMark.
„Odată cu dezvoltarea companiei, am reușit să progresăm și din punct de vedere financiar, BusinessMark înregistrând creșteri ale cifrei de afaceri de la an la an. Consider că această creștere a venit pe fondul dezvoltării continue a echipei și al numărului mare de proiecte proprii dezvoltate, al conturării liniilor de Event Management și B2B Public Relations. La nivelul profitului, creșterea a fost constantă, dar strategia noastră a fost de reinvestire pentru a dezvolta business-ul și a ne păstra competitivi. Pentru o companie mică, sunt de părere că nu doar obținerea profitului este o provocare, ci și modul în care acesta este gestionat. Încercăm să identificăm zonele care pot genera creștere și să direcționăm resursele către acestea. Nu în ultimul rând, cel mai important lucru pentru a avea succes este să iți placă ceea ce faci, să fii dispus să muncești din greu și să ai inițiativă.”, a declarat Dan Popescu, Managing Partner, BusinessMark.
Responsabilitate socială – puterea de a face o lume mai bună
BusinessMark investește în inițiative de responsabilitate socială pentru a face din România un loc mai bun pentru generații viitoare. Până în prezent, compania a investit în diverse inițiative de educație, mediu și sport. La baza acestor acțiuni se află o preocupare constantă de a contribui la dezvoltarea armonioasă a societății prin susținerea dezvoltării personale și profesionale a tinerilor defavorizați, implicarea în activități ce au rolul de a proteja mediul înconjurător și acordarea sprijinului necesar pentru promovarea performanțelor în rândul sportivilor români.
 
 

Related posts

Bogdan Badea, noul CEO al eJobs România

Stefana Muresan

Bayer CropScience – Management integrat al tuturor agenţilor de dăunare

Ligia Voro

LATEST INTERNATIONAL REAL ESTATE PROJECTS SHOWCASED AT MIPIM 2019

redactia

Se deschide cel mai mare magazin de modă din Transilvania

Nora Dumitrescu

Castelul Corvinilor intră în restaurare: 5 milioane de Euro, din fonduri UE

Papuc Irina

Apel de finanțare pentru IMM-uri: ajutor nerambursabil de până la 1.000.000 de euro

Ion Surdu

MedLife își mărește pachetele de acțiuni din grupurile SAMA Craiova și PDR Brașov

redactia

Tablă inteligentă şi tablete pentru elevi, proiect pe fonduri europene

redactia

Câștigătorul Sibiu-Boița, desemnat, sunt pregătite modificări la legislație

Ligia Voro

Consiliul Investitorilor Străini și-a ales un nou președinte

Ligia Voro

PE a votat pentru admiterea fără întârziere a României în zona Schengen

redactia

Consiliul Național al IMM-urilor implementează proiectul “SME Academy”

redactia

Primul incubator digital din România, lansat la Cluj

Stefana Muresan

Nicolae DORDEA- ENGIE, la PRIA Urban Innovation  

Ionut Oprea

Italienii de la Tirrena Scavi au câștigat Centura de Sud a Timișoarei

Stefana Muresan

Fondatorul Gecad Ventures, Radu Georgescu devine partener și membru al boardului SeedBlink

Ligia Voro

Peste 2 milioane de euro fonduri Regio pentru spitalul din Blaj

Ligia Voro

Programul ”Casa Verde” 2019: Finanțare de la stat cu 20.000 de lei pentru instalarea de panouri fotovoltaice

redactia

Un bărbat din Sibiu a reînviat brandul „Bere Sadu” cu o investiție de 300.000 de euro

Papuc Irina

Utilizarea glifosatului – un rău necesar ?

Stefana Muresan

Nouă destinație de city break de pe Aeroportul Internațional Cluj

Stefana Muresan

Fiscul suspendă controalele fiscale și filtrele din vămi. Termenul depunerii declaraţiilor fiscale se amână

Traian Dan

TAROM, serviciu de autofacturare pentru clienții care cumpără bilete online

Stefana Muresan

Maramureș: Turiştii preferă pensiunile din satele cu biserici vechi, de Paște

Stefana Muresan

Leave a Comment