Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CTP îl numește pe Emanoil Dascălu în funcția de Director de Construcții pentru România

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, îl numește pe Emanoil Dascălu în funcția de Director de Construcții, pentru România. El va supraveghea desfășurarea proiectelor de construcții ale CTP în întreaga țară. Venirea sa în companie va întări echipa locală, ajutând astfel la continuarea ritmului accelerat de dezvoltare a CTP pe piața românească.
 
Emanoil Dascălu are 45 de ani și va fi responsabil de gestionarea tuturor activităților de construcție derulate de CTP în România. Acesta are o experiență vastă în management pe segmentul de construcții și s-a ocupat de proiecte în toate segmentele pieței de real estate, coordonând anterior dezvoltarea unei rețele de depozite, hypermarketuri și clădiri de birouri. Cariera impresionantă a lui Emanoil Dascălu se întinde pe 20 de ani și include poziții importante în companii locale și internaționale, dar și activități de consultanță pentru administrația publică în domeniul legislației infrastructurii.
 
Între 2003 și 2005, a fost consultantul Directorului General al Aedificia Carpați. Timp de aproape șapte ani a fost Directorul companiei de retail Kaufland România, unde s-a implicat intens în dezvoltarea și implementarea standardelor de construcție, alături de departamentul internațional. În perioada 2011 – 2013, Emanoil Dascălu a fost reprezentantul Kaufland România la Consiliul Investitorilor Străini, ca membru al comitetului de infrastructură și membru al Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germană. De asemenea, a lucrat în funcția de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene și a fost responsabil pentru Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM). Printre alte proiecte importante în care Emanoil Dascălu s-a implicat, se află renovarea uzinei Ford Engine din Londra.
 
“Suntem încântați că Emanoil s-a alăturat echipei CTP din România. Cu experiența lui importantă în real estate și construcții și cu abilitățile lui manageriale, cred că se potrivește perfect în compania noastră. Cunoștințele lui aprofundate sunt sigur că ne vor ajuta să ne extindem activitatea pe piața locală”, a declarat Remon Vos, CEO al CTP și Country Head al CTP România.
 
Emanoil Dascălu a absolvit cursurile Universității de Inginerie în Construcții din orașul german Regensburg și își începe activitatea în funcția de Director de Construcții al CTP Romania, săptămâna aceasta.
 
“Sunt fericit să fac parte din echipa CTP România într-un moment atât de intens pentru companie, care crește mai repede ca niciodată. Aștept cu nerăbdare să fiu implicat în toate detaliile proiectelor de construcții desfășurate de CTP pe piața locală. Sunt entuziasmat de noua fază a carierei mele și dornic să îmi încep colaborarea cu această echipă pasionată”, a adăugat Emanoil Dascălu, Director de Construcții al CTP România.
 
Echipa CTP România are, în acest moment, 60 de membri care sunt implicați în întregul ciclu al dezvoltării de proprietăți, de la achiziția terenului, până la construcție, finanțare și administrarea proprietăților.
 
 
CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală și de Est. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 4,5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 80 de puncte strategice.
 
În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 700.000 m² suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București,
Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

NIS Petrol reia operaţiunile de prospectare geofizică pentru petrol şi gaze în Bihor

Articolul următor

Clujul, pe harta mondială a științelor exacte. Sprijin financiar de 450.000 de lei din partea CJ

Citește și:
Citeste mai mult

S-a definitivat Zona Metropolitană Arad

Aceasta include 24 de orașe și comune din jurul municipiului. „Cele 24 de unități administrativ-teritoriale incluse în Zona…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share