București Real Estate

CTP îl numește pe Emanoil Dascălu în funcția de Director de Construcții pentru România

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, îl numește pe Emanoil Dascălu în funcția de Director de Construcții, pentru România. El va supraveghea desfășurarea proiectelor de construcții ale CTP în întreaga țară. Venirea sa în companie va întări echipa locală, ajutând astfel la continuarea ritmului accelerat de dezvoltare a CTP pe piața românească.
 
Emanoil Dascălu are 45 de ani și va fi responsabil de gestionarea tuturor activităților de construcție derulate de CTP în România. Acesta are o experiență vastă în management pe segmentul de construcții și s-a ocupat de proiecte în toate segmentele pieței de real estate, coordonând anterior dezvoltarea unei rețele de depozite, hypermarketuri și clădiri de birouri. Cariera impresionantă a lui Emanoil Dascălu se întinde pe 20 de ani și include poziții importante în companii locale și internaționale, dar și activități de consultanță pentru administrația publică în domeniul legislației infrastructurii.
 
Între 2003 și 2005, a fost consultantul Directorului General al Aedificia Carpați. Timp de aproape șapte ani a fost Directorul companiei de retail Kaufland România, unde s-a implicat intens în dezvoltarea și implementarea standardelor de construcție, alături de departamentul internațional. În perioada 2011 – 2013, Emanoil Dascălu a fost reprezentantul Kaufland România la Consiliul Investitorilor Străini, ca membru al comitetului de infrastructură și membru al Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germană. De asemenea, a lucrat în funcția de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene și a fost responsabil pentru Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM). Printre alte proiecte importante în care Emanoil Dascălu s-a implicat, se află renovarea uzinei Ford Engine din Londra.
 
“Suntem încântați că Emanoil s-a alăturat echipei CTP din România. Cu experiența lui importantă în real estate și construcții și cu abilitățile lui manageriale, cred că se potrivește perfect în compania noastră. Cunoștințele lui aprofundate sunt sigur că ne vor ajuta să ne extindem activitatea pe piața locală”, a declarat Remon Vos, CEO al CTP și Country Head al CTP România.
 
Emanoil Dascălu a absolvit cursurile Universității de Inginerie în Construcții din orașul german Regensburg și își începe activitatea în funcția de Director de Construcții al CTP Romania, săptămâna aceasta.
 
“Sunt fericit să fac parte din echipa CTP România într-un moment atât de intens pentru companie, care crește mai repede ca niciodată. Aștept cu nerăbdare să fiu implicat în toate detaliile proiectelor de construcții desfășurate de CTP pe piața locală. Sunt entuziasmat de noua fază a carierei mele și dornic să îmi încep colaborarea cu această echipă pasionată”, a adăugat Emanoil Dascălu, Director de Construcții al CTP România.
 
Echipa CTP România are, în acest moment, 60 de membri care sunt implicați în întregul ciclu al dezvoltării de proprietăți, de la achiziția terenului, până la construcție, finanțare și administrarea proprietăților.
 
 
CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală și de Est. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 4,5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 80 de puncte strategice.
 
În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 700.000 m² suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București,
Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.

Related posts

Cushman & Wakefield & Skanska Property Poland celebrating the largest office lease in 2017

Ionut Oprea

Mega Image, sediu in Plaza Romania Offices

Transilvania Business

Noul Duster, cel mai vândut SUV din Romania, a atins borna de 500 000 de unități produse la Mioveni

Nicolae Pop

Piața de capital din România, creștere de 4,63% în aprilie

Ligia Voro

STAR ALLIANCE CELEBRATES 20 YEARS 

Ionut Oprea

B | O treime dintre medicamentele cu rețetă au risc mare de disponibilitate

Trasee culturale de plimbare în Bucureşti, Târgovişte şi Cluj-Napoca

Stefana Muresan

B | Teodosescu, Tulbure și Mik, noua conducere a AOR

Transilvania Business

Opportunities in regional Romanian cities

Pregătiri din timp pentru sezonul cadourilor – cum aleg firmele să ofere mulțumiri angajaţilor

Nicolae Pop

Elvețienii de la Sika cumpără Arcon Membrane

redactia

Speedwell lansează faza 2 a proiectului rezidențial TRIAMA Residence, dezvoltat în București

Papuc Irina

Vorbim despre viitorul din câmpul muncii la Tomorrow@Work

Stefana Muresan

Subway va dona mii de sandvișuri bătrânilor și copiilor din Cluj

Nora Dumitrescu

Imobiliare.ro: Topul celor mai scumpe apartamente din ţară

Stefana Muresan

Portland, un nou premiu

Vox Property Group: Business Competitive Edge in challenging market cycles

Ionut Oprea

Așteptările companiilor germane sunt tot mai reduse, conform sondajului AHK

Ligia Voro

Real estate – the global stage

Stefana Muresan

BNR anunță rezultatele analizei soldurilor și fluxurilor conturilor financiare ale administrației publice în trimestrul III al 2019

Papuc Irina

Cemacon, profit operațional în creștere cu 65% în S1

Stefana Muresan

Austriecii de la Austrotherm – a treia fabrică de polistiren din România, la Arad

Stefana Muresan

2017- an excelent pentru sectorul industrial

Ionut Oprea

Omul de afaceri elvețian care a dezvoltat proiectul Coresi din Braşov, investiţie de 5 mil. euro într-un centru de radioterapie în Constanţa, primul dintr-un lanţ de zece programate

Stefana Muresan

Leave a Comment