București Lideri si afaceri Turism Ultimele stiri

#IamWIZZcrew – Cea mai mare campanie de recrutări

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană din România derulează cea mai mare campanii de recrutare din istoria sa, cu oportunităţi disponibile de-a lungul reţelei sale extinse. După 14 ani de consolidare a poziţiei de lider pe piaţa din Europa Centrală şi de Est, WIZZ va crea aproape 1.300 de locuri de muncă noi, directe, cu 21 de aeronave de generaţie nouă Airbus A320 şi Airbus A321 ce se vor alătura flotei până la finalul anului 2018 și se vor adăuga celor 14 aeronave livrate deja în 2017.
Astfel, echipa WIZZ va număra mai mult de 4.500 de colegi până la finalul anului 2018. Expansiunea companiei și oportunitățile de carieră nu se vor termina atunci, pentru că flota WIZZ se va dubla, ajungând la mai mult de 160 de aeronave până la sfârşitul anului 2024.  400 de noi sesiuni de recrutări, atât pentru piloţi, cât şi pentru echipaje de zbor, sunt organizate până la finalul anului 2018, în mai mult de 25 de ţări de-a lungul Europei şi nu numai, cu scopul de a atrage oameni ambiţioşi, plini de entuziasm, pasionaţi de aviaţie care să se alăture echipei de profesionişti WIZZ. Prin campania #IamWIZZcrew, WIZZ facilitează oricărei persoane interesate să dezvolte o carieră în cadrul companiei să descopere şi mai multe informaţii despre WIZZ, dar şi sfaturi şi sugestii de la angajaţi pentru cei care îşi doresc să se alăture echipei fie ca piloți, fie ca însoţitori de zbor. Cei interesați pot găsi deja mii de poze, postări și tag-uri create de membrii echipei WIZZ şi postate pe diferite rețele de socializare, în care îşi demonstrează fidelitatea față de companie și pasiunea pentru aviație. Alături de pachetele de compensaţii şi beneficii atractive, Wizz Air oferă opţiunea de pachete personalizate de lucru pentru piloţii săi: copiloţii şi piloţii pot călători uşor spre casă folosind vasta reţea WIZZ formată din peste 550 de rute şi se pot stabili în oricare dintre cele 28 de baze, din 15 ţări, de-a lungul Europei. Cei care aplică cu succes la Wizz Air pentru o poziție în cadrul echipaj de zbor, primesc gratuit instruire completă, uniforme fără costuri şi oportunitatea de a lucra în oraşul lor natal pentru una dintre cele mai de succes companii aeriene din Europa şi, desigur, pot profita de avantajele primite de angajaţi de a călători în întreaga reţea WIZZ din Europa şi din afara sa.
 
În prezent, echipa Wizz Air este formată din mai mult de 3.500 de angajaţi din peste 40 de naţionalităţi, care lucrează împreună în 15 ţări. Întotdeauna în căutare de noi oportunităţi pentru pasageri, Wizz Air îşi extinde continuu reţeaua de rute la preţ redus și creează locuri de muncă la nivel local şi investiţii în comunităţile deservite. Compania îşi va dubla capacitatea până în 2024, urmând să recepţioneze 140 de aeronave noi A320 şi A321. Numai în anul 2017, 14 noi aparate de zbor au fost adăugate flotei, ceea ce a însemnat crearea a mai mult de 550 de locuri de muncă noi, piloţi şi însoţitori de bord, de-a lungul întregii reţele.
În România, echipa în continuă creștere a Wizz Air numără în prezent peste 850 de membri specialişti cu înaltă calificare pentru zbor şi echipaje de cabină profesioniste.  Din 2018, WIZZ își va extinde echipajul local la mai mult de 900 de membri care operează din șase baze din România, iar flota va număra 25 de aeronave moderne, de tip Airbus A320 și A321. În perioada următoare, in luna martie, vor avea loc sesiuni de recrutare in urmatoarele orase:
1.03.2018 – Bucuresti
2.03.2018 – Timișoara
5.03.2018 – Cluj-Napoca
6.03.2018 – Iași
9.03.2018 – București
27.03.2018 – București
30.03.2018 – Sibiu

Related posts

Best Golf Hotel – Theodora Golf Club, recunoaștere la nivel internațional

Stefana Muresan

Clubul Fermierilor Români, o asociație nouă în agricultură

redactia

Austriecii de la ÖBB intră pe piaţa de transport călători din România, cu trenuri pe ruta Viena – Cluj Napoca

redactia

Cea mai mare competiție pentru startup-uri din România pornește cursa de 120.000 EUR

redactia

Orașul în care companiile private investesc peste un milion de euro pentru a-l face primul ”SMART City” din România

Stefana Muresan

Cinematograful-dom revine în inima Sibiului, la Astra Film Festival 2019

Ligia Voro

Brașov: Coresi Shopping Resort, 25.000 de vizitatori pe zi în 2016

Stefana Muresan

Consiliul Județean aprobă finanțarea pentru construirea primei Săli Polivalente din Alba

Stefana Muresan

Investiţiile străine directe, mai mari cu 17,7%, în primele zece luni din acest an

Stefana Muresan

Cities of Tomorrow #8 – New waves of urban migration acum online -1 Septembrie 2020

Papuc Irina

S-a stabilit cine adună gunoiul din Bihor: RER Vest, Salubri și AVE

Traian Dan

Dunwell și VGP au finalizat una dintre cele mai mari tranzactii de terenuri din România

Stefana Muresan

Ministerul Turismului, parteneriat cu reprezentanţii festivalurilor Untold şi Neversea pentru promovarea turistică a României

Stefana Muresan

Piața imobiliară mondială de clădiri comerciale se menține pe creștere

Traian Dan

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj inaugurarează o nouă zonă de îmbarcare

redactia

Centrul de cercetare OncoGen Timișoara începe de astăzi testarea unui vaccin împotriva Covid-19

Papuc Irina

B | Uniunea Europeană şi viitorul economiei globale: a conduce sau a fi condus

Medicina viitorului în tratamentul AVC prezentată la Târgu Mureș

Ligia Voro

OMV Petrom are un nou director general executiv

Stefana Muresan

Fitch a menținut ratingul Bucureștiului pentru creditele pe termen lung

Papuc Irina

SUA: Pachet de stimulare american de un trilion de dolari, propus de republicani. Pot fi măsurile anunțate replicate în Europa?

Ion Surdu

Trei clădiri ale Spitalului Județean Sibiu, reabilitate termic din fonduri europene

redactia

Romaero vrea să atragă contracte de 1,5 miliarde euro în următorii ani, compania ar putea intra pe profit

Stefana Muresan

Casa George Pop de Băsești va reintra în circuitul turistic

Nora Dumitrescu

Leave a Comment