Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

#IamWIZZcrew – Cea mai mare campanie de recrutări

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană din România derulează cea mai mare campanii de recrutare din istoria sa, cu oportunităţi disponibile de-a lungul reţelei sale extinse. După 14 ani de consolidare a poziţiei de lider pe piaţa din Europa Centrală şi de Est, WIZZ va crea aproape 1.300 de locuri de muncă noi, directe, cu 21 de aeronave de generaţie nouă Airbus A320 şi Airbus A321 ce se vor alătura flotei până la finalul anului 2018 și se vor adăuga celor 14 aeronave livrate deja în 2017.
Astfel, echipa WIZZ va număra mai mult de 4.500 de colegi până la finalul anului 2018. Expansiunea companiei și oportunitățile de carieră nu se vor termina atunci, pentru că flota WIZZ se va dubla, ajungând la mai mult de 160 de aeronave până la sfârşitul anului 2024.  400 de noi sesiuni de recrutări, atât pentru piloţi, cât şi pentru echipaje de zbor, sunt organizate până la finalul anului 2018, în mai mult de 25 de ţări de-a lungul Europei şi nu numai, cu scopul de a atrage oameni ambiţioşi, plini de entuziasm, pasionaţi de aviaţie care să se alăture echipei de profesionişti WIZZ. Prin campania #IamWIZZcrew, WIZZ facilitează oricărei persoane interesate să dezvolte o carieră în cadrul companiei să descopere şi mai multe informaţii despre WIZZ, dar şi sfaturi şi sugestii de la angajaţi pentru cei care îşi doresc să se alăture echipei fie ca piloți, fie ca însoţitori de zbor. Cei interesați pot găsi deja mii de poze, postări și tag-uri create de membrii echipei WIZZ şi postate pe diferite rețele de socializare, în care îşi demonstrează fidelitatea față de companie și pasiunea pentru aviație. Alături de pachetele de compensaţii şi beneficii atractive, Wizz Air oferă opţiunea de pachete personalizate de lucru pentru piloţii săi: copiloţii şi piloţii pot călători uşor spre casă folosind vasta reţea WIZZ formată din peste 550 de rute şi se pot stabili în oricare dintre cele 28 de baze, din 15 ţări, de-a lungul Europei. Cei care aplică cu succes la Wizz Air pentru o poziție în cadrul echipaj de zbor, primesc gratuit instruire completă, uniforme fără costuri şi oportunitatea de a lucra în oraşul lor natal pentru una dintre cele mai de succes companii aeriene din Europa şi, desigur, pot profita de avantajele primite de angajaţi de a călători în întreaga reţea WIZZ din Europa şi din afara sa.
 
În prezent, echipa Wizz Air este formată din mai mult de 3.500 de angajaţi din peste 40 de naţionalităţi, care lucrează împreună în 15 ţări. Întotdeauna în căutare de noi oportunităţi pentru pasageri, Wizz Air îşi extinde continuu reţeaua de rute la preţ redus și creează locuri de muncă la nivel local şi investiţii în comunităţile deservite. Compania îşi va dubla capacitatea până în 2024, urmând să recepţioneze 140 de aeronave noi A320 şi A321. Numai în anul 2017, 14 noi aparate de zbor au fost adăugate flotei, ceea ce a însemnat crearea a mai mult de 550 de locuri de muncă noi, piloţi şi însoţitori de bord, de-a lungul întregii reţele.
În România, echipa în continuă creștere a Wizz Air numără în prezent peste 850 de membri specialişti cu înaltă calificare pentru zbor şi echipaje de cabină profesioniste.  Din 2018, WIZZ își va extinde echipajul local la mai mult de 900 de membri care operează din șase baze din România, iar flota va număra 25 de aeronave moderne, de tip Airbus A320 și A321. În perioada următoare, in luna martie, vor avea loc sesiuni de recrutare in urmatoarele orase:
1.03.2018 – Bucuresti
2.03.2018 – Timișoara
5.03.2018 – Cluj-Napoca
6.03.2018 – Iași
9.03.2018 – București
27.03.2018 – București
30.03.2018 – Sibiu

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Oradea: O nouă etapă de reabilitare a rețelelor de termoficare, investiție de 32 mil. euro, fonduri comunitare

Articolul următor

De ce Asfaltul sau Curcubeul ne-ar deranja cu o întrebare existențială despre Târgu-Mureș…?!

Citește și:
Citeste mai mult

Praznicul de Pită Nouă la Pecica

Locuitorii din Pecica – Arad continuă tradiția şi se bucură de recolta din acest an printr-o sărbătoare a…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share