București Lideri si afaceri Turism Ultimele stiri

#IamWIZZcrew – Cea mai mare campanie de recrutări

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană din România derulează cea mai mare campanii de recrutare din istoria sa, cu oportunităţi disponibile de-a lungul reţelei sale extinse. După 14 ani de consolidare a poziţiei de lider pe piaţa din Europa Centrală şi de Est, WIZZ va crea aproape 1.300 de locuri de muncă noi, directe, cu 21 de aeronave de generaţie nouă Airbus A320 şi Airbus A321 ce se vor alătura flotei până la finalul anului 2018 și se vor adăuga celor 14 aeronave livrate deja în 2017.
Astfel, echipa WIZZ va număra mai mult de 4.500 de colegi până la finalul anului 2018. Expansiunea companiei și oportunitățile de carieră nu se vor termina atunci, pentru că flota WIZZ se va dubla, ajungând la mai mult de 160 de aeronave până la sfârşitul anului 2024.  400 de noi sesiuni de recrutări, atât pentru piloţi, cât şi pentru echipaje de zbor, sunt organizate până la finalul anului 2018, în mai mult de 25 de ţări de-a lungul Europei şi nu numai, cu scopul de a atrage oameni ambiţioşi, plini de entuziasm, pasionaţi de aviaţie care să se alăture echipei de profesionişti WIZZ. Prin campania #IamWIZZcrew, WIZZ facilitează oricărei persoane interesate să dezvolte o carieră în cadrul companiei să descopere şi mai multe informaţii despre WIZZ, dar şi sfaturi şi sugestii de la angajaţi pentru cei care îşi doresc să se alăture echipei fie ca piloți, fie ca însoţitori de zbor. Cei interesați pot găsi deja mii de poze, postări și tag-uri create de membrii echipei WIZZ şi postate pe diferite rețele de socializare, în care îşi demonstrează fidelitatea față de companie și pasiunea pentru aviație. Alături de pachetele de compensaţii şi beneficii atractive, Wizz Air oferă opţiunea de pachete personalizate de lucru pentru piloţii săi: copiloţii şi piloţii pot călători uşor spre casă folosind vasta reţea WIZZ formată din peste 550 de rute şi se pot stabili în oricare dintre cele 28 de baze, din 15 ţări, de-a lungul Europei. Cei care aplică cu succes la Wizz Air pentru o poziție în cadrul echipaj de zbor, primesc gratuit instruire completă, uniforme fără costuri şi oportunitatea de a lucra în oraşul lor natal pentru una dintre cele mai de succes companii aeriene din Europa şi, desigur, pot profita de avantajele primite de angajaţi de a călători în întreaga reţea WIZZ din Europa şi din afara sa.
 
În prezent, echipa Wizz Air este formată din mai mult de 3.500 de angajaţi din peste 40 de naţionalităţi, care lucrează împreună în 15 ţări. Întotdeauna în căutare de noi oportunităţi pentru pasageri, Wizz Air îşi extinde continuu reţeaua de rute la preţ redus și creează locuri de muncă la nivel local şi investiţii în comunităţile deservite. Compania îşi va dubla capacitatea până în 2024, urmând să recepţioneze 140 de aeronave noi A320 şi A321. Numai în anul 2017, 14 noi aparate de zbor au fost adăugate flotei, ceea ce a însemnat crearea a mai mult de 550 de locuri de muncă noi, piloţi şi însoţitori de bord, de-a lungul întregii reţele.
În România, echipa în continuă creștere a Wizz Air numără în prezent peste 850 de membri specialişti cu înaltă calificare pentru zbor şi echipaje de cabină profesioniste.  Din 2018, WIZZ își va extinde echipajul local la mai mult de 900 de membri care operează din șase baze din România, iar flota va număra 25 de aeronave moderne, de tip Airbus A320 și A321. În perioada următoare, in luna martie, vor avea loc sesiuni de recrutare in urmatoarele orase:
1.03.2018 – Bucuresti
2.03.2018 – Timișoara
5.03.2018 – Cluj-Napoca
6.03.2018 – Iași
9.03.2018 – București
27.03.2018 – București
30.03.2018 – Sibiu

Related posts

Sibiu: Acord de cooperare cu Suedia în domeniul promovării patrimoniului, culturii și turismului

Stefana Muresan

Proiect de telegondolă în zona Turda

Nora Dumitrescu

Automobile Dacia a produs la Mioveni 32.021 vehicule în primele două luni ale anului

Stefana Muresan

ANRE va prelungi termenul pentru alegerea furnizorului de energie

Traian Dan

Universități renumite din Suedia și Irlanda caută studenți în România

Traian Dan

500 de milioane de euro, ajutor de stat, pentru întreprinderile din HoReCa

Traian Dan

ATENOR launches an office project in Warsaw (Poland)

Ionut Oprea

Castigatorii PIN2017 Awards Gala

Ionut Oprea

Politehniștii băimăreni au învățat cum să își facă un plan de afaceri

Nora Dumitrescu

NEST – un nou parc de retail a fost inaugurat în Oradea pe Calea Borșului

Traian Dan

Cluj Napoca: Proiect integrat tren metropolitan-metrou, chiar și cu finanțare europeană

redactia

Spaniolii de la Comsa, singurii ofertanţi la licitaţia pentru breteaua de la nodul Holdea, de pe autostrada Lugoj – Deva

redactia

Românii ajung înaintea ungurilor cu Autostrada la graniţă

Traian Dan

Peste 10.000 de proiecte, înscrise în programul Start-Up Nation 2018 în prima săptămână de la deschidere

redactia

Clujenii de la TCI vor moderniza clădirea SMURD din Zalău

Nora Dumitrescu

Ioan Niculae: Plafonarea prețului gazelor, una dintre cele mai bune măsuri economice din ultimii 28 de ani. Vremurile bune pentru chimia românească ar putea reveni

redactia

Rottaprint a pus deoparte 4 milioane de euro pentru utilaje și software

Nora Dumitrescu

Orădenilor li se va lua temperatura la intrarea în piețe și la sosirea la muncă

Traian Dan

Noul SUMAL a devenit operațional: cel mai important sistem de urmărire a materialului lemnos

Ion Surdu

Singura femeie din Europa de Est care face transplant de ficat este româncă

redactia

Americanii de Sykes aduc încă 112 oameni în Sigma Center

Nora Dumitrescu

UMB construiește autostrada dintre Cluj și Sălaj cu 344 milioane €

Nora Dumitrescu

Industrial Park Brasov, still expanding

Ionut Oprea

Tarom cumpără cinci aeronave Boeing 737 MAX 8

Stefana Muresan

Leave a Comment