Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Real Estate & Construction Forum   

BusinessMark anunță organizarea celei de-a șasea ediții a evenimentului Real Estate & Construction Forum, ce va avea loc pe 6 martie 2018, la Hotel Radisson Blu, București. Cei mai importanți jucători din domeniu se reunesc pentru a dezbate situația actuală a pieței de imobiliare pe fiecare segment în parte: office, rezidențial, comercial și industrial & logistic.
Principalele subiecte abordate în cadrul sesiunilor de Office – Retail – Construcții și Rezidențial – Industrial & logistic – Construcţii sunt: evoluția sectorului office în 2018, gestionarea eficientă a riscurilor cu care se confruntă companiile din domeniu în contextul dezvoltării pieței de birouri din România, piața construcțiilor – direcții de dezvoltare, sectoare cu cea mai bună creștere, provocări și factori de influență, planuri de dezvoltare ale pieței de retail, tendințele în dezvoltarea imobiliară – clădiri inteligente, tehnologii și produse inovatoare pentru construcții sustenabile, soluțiile de finanțare pentru investițiile în proiecte imobiliare, modificările fiscale și legislative specifice pieței imobiliare, provocările și oportunitățile pieței rezidențiale, segmentul proiectelor rezidențiale de tip boutique, randamentul investițiilor în proiecte rezidențiale în București și principalele orașe din țară, evoluția segmentului industrial & logistic, piața de terenuri, accesul la finanțare pentru dezvoltatorii și clienții finali, piața de bricolaj în 2018 și planurile de dezvoltare ale principalilor jucători de retail DIY.
„Edițiile anterioare ne-au demonstrat că piața imobiliară și de construcții se maturizează rapid, iar România rămâne o piață atractivă pentru investitorii străini. Totodată, există semne vizibile că aceasta va continua consolidarea poziției față de piețele din regiune, iar dezvoltatorii vor inova pentru a ține pasul cu prezentul și a satisfice nevoile clienților. În acest context, ne dorim ca evenimentul să creeze contextul potrivit pentru dezbaterea provocărilor și oportunităților în 2018.”, a declarat Dan Popescu, Managing Partner, BusinessMark.
MIHAI PĂTRULESCU – Senior Associate, Investment Services, Colliers International România moderează discuțiile în panelul format din următorii invitați:

  • FLORIN FURDUI, Country Manager, Portland Trust
  • MELINDA REIKLI, Country Manager România, S+B Gruppe
  • MAURICIO MESA GOMEZ, Director General, Cordia România (Futureal Group)
  • SÎNZIANA PARDHAN, Country Head Romania, P3 Logistic Parks
  • ADRIAN VASCU, Senior Partner, Veridio
  • ALEXANDRA SMEDOIU, Director, Consultanță fiscală, PwC România
  • DIMITRIS PERGAMALIS, Head of Construction and Development, Globalworth
  • RODICA TÂRCAVU, Partner, Industrial Agency, Cushman & Wakefield Echinox
  • ALEXANDROS IGNATIADIS, Co-fondator, Octagon Contracting & Engineering
  • ROXANA DUDĂU, Associated Partner, Head of Real Estate Department Noerr
  • OANA PĂUN, Coordonator Vânzări & Marketing, Maurer Imobiliare
  • INGE ABDULCAIR, Senior Manager, PwC România

Evenimentul se adresează investitorilor pe piața imobiliară, dezvoltatorilor imobiliari, agențiilor imobiliare și brokerilor, companiilor de construcții și consultanță, birourilor de arhitectură, furnizorilor de materiale de construcții și tehnologii, comercianților de materiale de construcții, societăților de avocatură și tuturor experților în domeniu.
Înscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.
 
BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate de B2B și pune la dispoziția clienților săi modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta în mod direct cu mediul de afaceri și de a crea oportunități de parteneriat strategic. Atât prin organizarea de evenimente business, cât și prin serviciile de B2B Public Relations. BusinessMark își propune să vină în întâmpinarea partenerilor săi cu strategii de comunicare și promovare centrate pe business matchmaking și crearea de oportunități de dezvoltare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

TÜV SÜD at MIPIM 2018, life-cycle partner of the real-estate industry

Articolul următor

Codrin Scutaru, numit Deputy Managing Director al McGuireWoods România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share