Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Constructorii Astaldi și Max Boegl, ritm intens de lucru pe lotul dintre Iernut și Chețani (A3). Când se va putea circula

Pe lotul de 17,9 km dintre Iernut și Chețani (Autostrada A3), constructorii (Astaldi și Max Boegl) sunt bine mobilizați și au avansat în zona Bogata, acolo unde trebuie executat un “dublu pod” peste Mureș și trebuie demolate mai multe case pentru că autostrada “taie” în două localitatea. Deja primele construcții au fost expropriate și demolate și se poate începe lucrul la primele pile ale podurilor, având trei foreze în zonă, transmit reprezentanții Asociației Pro Infrastructura.
”Din informațiile pe care le avem, se progresează bine și în alte porțiuni ale proiectului. Datele oficiale arată un stadiu actual de aproximativ 25% pentru acest tronson. S-au emis toate autorizațiile de construire necesare pentru tot segmentul de 17,9 km pentru coridorul inițial de expropriere, astfel că din 10.11.2017 există front de lucru sufficient”, notează Pro Infrastructura.
ONG-ul de infrastructură estimează că şoferii vor putea circula pe această autostradă începând din trimestrul trei al anului viitor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ABSL announces the ABSL Awards Gala, on April 19th, Hotel Intercontinental, Ronda Ballroom

Articolul următor

Proiect european de 2,5 mil. euro pentru realizarea unei piste de biciclete între Arad şi Pecica

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share