Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Producătorul de confecții metalice MetalPRO din Bistrița-Năsăud, noi investiții într-o hală de producție

Producătorul de confecții metalice MetalPRO va începe în acest an modernizarea clădirii unde a funcționat turnătoria companiei ARIO și transformarea acesteia în hală de producție. Proiectul e în avizare la Agenția pentru Protecția Mediului, potrivit bistritabusiness.ro.
MetalPRO a achiziționat în martie 2017, la licitație, o platformă industrială din fosta ARIO, la prețul de 630.000 de euro. O hală mică (1000 mp) a fost deja modernizată și dată în folosință, iar clădirea administrativă a fost reamenajată aproape în totalitate, găzduind acum birourile MetalPRO, o sală de ședință, o cantină/sală de evenimente (care va fi inaugurată curând). Următorul pas este reabilitarea halei mari (5400 mp), care va deveni principala locație de producție a companiei.
Compania, unul dintre cei mai importanți producători de confecții metalice din județ, e deținută de antreprenorul Viorel Burdeți și a rulat cca. 4 milioane euro în 2017, realizând în mare parte export cătră clienți din Italia, SUA, Germania.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Theodora Golf Club, promovat la ITB Berlin, cel mai important târg internațional de turism din lume

Articolul următor

Prezenta clujeana la Targul International de Turism de la Berlin - un succes incontestabil

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share