Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Theodora Golf Club, promovat la ITB Berlin, cel mai important târg internațional de turism din lume

Theodora Golf Club, cel mai modern resort de golf din România, aflat lângă Alba Iulia, a fost promovat la ITB Berlin, cel mai important târg internațional de turism din lume. La evenimentul desfășurat în perioada 7 – 11 martie au fost prezente aproximativ 10.000 de companii din peste 180 de țări și regiuni.
La cea de-a 52-a ediție a ITB Berlin, aproximativ 10.000 de companii de turism din 186 de țări și regiuni au fost reprezentate într-un spațiu de 160.000 de metri pătrați, la târgurile comerciale de la Messe Berlin.
Theodora Golf Club este cel mai modern resort de golf din România s-a numărat printre participanții la acest eveniment de anvergură în domeniul turismului. Cu o investiție de 15 milioane de euro, resortul aflat la Teleac, cuprinde cel mai mare teren de golf din țară, dar și o serie de facilități de cazare și relaxare unice, clasificate la standardul de patru stele plus. La design-ul său și-au adus aportul specialiști care au creat parcursuri unice, finalizate cu cel mai lung traseu din Europa – par 6 – 735 m.
Sezonul competițional se va deschide la sfârșitul lunii aprilie, odată cu inaugurarea terenului Theodora Golf Club, cel mai mare teren de golf din România.
Terenul de golf ce se întinde pe 56 ha cu 18 parcursuri în lungime totală de 6518 m numără 4 parcursuri par 3, 10 parcursuri par 4, 3 parcursuri par 5 și 1 parcurs par 6.
Când vorbim de golf, avem pentru partea de practice simulatorul indoor și zonele de putting green, chipping area, bunkere de nisip cât și driving range-ul acoperit, cu sistem audio integrat si 20 de locuri disponibile pe tot parcursul anului.
Lacul unic de 5 ha cu insulă și 2 green-uri unde pasionații golfului au posibilitatea să își exerseze măiestria completează tabloul acestui practice customizat, unic.
„Complexul își propune să devină o destinație pe harta turismului românesc și să crească potențialul turistic al zonei, la nivel național și internațional datorită poziționării sale excelente, chiar în inima țării, în una dintre cele mai valoroase zone românești. Theodora Golf Club este o atracție unică în țară și în lume, ce se remarcă în toate serviciile și facilitățile sale prin atenția la detalii, oferind o experință de relaxare complexă”, a declarat Ioan Popa, Președintele Theodora Golf Club.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Biopesticidele în alternanță cu pesticidele clasice, soluții moderne de combatere integrată a bolilor, dăunătorilor și buruienilor

Articolul următor

Producătorul de confecții metalice MetalPRO din Bistrița-Năsăud, noi investiții într-o hală de producție

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share