Antreprenori Timiș Ultimele stiri

CCIA Timiș, Climate-KIC Accelerator – program de finanțare de până la 45.000 de euro

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș lansează o nouă sesiune a Sub-programului Climate-KIC Accelerator. Echipele care se înscriu ar putea primi finanțare de până la 45.000 de euro.
CCIAT este unic partener național al Programului Climate KIC, cel mai mare parteneriat public-privat de inovare din Europa concentrat asupra schimbărilor climatice. Climate-KIC Accelerator este cel mai mare accelerator „cleantech” din Europa pentru stagiile inițiale ale startup-urilor, axat pe pregătirea acestora pentru primii investitori și clienți și pentru sprijinirea dimensionării corecte a afacerii. Concursul este finanțat de EIT- Institutul European pentru Inovare și Tehnologie Până în 3 aprilie sunt acceptate cererile pentru înscriere la cele 3 etape ale Acceleratorului:
Etapa 1-a: Dezvoltarea unui Model de Afacere (Business Model Development) – sprijină firmele în dezvoltarea și perfectarea unui model de afacere
Etapa a 2-a: Model de Afacere – Validare & Primii clienți (Business Model Validation & First Customers) – ajută firmele care au deja un model de afacere bine definit să se îndrepte spre o nouă etapă: validarea și achiziția clientului
Etapa a 3-a: Spre investiții și dimensionare – pregătește companiile cu drepturi depline pentru un viitor investițional
Echipele vor beneficia de formare profesională, mentorat și networking, participare la boot camp-uri intensive, acces la partenerii Climate-KIC și sprijin financiar în valoare de până la 45.000 euro.

Related posts

Sharp și-a prezentat cel mai nou monitor, dedicat lucrului în Windows  

Ligia Voro

The 6th MYS Superyacht Awards Ceremony

Ionut Oprea

Kromberg & Schubert recrutează 100 de oameni pentru fabrica din Nădab, Arad

Stefana Muresan

Leave a Comment