Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

The Lawyer European Awards 2018: Maravela|Asociații desemnată Firma de avocatură a anului în Europa de Est și Balcani și propusă pentru Firma de avocatură a anului în Europa

Joi, 15 martie, în cadrul unei seri speciale în care la Londra s-a celebrat succesul în peisajul juridic european, Maravela|Asociații a fost desemnată câștigătoare a premiului Firma de avocatură a anului în Europa de Est și Balcani, în cadrul The Lawyer European Awards 2018.
Mai mult, Maravela|Asociații a fost foarte apreciată și propusă (Highly Commended – runner up) pentru premiul Firma de avocatură a anului: Europa. Într-un articol oficial al The Lawyer, lansat după eveniment, se precizează: “Foarte apreciată în categoria generală de Firma de avocatură a anului a fost firma românească Maravela, care a câștigat premiul Firma de avocatură din Europa de Est/Balcani pentru al doilea an consecutiv. În ciuda dimensiunii mici – fiind înființată cu doar cinci ani în urmă – membrii juriului au declarat că a ‚cules toate premiile aferente nișei sale’ și au apreciat eforturile firmei pentru cultivarea talentelor.”
Este al patrulea an consecutiv în care Maravela|Asociații este recunoscută de către juriul The Lawyer European Awards, iar anul trecut, firma a fost desemnată Firma de avocatură a anului în România.
Membrii juriului au analizat evoluția firmelor in anul precedent și modul în care au gestionat presiunea mediului economic, păstrând în același timp un nivel ridicat al calității serviciilor pentru clienți. Au fost în egală măsură atenți la strategia firmelor și viziunea asupra viitorului, prin prisma dezvoltărilor semnificative din anul precedent și al investițiilor planificate.
Ansamblul de jurizare este format din parteneri ai marilor case de avocatură și din reprezentanți din top managementul unor companii multinaționale. Lista conține nume mari, precum: Airbnb, Barclays, Bare Escentuals (Shiseido Group), Dixons Carphone, Hohan Lovells, Mills & Reeve, Mischcon De Reya, Navigators Insurance, Northrop Grumman, Orwell Group, Osborne Clarke, PayPal, Shoosmiths, Societe Generale, TLT, Travers Smith, TSYS International, Weightmans, Wolseley, Womble Bond Dickinson, WS Atkins.
Categorie pentru Firma de avocatură a anului: Europa de Est și Balcani a fost deschisă numai pentru firme independente cu sediul în Albania, Bosnia & Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cipru, Grecia, Muntenegru, România, Serbia și Slovenia, iar firma Kromann Reumert a fost încoronată drept Firma de avocatură a anului în Europa.
Firmele au demonstrat abilitatea de a opera într-o economie globală, deținând inițiative strategice menite să crească volumul de mandate transfrontaliere primite sau încredințate.
“Ce seară de excepție în Londra, la The Lawyer European Awards 2018! Suntem bucuroși, mândri și avem atât de multe mulțumiri de transmis membrilor juriului, clienților noștri și partenerilor de afaceri, prietenilor noștri și ECHIPEI REMARCABILE! Mulțumiri tuturor! Vă suntem recunoscători pentru încrederea și susținerea acordate și ne angajăm în continuare la furnizarea serviciilor de înaltă calitate, devotament și reușite!” Gelu Maravela și Alina Popescu, Managing Partners ai Maravela|Asociații
Aflate la cea de-a noua ediție și structurate în 24 de categorii (țară, regiune, tipuri de tranzacții, referral dar premiind și cei mai buni avocați asociați coordonatori și avocați in-house), premiile etalează reușitele firmelor către restul industriei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

TAROM, serviciu de autofacturare pentru clienții care cumpără bilete online

Articolul următor

Salonul PRO INVENT 2018 se deschide miercuri, 21 martie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

Citește și:
Citeste mai mult

S-a definitivat Zona Metropolitană Arad

Aceasta include 24 de orașe și comune din jurul municipiului. „Cele 24 de unități administrativ-teritoriale incluse în Zona…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share