București Real Estate

The Lawyer European Awards 2018: Maravela|Asociații desemnată Firma de avocatură a anului în Europa de Est și Balcani și propusă pentru Firma de avocatură a anului în Europa

Joi, 15 martie, în cadrul unei seri speciale în care la Londra s-a celebrat succesul în peisajul juridic european, Maravela|Asociații a fost desemnată câștigătoare a premiului Firma de avocatură a anului în Europa de Est și Balcani, în cadrul The Lawyer European Awards 2018.
Mai mult, Maravela|Asociații a fost foarte apreciată și propusă (Highly Commended – runner up) pentru premiul Firma de avocatură a anului: Europa. Într-un articol oficial al The Lawyer, lansat după eveniment, se precizează: “Foarte apreciată în categoria generală de Firma de avocatură a anului a fost firma românească Maravela, care a câștigat premiul Firma de avocatură din Europa de Est/Balcani pentru al doilea an consecutiv. În ciuda dimensiunii mici – fiind înființată cu doar cinci ani în urmă – membrii juriului au declarat că a ‚cules toate premiile aferente nișei sale’ și au apreciat eforturile firmei pentru cultivarea talentelor.”
Este al patrulea an consecutiv în care Maravela|Asociații este recunoscută de către juriul The Lawyer European Awards, iar anul trecut, firma a fost desemnată Firma de avocatură a anului în România.
Membrii juriului au analizat evoluția firmelor in anul precedent și modul în care au gestionat presiunea mediului economic, păstrând în același timp un nivel ridicat al calității serviciilor pentru clienți. Au fost în egală măsură atenți la strategia firmelor și viziunea asupra viitorului, prin prisma dezvoltărilor semnificative din anul precedent și al investițiilor planificate.
Ansamblul de jurizare este format din parteneri ai marilor case de avocatură și din reprezentanți din top managementul unor companii multinaționale. Lista conține nume mari, precum: Airbnb, Barclays, Bare Escentuals (Shiseido Group), Dixons Carphone, Hohan Lovells, Mills & Reeve, Mischcon De Reya, Navigators Insurance, Northrop Grumman, Orwell Group, Osborne Clarke, PayPal, Shoosmiths, Societe Generale, TLT, Travers Smith, TSYS International, Weightmans, Wolseley, Womble Bond Dickinson, WS Atkins.
Categorie pentru Firma de avocatură a anului: Europa de Est și Balcani a fost deschisă numai pentru firme independente cu sediul în Albania, Bosnia & Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cipru, Grecia, Muntenegru, România, Serbia și Slovenia, iar firma Kromann Reumert a fost încoronată drept Firma de avocatură a anului în Europa.
Firmele au demonstrat abilitatea de a opera într-o economie globală, deținând inițiative strategice menite să crească volumul de mandate transfrontaliere primite sau încredințate.
“Ce seară de excepție în Londra, la The Lawyer European Awards 2018! Suntem bucuroși, mândri și avem atât de multe mulțumiri de transmis membrilor juriului, clienților noștri și partenerilor de afaceri, prietenilor noștri și ECHIPEI REMARCABILE! Mulțumiri tuturor! Vă suntem recunoscători pentru încrederea și susținerea acordate și ne angajăm în continuare la furnizarea serviciilor de înaltă calitate, devotament și reușite!” Gelu Maravela și Alina Popescu, Managing Partners ai Maravela|Asociații
Aflate la cea de-a noua ediție și structurate în 24 de categorii (țară, regiune, tipuri de tranzacții, referral dar premiind și cei mai buni avocați asociați coordonatori și avocați in-house), premiile etalează reușitele firmelor către restul industriei.

Related posts

Primii 5 investitori aduc 6 mil. euro

Transilvania Business

S IMMO AG: Record result leads to dividend increase

România a fost mai dinamică decât regiunea în primul semestru din 2019

Ligia Voro

Activele producătorului de pâine Roland, vândute mai ieftin

Nora Dumitrescu

Grupul Delivery Hero anunță achiziția integrală a hipMenu

Ligia Voro

VIVO! în România

Transilvania Business

ROMANIA CONNECTED – transportul multimodal conectează afacerile din România cu piețele internaționale

Stefana Muresan

Immofinanz & CA Immo – the merger

Gala PRIA Women in Agriculture: 22 martie 2018

Stefana Muresan

Dezvoltatorul Novis Plaza anunță: Corpul A – închiriat în totalitate!

Ligia Voro

Hünnebeck România mizează pe infrastructură în perioada următoare

Nicolae Pop

Doua premii castigate de Optim PM in cadrul galei SEE Real Estate Awards 2019

Stefana Muresan

Surpriza din studiul CBRE: tinerii post-mileniali din București sunt cei mai mulțumiți de biroul lor

redactia

Alternative Investment Forum 2020 – Warsaw, Poland

Ionut Oprea

TOP BIROURI ÎN ŢARĂ 2015: Pe primele trei locuri se află Iaşi, Timişoara şi Craiova

Transilvania Business

Un vis devenit realitate. Stiloul Regelui Mihai I al României made by Herlitz – Pelikan

Ligia Voro

Zitec este oficial singura companie românească partener Magento

Ligia Voro

Openville etapa I, inaugurare în trimestrul patru din 2018

Ionut Oprea

CORESI AVANTGARDEN – proiect de regenerare urbană în Brașov

Nicolae Pop

Proiectul legii dării în plată nu ajută economia

Transilvania Business

E-INFRA își dezvoltă echipa de management

Ligia Voro

România a urcat 17 poziţii în clasamentul PwC Paying Taxes 2020

Papuc Irina

P3, repere pentru expansiune de business

Ionut Oprea

Prima jumătate de an la BVB: creșteri de 11 %, două listări și sezonul dividendelor

Ligia Voro

Leave a Comment