Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Povestea basarabencei care a cucerit industria de Beauty din România: ”Depresia postanală m-a făcut să renunţ la confort şi să îmi urmez visul”

Depresia postanatală nu a descurajat-o pe Corina Turcuman, ba chiar a motivat-o să ia decizii radicale în viaţa ei profesională. A renunţat la jobul ei sigur din bancă pentru a-şi transforma pasiunea într-o afacere în industria de Beauty, care în scurt timp a devenit un brand internaţional.
În doar 4 ani de când s-a mutat în Bucureşti, tânăra antreprenoare originară din Republica Moldova a cucerit România cu extensiile de gene marca Karina Lashmaker, fiind de altfel invitată să fac parte din juriul unor competiţii internaţionale de profil din Statele Unite, Spania şi Belgia.
Româncele investesc în imaginea lor
Corina Turcuman afirmă despre femeile din România că investesc foarte mult în imaginea lor, ţara noastră fiind de altfel în topul Uniunii Europene cu cele mai multe cheltuieli în industria de Beauty. “Am călătorit în toată lumea, însă ce am constatat de câţiva ani în care m-am stabilit în Bucureşti, a fost apetitul crescut al româncelor de a arăta foarte bine, investind în look-ul lor, în imaginea lor personală. Mai mult decât atât, o imagine impecabilă le conferă o mai mare încredere în sine, la locul de muncă, în viaţa lor personală, la evenimentele publice şi pot combate mult mai uşor prezumtivele probleme care apar. Cu toate acestea, trebuie să existe un echilibru foarte fin între a-ţi concentra toate energiile şi timpul pe look-ul tău şi a face toate demersurile în viaţă pentru a-ţi împlini visul, a-ţi urma pasiunile. Atunci când o doamna sau domnişoară îşi concentrează mai mult atenţia pe look şi mai puţin pe obiectivele în carieră sau în viaţa personală sau, viceversa, atunci când îşi concentrează atenţia pe carieră dar neglijează total felul cum arată, atunci acel echilibru fin este rupt, iar dizarmonia va apărea în viaţa ei”, declară Corina Turcuman, fondatoarea Karina Lashmaker.
Frica ne face să găsim scuze pentru a ne amâna împlinirea visului
Antreprenoarea le sfatuieşte pe tinerele mămici să nu se lase copleşite de stările de depresie şi anxietate, ci să identifice mereu şi mereu mica lor pasiune, deoarece o pot transforma peste noapte în cea mai profitabilă afacere.
“Frica mea reală în viaţă nu a fost să îmi risc stabilitatea pentru a-mi împlini visul, ci să renunţ pentru totdeauna la pasiunile mele pentru o viaţă monotonă, aparent stabilă financiar, dar care mă măcina sufleteşte zi de zi pentru că ştiam în sinea mea că nu este ce îmi doream. Cariera unei femei poate izvorî peste noapte aparent din nimic, însă trebuie să încetăm să mai găsim scuze pentru fricile noastre. Atâta timp cât am renunţat la balastul din viaţa noastră, ne putem concentra trup şi suflet pe hobby-ul nostru şi nici nu ne vom da seama cum acesta a devenit o carieră în sine. Secretul vieţii este să fim fericiţi şi să luptăm pentru fericirea noastră, chiar cu riscul de a face schimbări radicale. Sunt dureroase la început, dar pe termen lung acea decizie ne va aduce satisfacţii imense”, explică Corina Turcuman, membră a Elite Business Women – cea mai mare companie de antreprenoriat feminin din România.
Plan măreţ pentru 2018
Pentru anul acesta, antreprenoarea şi-a propus o agenda foarte încărcată, presărată cu multe evenimente, proiecte şi perfecţionări noi. În luna februarie, a participat la unul dintre cele mai importante cursuri de perfecţionare în San Petersburg (Rusia), unde a aflat cele mai noi tendinţe în materie de extensii de gene, iar câteva zile mai târziu a jurizat campionatul de extensii de gene din Novosibirk (Rusia). La începutul lui martie a făcut parte din jurului unui campionat internaţional de profil, care a avut loc în California (SUA), urmând ca în lunile aprilie, mai, iunie să jurizeze alte campionate internaţionale în Spania, Italia şi Belgia.
De asemenea, Corina Turcuman va organiza, în România, a II-a ediţie a Campionatului Internaţional de Extensii de Gene, la care vor fi prezenţi unii dintre cei mai reputaţi tehnicieni de extensii de gene din lume.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Companiile Aramis Invest, Taparo (Maramureș) şi fabrica Ecolor din Cluj - cei mai mari exportatori de mobilă

Articolul următor

Bani europeni pentru dotarea cu aparatura medicala a UPU din cadrul Spitalului de Copii Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share