Bihor Cluj IT&C Ultimele stiri

Compania orădeană de IT Qubiz, desemnată cel mai bun loc de muncă din România

Compania Qubiz, având birouri în Oradea şi Cluj-Napoca, a fost desemnată “National Winner” pe România la categoria The Workplace and People Development Award din cadrul European Business Awards, cel mai prestigios concurs inter-firme din Europa.
Peste 3.000 de firme din România s-au înscris anul acesta în competiţie, 110.000 de firme participând la nivel european. Qubiz a participat la categoria The Workplace and People Development Award (premiul pentru cel mai bun loc de muncă pentru dezvoltarea angajaţilor, n.r.) şi a câştigat categoria la nivel de România.
Cele 8 companii din România sunt invitate la gala de jurizare şi decernare a premiilor din 22-23 mai, care anul acesta se ţine la Varşovia. Acolo finalistele vor participa la o serie de sesiuni de jurizare pentru determinarea câştigătoarei pe Europa la fiecare categorie a competiţiei în parte.
Astfel, Qubiz va concura cu cele 33 de finaliste europene din categoria Workplace and People Development Award. Compania nu este la primul succes în cadrul competiţiei, în 2017 câştigând premiul de popularitate la nivel de România.
Cristi Masaric, responsabilul pe HR al firmei, a declarant, potrivit infooradea.ro: “Vedem câştigarea acestui premium ca o încununare de 10 ani, ca o recunoaştere a întregului efort depus în aceşti 10 ani”.
Qubiz este o companie de IT românească înființată în 2008 în Oradea și extinsă mai târziu și în Cluj. Qubiz este specializată în nearshore outsourcing, în domeniul dezvoltării de software și de soluții IT pentru piața vest-europeană, urmărind să acopere întreg ciclul de viață al aplicațiilor, de la consultanță și analiză de business, la design, implementare, testing și mentenanță. Printre clienți săi, se numără corporații și start-up-uri din Olanda, Marea Britanie și Germania.
Din cele 8 finaliste din România, 4 activează în domeniul IT, iar celelalte 4 vin din industria agricolă, logistică, transporturi-curierat, şi distribuţie: ALLEVO, Biochem, Delamode Romania, Life Is Hard, Qubiz, ROPARDO, FAN Courier Express, PHARMNET PLUS.

Related posts

Rețeta magiunului de prune Topoloveni, la o vârstă venerabilă

Ligia Voro

Primarul Sibiului: Poate fi oportună intrarea în Alianța Vestului

redactia

Conferința anuală DAFCOCHIM Agro: Corteva Agriscience promite tehnologie

Ligia Voro

Leave a Comment