Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea va fi extins; investiție de peste 11 mil. euro

Documentația tehnico-economică a proiectului de construire a unui nou corp de spital a fost aprobată, în ședința extraordinară a Consiliului Local al municipiului Oradea. Astfel, urmează să fie extins Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea prin construirea unui corp anexă.
Proiectul prevede construirea noului corp în continuarea clădirii existente, legat structural şi funcţional de clădirea existentă și care va permite asigurarea unor spații corespunzătoare cerințelor actuale, cât și circuitelor funcționale din cadrul Ambulatoriului și Spitalului. Valoarea totală a investiţiei este de 11.266.778,16 euro, TVA inclus. Din această sumă, valoarea eligibilă este de 2,3 milioane euro, contribuția orașului fiind de 2%.
Proiectul va fi depus în cadrul Programul Operaţional Regional 2014-2020 Axa prioritară 8 – Dezvoltarea infrastructurii sanitare şi sociale. Extinderea clădirii se va face pe latura vestică și nordică, ocupând o porțiune din platforma existentă de acces auto și parcare, precum și o parte din spațiul verde dintre platforma de acces și parcare și drumul de acces în spatele terenului. Zona de recepție, policlinica – ambulator, zona administrativă și zona ATI din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgențe Oradea se află în corpul B și corpul A al spitalului. Aceaste unități nu mai corespund cerințelor actuale și numărului mare de pacienți. În vederea îmbunătățirii calității serviciilor medicale este necesară o lucrare de restructurare spațio-funcțională și o suplimentare a spațiilor cu funcțiunile necesare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Turcii construiesc lotul 1 din Autostrada de Centură București

Articolul următor

Doina Cornea - un David feminin și biruitor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share