Cluj Investitii Ultimele stiri

Începe construcția unui nou parking cu 400 de locuri în Cluj-Napoca; executant – asocierea TCI & Projektentwicklung SRL & Conpac Arhitect SRL

Situația parkingului de pe strada Primăverii nr. 20 a fost deblocată. Primăria Cluj-Napoca va încheia contractul de proiectare și execuție pentru realizarea parkingului de pe strada Primăverii nr. 20, după ce Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor s-a pronunțat în acest sens vineri, 4 mai 2018, prin decizia cu nr. 1176 și a dat câștig de cauză Primăriei Cluj-Napoca, a anunțat primarul Emil Boc pe pagina de socializare.
Precizăm faptul că procedura de achiziție a fost inițiată în SEAP în 19 mai 2017. Executantul este Asocierea TCI & Projektentwicklung SRL & Conpac Arhitect SRL. Durata realizării contractului va fi de 6 luni pentru proiectare și 18 luni pentru execuție, iar valoarea lucrărilor este de 25.507.622,79 lei fără TVA.
Caracteristicile construcției propuse sunt următoarele: Parking suprateran cu regim de înălțime 2S+P+4E/5E/6E parțial, are o capacitate de 400 locuri, inclusiv locuri destinate persoanelor cu dizabilități deținătoare de autoturisme.
Viitorul parking va fi construit pe o suprafață de 1532,32 mp.
Sursa foto: facebook/Emil Boc

Related posts

ASF a publicat primul raport privind stabilitatea piețelor financiare nebancare

Ligia Voro

Coaliția pentru Dezvoltarea României, scrisoare deschisă adresată premierului Dăncilă

redactia

Ness Digital Engineering – noul sediu in Openville

Ionut Oprea

Leave a Comment